- Misbruk av folkemøte til ren propaganda

Publisert

Av Budstikka under Søgne Kommune informerer uke 15 fremgår at det skal holdes ”debattmøte” 27. april på Rådhuset. Det antas at dette er et av de såkalte informative folkemøter, hvor innbyggerne i Søgne kan komme å gi uttrykk for sitt syn på kommunereformen.
I panelet for møtet sitter alle K5-ordførerene, og møteleder er Vidar Udjus fra Fvn, som vel må sies å stille på samme lag. Maken til propagandamøte for K5 skal du lete lenge etter. 

Her stiller man opp et batteri med kanoner mot en flokk spurver (folket). 
Hvor er balansen i informasjonen som utgis, er dette kun en enveiskjørt propaganda! De som har laget opplegget for dette møtet har virkelig frekkhetens nådegave! Dette er et hån mot innbyggere og vårt lokaldemokrati, som føyer seg pent inn i rekken av andre propagandatiltak fra K5, slik som K5-avisen, tidligere folkemøter og en hemmelig tendensiøs innbyggerundersøkelse
Dersom man virkelig hadde ønsket et informativt debattmøte, kunne man mot dette panelet ha satt opp Venneslas ordfører Torhild Brandsdal, men det ville selvsagt vært for farlig å slippe andre synspunkter til.
Mange i Søgne har nå fått nok av slike manipuleringer og maktovergrep. Slik debattmøtet er lagt opp, bør folk enten la være å møte, eller som på det forrige folkemøte reise seg og gå i protest mot måten Søgnes innbyggere behandles på!
Stem K1 , både i Songdalen og Søgne ved folkeavstemmingen
Hilsen «Nei til K5»
På Facebook «Nei til K5» vil du finne artikler, leserinnlegg og klipp/stoff fra forskjellige medier både lokalt og nasjonalt. Lykke til med valget.
Sist oppdatert 24.04.2016 klokken 14:24 av Nicolai Prebensen
Powered by Labrador CMS