Kristin Knutsen t.v., Johanna Løvdal Kristiansen og Hildegunn Ruud startet torsdag for første opp med bryggesalg på brygga i Brattestø.

«Handelens Dag» på bryggekanten

Publisert
Johanna Løvdal Kristiansen (t.v.) elsker å lage smykker. Torsdag solgte hun ett av dem til Ellen Marthea Engesland som hadde tatt turen fra sentrum.

– Dette er et bruktsalg med mening. Pengene vi får inn på kjolesalget går ene og alene til Kirkens Bymisjon, sier Hildegunn Ruud til N247.

Tre timer

Torsdag stelte Hildegunn og søstre Kristin Knutsen i stand et aldri så lite «Handelens Dag» ute på bryggekanten ved skibbua deres nede i Brattestø i Mæbøfjorden.

– Vi har samlet sammen kjoler fra familie og venner, så vi har mottoet «bruktsalg med mening», sier Hildegunn samtidig som hun ønsker nye kunder velkommen. Ei koselig dame kom fra byen, andre fra Songdalen hvor også Hildegunn og Kristin opprinnelig kommer fra.

Grethe Ruud Hansen er klar med vaffelrøre.

– Jeg er glad i smykker, så nå har jeg kjøpt ett, samt en kjole, sier Ellen Marthea Engesland.

– Få nå med at Johanna Løvdal Kristiansen er veldig glad i å stelle med smykker. Hun er så flink, sier Hildegunn Ruud videre.

Gratis

På det vesle kjøkkenet i skibbua treffer vi Grete Ruud Hansen.

– Jeg steker vafler, og her det gratis. I tillegg til kaffe og kaker, sier Grethe med et smil.

Rundt på terrassen hang det kjoler i alle regnbuens farger, her var det smykker, malerier t-skjorter, bukser og skjorter.

- Vi åpnet klokken 13.00 og holder på i tre timer utover dagen. Nå begynner det jo å komme en del folk allerede. Gøy det, avslutter Hildegunn Ruud.

Powered by Labrador CMS