Loppemarked for aller siste gang

Publisert

- Ja, vi har tatt en avgjørelse. Dette er siste gangen vi arrangerer det tradisjonelle loppemarkedet i Nodelandshallen, sier Rolf Hagen fra arrangøren Lions-Club Greipstad til N247 lørdag. 
Også i år er loppemarkedet godt besøkt, og Hagen forventer en bruttoomsetning på rundt 120.000 kroner. Dette er et nivå som har vært ganske stabilt de senere år, og Hagen er fornøyd med salget.
Mange om beinet
- Utfordringen med å skaffe nok attraktive lopper har imidlertid blitt stadig større. Bare i dag arrangeres to andre loppemarked, og i tillegg er det mange brukthandlere som tar unna sin del av markedet. Det ligger mye arbeid bak den ene dagen i året vi er her i hallen, og derfor har vi tatt denne avgjørelsen, sier Hagen. 
Han forteller at Lions allerede i 1977 arrangerte sitt første marked på Nodeland, og fra 1978 fram til og med i år har loppemarkedet vært arrangert slik vi kjenner det i dag. 
- Må tenke nytt
- Det er på tide å tenke nytt og finne på andre ting. Vi har ikke tenkt å trappe ned virksomheten selv om loppemarkedet blir borte. I år regner vi med å kunne dele ut rundt 250.000 kroner til gode formål, så loppemarkedet er ikke vår eneste inntektskilde. Vi har planer om nye aktiviteter, trolig knyttet til huset vårt på Birkelid. Konkret hva dette blir, skal vi komme tilbake til, sier «loppemarkedsjefen» i Lions-Club Greipstad mens auksjonen er i ferd med å dra seg til i Nodelandshallen lørdag. 
Bildet under: Også i år var loppemarkedet i Nodelandshallen godt besøkt, og arrangørene er fornøyd med salget. (Foto: Jon Aamodt).
- Vi må tenke nytt, sier Rolf Hagen etter 42 år med loppemarked i Nodelandshallen. (Foto: Jon Aamodt)
Etter en litt forsiktig start fikk auksjonarius Ragnar Klami opp temperaturen på den siste auksjonen under loppemarkedet arrangert av Lions-Club Greipstad. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS