Daglig leder Arne Hallandvik i de nye lokalene på Tangvall Arena.

Flytter «hjem»: Prosjektgruppen AS er på vei inn i Tangvall Arena

Publisert Sist oppdatert
Prosjektgruppen AS på befaring på Tangvall Arena (i bakgrunnen).

Siden oppstarten i 2009 har Prosjektgruppen AS vokst til å bli en av de største leverandørene av prosjektadministrative tjenester på Agder. Med 18 rådgivende ingeniører lokalisert fra Vigeland i vest til Arendal i øst, leverer selskapet tjenester innen prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse, rådgiving og koordinatortjenester, regulering og arealplanlegging, byggesøknader og bistand i eiendomsutvikling – blant annet.

Ny adresse

I disse dager flytter daglig leder Arne Hallandvik og resten av avdelingen i Søgne inn i nye lokaler på Tangvall Arena. De blir å finne i 4. etg i A blokka, den lyse med de flotte balkongene. Kollegene på Vigeland og i Arendal blir hvor de er.

– Vi gleder oss til å bli en del av Søgnes nye storstue, og til å ta imot nye og gamle kunder i flotte lokaler. Det blir som å komme hjem, ettersom vi tidligere holdt til i bygget som i dag er revet for å gi plass til andre byggetrinn på Tangvall Arena, sier Arne Hallandvik.

Kjøpte arendalsbedrift

Etter at Prosjektgruppen i 2021 kjøpte opp det velrennomerte rådgivningsfirmaet Agder Consult AS, med base i Arendal, beholdt de i en overgangsfase begge navnene. Nå er arendalskundene imidlertid blitt så godt kjent med Prosjektgruppen, at selskapet i sin helhet, fra og med 1. april, heter Prosjektgruppen AS.

De ansatte ser frem til å bli en samlet gjeng også i navnet, rent praktisk er ikke dette av stor betydning, men de syntes dette er stas. Prosjektgruppen er stadig i vekst og ser lyst på fremtiden med alle ansatte samlet i samme selskap.

Arne Hallandvik i 2022 da de flyttet fra det gamle "bankbygget" på Tangvall.
Powered by Labrador CMS