Kristiansand barne- og ungdomsteater setter opp ekstraforestillinger av forestillingen Kamilla.

Ekstraforestillinger etter stor respons på Kamilla

Publisert Sist oppdatert

- Over 2.000 har sett den nyskrevne musikalen Kamilla i løpet av de to helgene den har gått på Teateret i Kristiansand. Pågangen og tilbakemeldingene har vært så overveldende at Kristiansand Barne- og Ungdomsteater nå setter opp to ekstraforestillinger, 22. og 23. april, skriver teateret i en pressemelding onsdag.

Musikalen skal spilles hver kveld 13.-16. april, men nå setter vi altså opp to ekstra forestillinger i den påfølgende helga.

Kamilla er skrevet av Jostein Kirkeby-Garstad, og han har også skrevet musikken sammen med kristiansander Bjørn-Erik Pedersen. Det er ikke hver dag det skrives musikaler med et slikt potensiale for å ha et langt liv på norske scener, men responsen på denne bærer bud om at den kan få en slik posisjon.

Barnebøker

Musikalen bygger på barnebøkene til forfatter Kari Vinje. Jostein Kirkeby-Garstad jobber til daglig som regi- og teatersjef i Kristiansand Dyrepark, og har jobbet mye med å forvalte historiene til Torbjørn Egner der. Han er regissør, manusforfatter og konseptutvikler for parkens nye attraksjoner, og har blant annet vært med på å skape opplevelsene i Hakkebakkeskogen, Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater, Spøkelseshuset, KuToppen og Herli Land.

Kristiansand barne- og ungdomsteater setter opp ekstraforestillinger av forestillingen Kamilla.
Powered by Labrador CMS