Andreas Finnestad Lund var torsdag i sin første Stang-finale på Landsskytterstevnet. Tor Harald Lund var også kvalifisert for finalen, men måtte trekke seg grunnet sykdom.

Nye finaler for Søgne-skytterne

Publisert

Far og sønn Tor Harald Lund og Andreas Finnestad Lund kvalifiserte seg begge til Stang-finalen på Landsskytterstevnet torsdag. Tor Harald måtte dessverre trekke seg fra finalen grunnet sykdom, men Andreas stilte i sin første Stang-finale, konkurransen som også blir kalt Texas-skyting.

Andreas var blant de åtte beste skytterne etter semifinaler tidligere torsdag som kjempet om seier i finalen. I sin første Stang-finale ble det litt stang ut for Andreas som ikke kom videre blant de fire som avgjorde sluttkampen.

Tidligere torsdag var Søgne-skytterne i aksjon i lagkonkurransen hvor de lokale skytterne lenge kjempet om en plassering helt i toppen av resultatlista. Det holdt likevel ikke helt inn denne gangen, og de fire lokale skytterne endte til slutt utenfor topp ti-lista.

Medalje i samlagskyting

Daniel Olsen fra Søgne skytterlag var en av fire deltakere på ungdomslaget til Agder. Olsen skjøt 99 poeng i konkurransen sammen med Asbjørn Ågedal fra Evje, Magnus Sellan Skaiå fra Kristiansand og omegn og Solveig Engvoll fra Kristiansand og omegn. Ungdomslaget endre på 398 poeng og en flott bronsemedalje i konkurransen.

Fredag skytes de siste feltfinale i Landsskytterstevnet 2023 med flere lokale deltakere.

Powered by Labrador CMS