«Håndverkerkonserten>> på lekteren blir ved Indre Kjeøya fredag kveld. 0,68 nautiske mil fra Høllebrygga.

Her legger lekteren til i kveld

Publisert Sist oppdatert
Innringet er bukta hvor lekteren med scene legger seg til fredag kveld.

Arrangørene av «Håndverkerkonserten» i Søgne-skjærgården har bestemt seg for å legge legge lekteren med scene ved Indre Kjeøya sankthanskvelden. Den legger seg ved siden av brygga og minimum tre artister skal opptre for Søgne-folket.

– Der inne er det godt med vann og det er ingen problem å legge seg på svai, langs svabergene eller ved brygga i sundet, sier Pål Try som er talsmann for arrangementet.

Han understreker at konserten er en gave fra håndverkerne i Søgne til bygdefolket. Det gjelder også båtparaden i regi av sjøspeiderne fra Trysnes Brygge til konsertarenaen med start klokken 17.30 fra Trysfjorden .

Konsertstart starter rundt klokken 20.00 fredag kveld.

Artistene

Hallandvik-sjekta. «Lillebåden» leder an båtparaden fra Trysnes Brygge til Indre Kjeøya fredag kveld.

Det er «Svein og dei» og Bjørn Hunt som er bekreftet som artister, og Stian Aamodt kommer som gjesteartist. Arrangøren sier til N247 at det kan dukke opp flere.

– Været kan jo ikke bli bedre, og alle som står bak arrangementet håper på stor oppslutning fra båtfolket i Søgne. Både i paraden i forkant og under konserten. Dette blir vakkert, avslutter Try.

Vi minner om at det også blir konsert med Benedikte Sofie Ribe, Nils Harald Sødal og Helge Vikse i Ny-Hellesund samme kveld.

Les også:

Powered by Labrador CMS