Søgne-jenta Charlotte Marie Høivold er en av 21 semifinalister som kjemper om finaleplass og tittelen Miss Norway 2023.

- Håper å være med i finalen i år

Publisert

Til daglig jobber Søgne-jenta Charlotte Marie Høivold som ingeniør i Vågsbygd, men akkurat nå er hun i tillegg en av 21 semifinalister som i løpet av en måneds tid får svar på om hun går videre til årets finale i konkurransen Miss Norway 2023.

Det skjer fire år etter at en annen Søgne-jente på sitt andre forsøk gikk helt til toppen i konkurransen og senere representerte landet sitt i den internasjonale konkurransen Miss Universe.

– Arvelig belastet

Når Charlotte skal forklare hvorfor hun deltar i årets konkurranse trekker hun frem inspirasjonen fra et familiemedlem som tidligere har vært deltaker i konkurransen.

– Så har jeg også en mor som er opptatt av klær og det å fremstå pent antrukket og pyntet og som har gitt meg mye inspirasjon, tilføyer hun.

Det å få delta i ulike aktiviteter fra konkurransens arrangører finner hun også motiverende.

– Som deltaker i Miss Norway blir jeg dessuten engasjert i flere veldedige oppdrag og får anledning til å jobbe opp mot lokale frivillige, utdyper hun og trekker frem Røde Kors, Frikirka og organisasjonene Hopeful og Alarm som eksempler.

- Her har det skjedd store forandringer siden jeg gikk på barneskolen på Nygård, sier Charlotte Marie Høivold.

– Trivelige og moderne Søgne

– Her har det skjedd store forandringer siden jeg gikk på barneskolen på Nygård. Med alt som skjer på Tangvall, boliger, leiligheter, nye butikker og skole- og idrettssenter markerer Søgne seg som et veldig attraktivt sted, sier ingeniøren som etter skolegang på Nygård og Tangvall og studier ved UiA også jobbet en periode for ingeniørvesenet i Søgne kommune før veien gikk inn mot sentrum.

Finale

Av totalt 111 påmeldte til Miss Norway 2023 er Charlotte nå én av 21 semifinalister. I løpet av en måneds tid skal gruppen reduseres til mindre enn 10 deltakere som blir med helt frem til finalen i august.

– Frem til dette skal jeg delta i aktiviteter gjennom arrangørene og i tillegg gjøre en innsats lokalt for frivillige organisasjoner. På veien mot finale vil jeg takke alle som har inspirert og støttet meg så langt på vien, sier Charlotte Marie Høivold og legger til at hun er veldig glad for den oppveksten hun har fått i Søgne.

Charlotte Marie Høivold.
Powered by Labrador CMS