Lover «knallkonsert» på Sygna fredag

Publisert

Ragnar Klami i Songdalen blues & rock klubb lover en knallbra konsert når det inviteres til soul og blues på Sygna fredag 15. september.

– Det er Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet som skal lage en kjempefest når de kommer til Sygna. Musikken deres består av hovedsakelig soul- og bluesrelaterte sanger. Jan Arild Sørnes har med seg blåserrekke pluss musikere fra den øverste hyllen i Norge. Dette kommer til å bli en uforglemmelig aften, sier Klami til N247.

Musikerne beskrives som et bluesband med nordnorske tekster i fokus.

Før kveldens hovedattraksjon skal det lokale bandet D`Nada varme opp publikum i Sygna.

«Den nordnorske musikken, med nordnorske tekster, har tatt over radiokanaler lokalt og nasjonalt. Musikken er enkel i uttrykket, men skjuler mange nyanser og rom. Historiene står i fokus. Jan Arild synger ramsalte og levende historier som treffer deg rett i hjertet».

Lokalt band

Før kveldens hovedattraksjon skal det lokale bandet D`Nada varme opp publikum i Sygna fra klokken 20.30 til 21.30.

– De er et herlig lokalt band som spiller 70- og 80-talls musikk. Gutta har vokst med opp med roots og blues i sin ungdom, sier Klami.

Om musikerne:

  • Paul Wagnberg – orgel: (f. 1961 Norrköping, Sverige) også kalt «Palle Groove» Flyttet til Norge i 1985. Mest kjent som organist i swingjazz gruppen The Real Thing. (spilte sammen med Sigurd Køhn, sax,)
  • Axel Arnesen – Gitar: Bosatt i Oslo, ekte Drammenser. Har spilt med bl.a. Jørn Hoel, Street Legal, JAZ band. Fast gitarist i bandet både live og på vinyl siden 1996.
  • Sigbjørn Thomassen – Gitar: Fra Alta, bosatt i Oslo. Spilt med Jan Arild i 2 år og i mange prosjekter.
  • Lasse Weeden – Bass: Frilans musiker, spilt med blant annet Rihanna, Karpe Diem, Paperboys og Bigbang.
  • Finn Håkon Borgi – trommer/percussion: Jobbet med flere norske/utenlandske artister innen roots- country og blues sjangeren.
Powered by Labrador CMS