Søndag arrangeres Linnåsdagen for 31. gang.

Tid for Linnåsdagen igjen

Publisert Sist oppdatert
Bålkaffe og vafler samt saft blir det i år også.

Med unntak av to år har Linnåsdagen vært arrangert hvert år siden 1990. Arrangementet foregår første søndag i november, i år 5. november. Det er seniorgruppa i Søgne Skiklubb som arrangerer, koker kaffe, steker vafler og serverer saft for en billig penge på toppen av den 234,7 meter høye åsen.

Prisen på salgsvarene bestemmes av prisen, har seniorgruppa i skiklubben uttalt tidigere. Er været bra skrus prisene litt opp i forhold til en dag med dårlig vær. Det skjer ikke i år.

– Vi gjør som i fjor og kjører gratis servering av vafler, kaffe og saft. Denne starter klokken 11.00 og avsluttes rundt klokken 14.00, sier leder av seniorgruppa Tom Lohne til N247.

Dette fordi klubben har en romslig økonomi og slik tidene er nå skal vi sørge for at det blir nok vafler og drikke til alle.

Lohne forteller videre at med et værforbehold blir det holdt appell av seniorrådgiver i Midt-Agder Friluftsråd, Tom Egerhei klokken 12.00. 

– Ellers blir alt som normalt. Selve arrangementet kjøres så lenge det ikke utgjør en sikkerhetsrisiko å bevege seg opp til Linnåsen. Det i tilfelle det blir glatt, avslutter han.

I år er det 31. gang Linnåsdagen arrangeres.

Powered by Labrador CMS