Merete Haugå Willumsen, byråleder i XR og FInn Roger Opedal, leder for Strategi og utvikling.

Finn Roger Opedal ansettes som leder Strategi og utvikling i XR

Publisert

Merete Willumsen Haugå, ny byråleder i XR, er stolt over å kunngjøre ansettelsen av Finn Roger Opedal.

Kunngjøringen kommer bare uker etter at Haugå selv ble ansatt.

Finn Roger bringer med seg omfattende erfaring fra grafisk- og reklamebransjen helt tilbake til 1988, ikke minst med en solid erfaring som global markedsdirektør for Boen de siste åtte årene. Med tidligere ansvar og roller som blant annet prosjektleder, KAM og som daglig leder i lokale kommunikasjonsselskap, har Finn Roger opparbeidet seg en bred erfaring og ekspertise, med en dokumentert evne til å drive vekst og utvikling.

– Jeg er virkelig genuint glad over å kunne ønske Finn Roger velkommen til XR som leder for Strategi og utvikling, forteller Haugå entusiastisk.

– Som byråleder i XR har jeg fått frie tøyler fra eierne til å lede selskapet i henhold til våre strategiske mål for de neste fem årene. Med Finn Roger om bord, og ved min side, er jeg sikker på at vi har den rette kompetansen og erfaringen vi trenger for å realisere disse målene.

– Finn Roger Opedal bringer med seg en allsidig og bred erfaring både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, samt en solid bakgrunn med ulike roller innen bransjen. Hans kompetanse og dedikasjon vil være helt sentral i arbeidet med å realisere selskapets strategiske ambisjon om å være bransjeledende innen fem år, avslutter Merete Willumsen Haugå.

– Dette gleder jeg meg til. XR har gjennom hardt og målrettet arbeid opparbeidet seg en fortjent posisjon med en spennende og imponerende kundeportefølje. Resultatene til XR er imponerende og det hersker ingen tvil om at det er en meget kompetent og markedsorientert gjeng bak suksessen. Ambisjonene, entusiasmen sammen med eiers selvfølgelige ønske om videre vekst opplever jeg er basert på en virkelighetsforståelse jeg tror på. Når XR nå også får inn Merete som byråleder ble det vanskelig å si nei til denne muligheten, sier Finn Roger med et fornøyd smil.

Den offisielle tiltredelsesdatoen for Finn Roger Opedal i XR er satt til 1. Desember.

Powered by Labrador CMS