Linda Merete og Carles Vestberg handlet blomst av Kari Skage (t.h.) på bildet.

Vårmarked: - Frister til gjentakelse

Publisert Sist oppdatert
Arrangøren hadde laget en liten «handlegate» på den store plenen på Høyfjellet

– Nå får vi evaluere å se. Det var jevnt og trutt med folk frem til timen før vi avsluttet. Det frister litt med en gjentakelse, sier Kari Skage etter lørdagens Vårmarked på Høyfjellet.

Kunst og Kultur

Det var Flekkerøy Kunst og Kulturlag som arrangerte markedet som samlet 14 utstillere, de fleste fra Flekkerøy.

– Dette var hyggelig. Vi har handlet litt, og nå har vi funnet oss et lite bord ved kafeteltet, sier Unni og Torkel Sanner, samt vennene Merete Pettersen og Svein Erik Knutsen.

På den store grønne plenen hadde de laget ei lita «gågate» med telt og stand på hver side. Ved en av standene traff vi Nina Lindebø, som er oppvokst på øya.

– Jeg selger honning. Dette produktet kommer fra de 30 bikubene vi har ved familiegården på Iveland, sier ei smilende øyjente.

– Vi har handlet blomst i teltet hos Kari Skage. Det er veldig trivelig med et marked her oppe på Høyfjellet, sier Linda Merete og Charles Vestberg til N247.

Svein Erik Knutsen t.v., Merete Pettersen, Unni og Torkel Sanner syntes det var artig med et Vårmarked på øya igjen

Mye variert

Nina Lindebø fra Flekkerøy solgte honning fra familiegården på Iveland.

Damene som driver som amatørkunstnere i foreningen her ute, har trollbundet mangt et øye med all den flotte kunsten de har laget og vist frem år etter år. Fingernemme til tusen, og en kreativitet som mange bare kan misunne dem. Superlativene bak deres verk høres og er viden kjent også langt innover på landsiden. Lørdag kunne gjestene velge om å ta med seg hjem alt fra solfangere, stauder og planter. Videre til søm, strikk, bilder, skilt og malerier. Samt noen veldig fine fyrlykter, alvehus og fuglebad.

I tillegg har vi jo været med oss. Alternativet hadde vært å flytte inn i kafeen, men vi har jo mye større plass å boltre oss på her ute, avslutter en blid og fornøyd Kari Skage.

Powered by Labrador CMS