Kikki Eikaas Try og Gunnar Ormestad like før konserten på Lunde under markedet lørdag.

– Det blir varmt

Publisert

– Dette blir varmt, sa Gunnar Ormestad til N247 like før klokken 12.00 lørdag.

Vel leder Randi F. Hansen og Anette Knutsen på markedet lørdag.

Ormestad er halvparten av duoen Gunnar og Kikki (Eikaas Try) som underholdt på Lunde under Lunde vels marked lørdag. Det etter at Jostein Andreassen hadde holdt et muntert foredrag om Lunde «for en stund siden», og de 12 utstillerne hadde åpnet bodene sine for publikum.

Det ble et godt oppmøte og primus motor, Randi Føreland Hansen var veldig godt fornøyd med antall utstillere og publikumsfremmøte.

– Vi er sjeleglade for at vi fikk til dette teltet. De aller fleste har trukket inn i skyggen, for det er ingen tvil om at det er varmt på Laurits Plass i dag, sa hun.

Det var et innholdsrikt utvalg i salgsbodene, fra sjokolade til blomster og tette.

«Tette eller tettemelk eller tjukkmelk er en surmelktype med lange tradisjoner i Norden. Melken er holdbar og skiller seg ikke i myse og ostestoff (proteinet kasein). Melken kan ha flere navn, på svensk er det vanlig å kalle den «långmjölk»», skriver Wikipedia.

Bastian Aleksander (14) solgte tette fra kjølebag og alle inntekter gikk til Kreftforeningen.

Kaldt

Salget av produktet stod Bastian Aleksander (14) for og han hadde fylt opp en kjølebag med produktet. All inntekt fra salget gikk til Kreftforeningen.

Søgne Historielag var også på markedet og promoterte bind 1 av Søgnes Historie som blir lansert i oktober i år. Bind 2 er tidligere lansert.

Godt å ha et stort telt å finne skygge når det nærmer seg 30 grader på Lunde.
Powered by Labrador CMS