Caroline Finnestad Lund er en av flere lokale skyttere som deltar på Landsskytterstevnet 2023.

Landsskytterstevnet 2023 er i gang

Publisert

Landsskytterstevnet 2023 arrangeres på Voss fra 28. juli til 4. august. Lørdag har de første lokale skytterne vært i aktivitet i bane- og feltskyting.

I klassen eldre junior har Caroline Finnestad Lund vært gjennom innledende runde og er kvalifisert for finaleskyting med 30 av 30 treff totalt. Med 10 innertreff er hun rangert som nummer 8 i sin klasse før finaleskytingen.

Klassen veteran 73 har gjennomført 25 skudd på bane, og her har Harald Engemyr skutt 249 poeng med 14 innertreff. Det gir en plassering på den foreløpige resultatlista på 38. plass.

Johan Sørli skyter i klassen veteran 55. I den innledende baneskytingen lørdag endte Sørli med poengsummen 247 med 18 innertreff.

Alle resultat for lokale skyttere kan følges på nettsidene til Landsskytterstevnet.

Når stevnet på Voss fortsetter søndag skal de beste skytterne i aksjon i feltskyting. Sammen med de lokale skytterne Arnfinn Bakkevoll, Kirsten Sørli og Aleksander Teisrud, skal resten av familien Finnestad Lund, Tor Harald, Andreas og Mette konkurrere i innledende runde i grovfelt fra cirka klokken 11.00 og utover søndagen.

N247 oppdater med resultater for lokale skytter utover i stevnet.

Powered by Labrador CMS