De ansatte ved Drange snekkerverksted. F.v.: Helge Ingebretsen, Vilde Drange, Leon Skaiå og Stig Drange.

Nå kan du nominere eller stemme på Norges hyggeligste håndverker

Publisert
Stig Drange (t.v.) var nesten 25 år i KBR Søgne og Songdalen. I den tiden ble mange hester reddet ut av gjørmehull. Her fra 2017 da Megårds Rasken satt fast på Tråne i Vestbygda.

– Norges Hyggeligste Håndverker vokser videre på syvende året. Dette viser hvor mye prosjektet betyr for bransjen. Landet vårt er fullt av hyggelige fagfolk med enorm fagkunnskap, og disse fortjener virkelig all den positive oppmerksomheten de kan få, sier Håvard Bungum, sponsor og jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker.

Mandag 24.april gikk startskuddet for årets kåring, hvor det er mulig å nominere og stemme frem kandidater i kategoriene snekker, tømrer, rørlegger, elektriker, maler, murer, lærling og åpen klasse.

– I fjor kom det inn over 3.000 nominasjoner og 200.000 stemmer, og vi forventer ikke noe mindre trykk i år, fortsetter Bungum.

- Hver eneste dag utføres det massevis av store og små håndverksjobber rundt om i vårt langstrakte land og de aller fleste er storfornøyde med jobben som blir gjort, det ser vi av alle nominasjonene som kommer inn og begrunnelsene som gis, sier han.

Det er mange håndverkere i N247s nedslagsfelt og nederst i artikkelen kan du stemme på en kandidat, eller nominere en ny.

Blant mange nominerte er Stig Drange, Drange snekkerverksted fra Søgne foreslått av Terje Nuland. Han skriver i nominasjonen at Stig Drange er en i særklasse dyktig snekker.

– Han er alltid meget hyggelig og løsningsorientert, leverer på tide og følger opp i ettertid, slik at jeg som kunde er garantert å bli fornøyd. Han kjennetegnes ved å alltid ta seg tid til å riktig grundig finne ut hva jeg som kunde ønsker meg, hva som lar seg gjøre/produsere, hvilke treslag som duger, og når leveransen evt. kan være ferdigstilt. Kom gjerne innom verkstedet mens vi holder på, få en kopp kaffe og se hvordan vi jobber, sier han. Beste og hyggeligste håndverker som finnes, skriver Nuland.

– Vi blir jo aldri lei av å få litt skryt, det er alltid hyggelig. Nå har våre bygder veldig mange hyggelige og dyktige håndverkere så denne konkurransen blir nok hard, sier Stig Drange til N247 lørdag formiddag.

Vil du stemme frem Stig kan du gjøre det her.

Her kan du nominere en håndverker.

Powered by Labrador CMS