Siren Engestøl på Søgne konditori har merket seg mange gode tilbud i vårens utgave av Mad Uga i Søgne.

Mad Uga i Søgne: – Venter stor trafikk siste del av uka

Publisert

Etter en vellykket premiere for Mad Uga i Søgne høsten 2023 gjentar serveringsbedriftene i Søgne konseptet inneværende uke. Det har skapt stor trafikk og mange nye kunder er tilbakemeldingen fra de lokale bedriftene når halve uka er passert.

Daglig leder ve O'learys Søgne, Kha Huynh er godt fornøyd med ukas første dager og har allerede sett et ganske fullt lokale på de ellers rolige dagene i starten av uka.

– Det kan nok være lurt å bestille bord når vi nå går mot helg og vi opplever at det er vår i lufta, sier han til N247 og minner samtidig om at søndag er siste dag i Mad Uga i Søgne for denne gang.

– Til tider utsolgt

En etasje opp i kjøpesenteret Tangvall Arena forteller Ea Figueira om mange nye ansikter på Edgars bakeri denne uka.

– Det har til tider vært veldig stor etterspørsel etter tilbudene vi har under Mad Uga, og vi har opplevd å være utsolgt for enkelte tilbudsvarer, sier Ea Figueira.

Det er omtrent samme tilbakemelding vi får fra Siren Engestøl på Søgne konditori. Hun har også merket seg at alle de lokale serveringsbedriftene stiller med gode tilbud i vårens utgave av Mad Uga i Søgne.

– Når vi nå går mot helg kommer vi nok i enda større grad til å merke at det er ekstra mange gjester innom, sier Engestøl.

For Kanteera Thai Food Trailer er dette første gang bedriften er med på det lokale arrangementet, og også her merkes at det har vært økende trafikk av så vel nye som eksisterende kunder.

Les også: 

Powered by Labrador CMS