Mål for sesongen: - Vinne flest mulig kamper

Publisert
Søgne HK - Holum 24-16 (16-8), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

- Vi skal ha det gøy, vinne flest mulig kamper og havne over midten på tabellen. Det er vårt mål for denne sesongen, sa håndballveteran Morten Lossius (82 mod.), til N247 etter at han og hans herrelag hadde sikret en klar seier mot Holum søndag kveld.
Søgne har tidligere denne sesongen spilt to kamper med en seier og ett tap.
Starten på kveldens kamp ble avgjørende for sluttresultatet. Etter ni minutters spill ledet hjemmelaget 6-1, og først da våknet gjestene noe til. Et pauseresultat på 16-8 viser et klart overtak i de første 30 minuttene, men i andre omgang fikk kampen en hel annen karakter.
Slitne
Et bortelag preget av å være slitne, klarte ikke helt å følge med, og etterslengerne førte til mange utvisninger og dertil mange stopp i spillet og mye «Hawaiispill» fra begge lag. Etter 40 minutters spill hadde gjestene kun tre spillere på banen, og da blir ikke kvaliteten på kampen god. I alt ble det delt ut syv utvisninger og to røde kort, begge til gjestende Holum.
Trener Jørn-Asle Hersvik var fornøyd med de første 30 minuttene av kampen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Morten Lossius i kamp mot Holum-forsvaret i 1. omgang under seriekampen i Tinntjønnhallen søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Førsteomgangen var god for vår del, men i andre ble det mye rot. Det skyldes nok mye alle utvisningene og stopp i spillet, men vi tok våre to poeng, og det er det som gjelder. Jeg er enig med spilleren at hovedmålet for oss i år er å ha det gøy og holde oss i serien. Vi skal ikke opp, og vi skal ikke ned, slo han fast.
Søgne-herrene ligger etter tre seriekamper spilt på tredjeplass på tabellen. Serien ledes i dag av KSI med fire kamper spilt og syv poeng.
Mange strake armer og holding i drakter førte til at dommerne Arne Mikal Kristiansen og Ivar Hagen måtte gi syv utvisninger og to røde kort under kampen i Tinntjønnhallen søndag kveld. Her er det Søgnes Jonas Eikås som får kjenne på Holums spillere. (Foto: Nicolai Prebensen)
Søgne-herrenes trener, Jørn-Asle Hersvik under kampen søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS