Lennart (9) prøvde rulleski for første gang

Publisert

På sensommeren skal Søgne Skiklubb arrangere rulleskikurs, men allerede torsdag ettermiddag fikk de som ønsket det en liten prøvesmak på idretten. 


På tross av 27 grader i skyggen møtte noen unge håpefulle opp og blant dem var Lennart (9) som hadde gått en god del på «vanlige» ski tidligere.

- Jeg har aldri hatt rulleski på beina før, men jeg har gått en del på ski om vinteren og det mest uten å gå i sporene, sa han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han var den første til å melde seg på rulleskikurset på sensommeren og synes det var kjempegøy å prøve rulleski, både med og uten staver. Han ble tett fulgt opp av lederen i Søgne Skiklubb, Nils Martin Nilsen. Flere andre instruktører var også på plass for å bistå de unge talentene.
Kurs
- Vi planlegger rulleskikurs fra slutten av august og i rundt åtte uker fremover. Kursene blir hver tirsdag og vi håper selvsagt på at mange stiller opp. Vi setter skiglede på agendaen, og selv om vi ofte har lite snø her nede langs kysten, skal man ikke langt før snøen legger seg. På Årstøl er det bare noen centimeter som skal til før det lages løyper der oppe.
- Det er jo lov til å håpe på en snøvinter, sier Lene Holmen Berg i klubben og får støtte fra instruktørene.
Lennart, her sammen med leder i Søgne Skiklubb, Nils Martin Nilsen og medinstruktør Bent-Inge Bakke. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS