– Vi merker godt at det er ekstra trykk her, særlig fra litt ut på ettermiddagen og frem til stengetid, sier Unni Eline bak disken på Mix i Tangvall Arena.

– Har nådd ut til Søgne-folk

Publisert

Alt tyder på at Mad Uga blir en suksess både for kunder og for de 11 serveringsbedriftene som deltar når det for første gang gjennomføres et arrangement av dette kaliber i Søgne.

– «Alle andre» byer har det, og da ønsker vi å få til dette også i Søgne. Vi håper konseptet Mad Uga skal bidra positivt og sette fokus på at Søgne nå har et stort utvalg av spiseplasser, sa daglig leder ved O'Learys Søgne, Kha Huynh til N247 da konseptet ble presentert tidligere denne måneden.

Når «halve uga» er passert forteller Huynh om bare positive tilbakemeldinger fra bransjen og om godt besøk i restauranten O'Learys som han selv driver på Tangvall.

På O'Learys i Søgne er Kha Huynh fornøyd med Mad Uga og er spent på den kommende helga.

– Det viser eg at vi har nådd ut til Søgne-folk med dette arrangementet, og nå gleder vi oss veldig inn mot helga, sier han og minner om at Mad Uga varer til og med kommende søndag.

Nye og eksisterende kunder

Samme positive tilbakemelding får vi også høre fra andre lokale serveringssteder som er med på arrangementet.

– Vi merker godt at det er ekstra trykk her, særlig fra litt ut på ettermiddagen og frem til stengetid, sier Unni Eline bak disken på Mix i Tangvall Arena.

Oliver William Nørve hos Pizzabakeren forteller om et særlig stort antall bestillinger inn mot helga denne uka.

Hos Pizzabakeren forteller Oliver William Nørve om økt antall bestillinger gjennom hele uka, men legger til at det er ekstra mange bestillinger som skal ut i helga som nå er like rundt hjørnet.

I tillegg til at det er godt med kunder på serveringsstedene forteller også flere av etablissementene om stadig nye kunder i tillegg til de mange kjente som går igjen.

– Dette er helt topp, og jeg håper vi kan få til flere arrangementer av denne typen her på Tangvall, sier Gunnar Sagen på Gunders Kafé før han gjør klar til en ny dag og nye porsjoner med snitsel som skal serveres middagsgjester.

Les også: 

Powered by Labrador CMS