Bjørn Tomren sammen med samboer og vokalist Åse Britt Jakobsen og Einar Sogstad på tangenter i Amfiet på Søgne gamle prestegård torsdag kveld.

Underholdende i Amfiet torsdag kveld

Publisert
Et nesten fullsatt amfi på Søgne gamle prestegård torsdag kveld.

– Vi kan spille litt nyere musikk også, sa artisten Bjørn Tomren til et nær fullsatt Amfi på Søgne gamle prestegård. Da hadde han sammen med samboer og vokalist Åse Britt Jakobsen og Einar Sogstad på tangenter allerede høstet gjentagende applaus fra publikum etter å ha fremført flere ikke helt nye melodier fra 40- 50- og 60-tallet.

Den «litt nyere» slageren som så ble presentert var en Supremes-låt fra slutten av 60-tallet. Og skal vi dømme etter responsen fra de fremmøtte var anekdotene i presentasjonen av hvert nummer like god underholdning som de musikalske innslagene på torsdagens konsert i Amfiet på Søgne gamle prestegård.

– Noen få ledige plasser i kveld, men vi er veldig godt fornøyd med nesten utsolgt konsert, sa leder av kultursenteret, Marit Gjertsen til N247 like før artistene kom på scenen.

Rett skal være rett. Det var ikke bare klassikere fra Jim Reeves eller Kurt Foss og Reidar Bøe artistene hadde på spillelisten. Også nyere og egne låter ble servert til et publikum som ga uttrykk for å kose seg i en behagelig julikveld.

Når Ragnar Olsen ikke er på jobb for Skjærgårdstjenesten går han gjerne på konsert i Amfiet på Søgne gamle prestegård. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg hyttenabo Kara Tointon. Den engelske skuespillerinnen er kjent fra rollen som Dawn Swann i BBCs såpeopera EastEnders. I 2010 vant hun BBCs «Skal vi danse», og hun hadde rollen som Maria i ITV-liveproduksjonen av The Sound of Music Live.

– Magne dugnadstimer

Allerede to timer før konserten tok til i Amfiet, var rundt 15 frivillige fra Songvår Fyrs venner klare med servering i Eplehagen, og styreleder i foreningen, Frank Larsen fortalte om god stemning og mange som var tidlig ute. De frivillige tar seg av det meste av praktiske forhold rundt arrangementet, alt i den hensikt å skaffe foreningen midler til vedlikehold av den gamle fystasjonen på Songvår.

Frank Larsen er styreleder i Songvår Fyrs venner.

– Vi tar oss av vakthold, adgangskontroll, parkering, rigging av lyd og scene og alt av salg her på arrangementet. I kveld er vi rundt 15 frivillige som stiller opp, sier Frank Larsen til N247 innimellom salg av pølser og kalde drikker til konsertpublikum.

Powered by Labrador CMS