– Før ferien skal bygget være tett, sier medlem av byggekomiteen, Øystein Olsrud.

– Veggene oppe i løpet av to dager

Publisert

- Leverandøren Konsmo Hus startet å sette opp veggene tirsdag. Akkurat nå blir siste element av veggene heist på plass. Så skal taket på, og bygget skal være tett før ferien, sier medlem av byggekomiteen, Øystein Olsrud til N247 onsdag like etter klokken 12.00.

Det er Søgne Misjonskirke som i disse dager får satt opp et helt nytt bygg like ved sitt eksisterende lokale i Loneveien.

– Vi er en menighet som er 30 år neste år. Vi har hatt jevn vekst hele tiden og har de seneste 10 årene hatt planer om å bygge et større lokale. Nå har vi endelig fått landet gode planer og er i gang, sier Bjørn Severinsen, leder i lederskapet i Søgne Misjonskirke.

Han forklarer at det er behovet for større areal til kafe, rom for barn og møtesal som ligger bak nybyggingen.

– Dugnad etter ferien

Olsrud forteller at nybygget er på rundt 600 kvadratmeter og skal ha sitteplasser til cirka 450 personer.

– Etter ferien starter arbeidet innvendig, og vi er heldige som har mange kvalifiserte som stiller på dugnad. Det skal bli en grei og funksjonell bygning til vårt bruk, og som rigges med lys- og lydanlegg for konsertbruk. Planlagt ferdigstilling er i oktober, og så blir det nok en markering i løpet av november, utdyper Olsrud.

– Vi opplever at mange i Søgne ønsker å være med, og vi håper dette kan bli til nytte for hele bygda. Selv bruker vi stor sett lokalene søndager, sier Bjørn Severinsen til N247.

Nybygget bygges som en stor møtesal, mens eksisterende bygning er planlagt benyttet til en større kafe og diverse andre aktiviteter.

Like etter klokken 12.00 onsdag ble siste veggelement heist på plass på nybygget.
Powered by Labrador CMS