Peter Sørli, Arnfinn Bakkevoll og Caroline Finnestad Lund sørget for at Søgne-skytterne tok alle pallplassene i landsdelskretsstevnet i skyting denne helgen.

Søgne-skyttere på pallen igjen

Publisert Sist oppdatert

– Skyttere fra Søgne skytterlag sikret seg samtlige pallplasser da landsdelskretsstevnet for Telemark, Agder og Rogaland ble arrangert i Gjesdal denne helgen, sier Mette Finnestad til N247.

Harald Englund etter seier i klassen V73 på landsdelskretsstevnet.

Etter finalerunden var det Peter Sørli som gikk seirende ut av kampen med 348 poeng og førsteplass. På de to neste plassene fulgte Arnfinn Bakkevoll og Caroline Finnestad Lund, begge med 347 poeng. Caroline som har sitt første år som seniorskytter ledet før finalen med 248 poeng, men med 99 i finalen ble det til slutt en tredjeplass.

I klassen V73 var det Harald Englund som kunne ta nok en seier med seg hjem til Søgne. Beste Norma-skytter (over 55 år) ble Tor Harald Lund.

I stevnet med litt over 300 deltakere var Søgne-skytterne også i flertall på pallen i samlagsskytingen. Her var det to lag fra Agder samlag med flere Søgne-skytter på lagene som ble henholdsvis nummer to og tre.

Juniormester

Vilde Håland.

I tillegg til skytterne fra Søgne skytterlag var det nok en Søgne-jente som utmerket seg i stevnet. Vilde Håland som bor i Søgne skyter for Mandal skytterlag gikk helt til topps og ble landsdelskretsmester i junior etter en strålende finaleomgang med 100 poeng og 10 innertreff.

Hun var også med på laget som vant samlagsskytingen for Vest-Agder Skytterkrets under samme stevne.

Powered by Labrador CMS