Legger ned kontoret i Søgne

Publisert

Fra 1. november stenger Sparebank1 SR-Bank sitt avdelingskontor i Søgne. Dette ble kjent torsdag morgen. 
- Dette er en del av en større endring i banken, men vi skal fortsette å betjene kunder i Søgne også i fremtiden, sier banksjef Asgeir Hartveit til N247.
Hartveit sier at banken i dag har tre rådgivere ved kontoret i Søgne. Disse flyttes nå inn til Kristiansand for å bli en del av et større og sterkere fagmiljø. 
Vil være en moderne bank
- Det fysiske oppmøte med kontakt i banklokalet går kraftig ned, mye skjer i dag via nettbank og elektroniske tjenester hvor vi er tilstede også etter klokken fire. Vi ønsker å være en moderne bank som kundene liker, sier banksjefen.
Selv om de ansatte blir å finne på et kontor i Kristiansand understreker Hartveit at banken også i fremtiden ønsker å være synlige i Søgne, ikke minst ved støtte til lokale lag og foreninger. 
- Vi vil være i Søgne, men annerledes enn i dag. Kundene ønsker raske tilbakemeldinger og gode betingelser. Det er en del av vår strategi å være gode på dette, sier Hartveit.
Åtte år på Tangvall
Sparebank1 SR-Bank åpnet sitt kontor i Søgne for rundt åtte år siden. En etablering banksjefen mener var riktig på den tiden. Fra 1. november er det kun minibanken som fortsatt vil være fysisk til stede i Søgne.
Avgjørelsen om å flytte fra kontoret på Tangvall er ennå såpass fersk at videre utnyttelse av lokalet som blir ledig er uavklart, men Hartveit sier til N247 at de forlater et lokale med gode eksponeringsmuligheter og ny virksomhet vil trolig generere mer trafikk til Tangvall som handelssted enn en bank gjør i dag. 
Sist oppdatert 15.09.2016 klokken 13:14 av Nicolai Prebensen
Powered by Labrador CMS