- Kunne vunnet med 10 mål

Publisert
Våg 2 - Søgne HK 27-31 (13-13), kvinnenes 3. divisjon Karusshallen Kristiansand.

Søgne HKs kvinner fortsetter å imponere og har etter seieren mot Våg 2 i Kristiansand tirsdag kveld vunnet sine tre kamper i 3. divisjon så langt denne sesongen.
- Vi hadde full kontroll og kunne ha vunnet med ti mål. Vi kom litt skeivt ut og lå under med fire mål etter få minutter, men tok oss greit inn utover i kampen og sparte etterhvert på spillerne slik at de fleste fikk kjenne på 3. divisjonsnivået, sier trener Bjørn Hagen til N247 tirsdag kveld.
Han sier videre at selv om laget har tre av tre mulige seire, skal laget ikke ta lett på starten av seriesesongen.
- Vi har møtt gode lag, og førstkommende lørdag møter vi Staal Jørpeland hjemme. Den kampen bør vi vinne, men helgen etter reiser vi vestover og møter Sola. Det blir en skikkelig test for oss, men slik vi spiller er vi i stand til det meste. I kveld var vi gode, og all honnør til disse jentene som virkelig vil satse, avslutter trener Hagen.
Karianne Gjertsen Barøy ble Søgnes mestscorende spiller med syv mål, mens Oda Sangvik Abrahamsen og Charlotte Markham begge scoret fem mål.
Per tirsdag ligger Søgnes HKs A-lag på kvinnesiden på 3. plass på tabellen, men antall kamper spilt mellom de forskjellige lagene spriker mye og gir ikke et riktig bilde av «ståa».
Charlotte Markham (bildet) scoret fem mål mot Våg 2 i kveldens 3. divisjonskamp i kvinnenes seriespill. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS