Fra 1. august er det Annelin Kløvimo som er driver av Yogaskogen på Lunde i Søgne.

Fra finans til Yogaskogen på Lunde

Publisert

Like før årets sommersesong flyttet bedriften Yogaskogen til et nabolokale på Lunde i samme bygg de var i tidligere. Det etter et ønske fra utleier.

1. august skiftet selskapet også eier, og det er nå Annelin Kløvimo som fortsetter eksisterende virksomhet samtidig som nye tilbud er tilgjengelige for kundene.

– I tillegg til yoga og pilates tilbyr vi også bootcamp og barseltrening, sier Kløvimo til N247.

Den nye eieren av Yogaskogen flyttet fra Oslo til Søgne for to år siden, og etter lang fartstid innen finansnæringen fant hun nå tiden moden for å prøve seg på fulltid i en helt annen bransje.

Det er likevel ikke helt ukjent farvann den nye eieren av Yogaskogen legger ut på. Med seg i bagasjen har hun utdanning som personlig trener, og hun har helt siden 2014 drevet barseltrening, først i Oslo og det siste halvåret i et samarbeid med tidligere eiere av Yogaskogen på Lunde.

– Kan senke skuldrene

Kløvimo sier videre til N247 at hun opplever at det på Lunde er bygget opp et studio som er godt å komme til.

– Her kan du senke skuldrene og treffe andre mennesker. Den sosiale kontakten er et viktig element i konseptet her. I dagens moderne verden tror jeg mange mennesker har godt av å ta en liten pause. Veldig mange føler at de må «være på» hele tiden og føler stress rundt dette. Vi har derfor stor tro på at det er potensiale for en virksomhet som Yogaskogen i det fine miljøet vi finner her på Lunde i Søgne, sier Annelin Kløvimo og lokker med ulike tilbud og prøvetimer for potensielle kunder.

– Den sosiale kontakten er viktig, Her kan du senke skuldrene og treffe andre mennesker, sier Annelin Kløvimo.
Powered by Labrador CMS