Godt med folk på Tangvalldagen 2023. På scenen dansere fra Søgne danseklubb.

Tangvalldagen: – Mye folk og god handel

Publisert Sist oppdatert

Aktiviteter der barn og unge deltok var som alltid gode publikumsmagneter da Søgne Handelsforening i Samarbeid med Tangvall Arena og Søgne ungdomslag inviterte til sommerfest på Tangvalldagen 2023.

– Det har vært godt med folk på Tangvall stor sett hele dagen, og så langt ser det også ut til at folk handler i butikkene, sa Gunnar Pedersen fra styret i foreningen, til N247 litt ut på ettermiddagen fredag.

Da hadde Søgne danseklubb akkurat gått av scenen til applaus fra en god forsamling med tilskuere på torvet. Ved de populære barneaktivitetene ansiktsmaling og «ballongdama» var køene til tider temmelig lange, men i akkurat passende vær for denne typen arrangement virket det som både barn og voksne ventet tålmodig i køen på at det skulle bli akkurat deres tur.

Gunnar Homme, Terje Erikås og Steinar Endresen fra Søgne ungdomslag varmer opp grillene og gjør klar til å servere pølser og burgere like før trekkspillklubben Sydvest'n skal underholde fra scenen.

Fra butikkene i det nye kjøpesenteret rapporteres også om mange folk og god omsetning. Hoppeslottet like utenfor den ene inngangen gjorde nok sitt for å holde folket i nærområdet.

Som så mange ganger før stilte Søgne ungdomslag med sin dugnadsgjeng og sørget for bod og stoler på torvområdet. Matservering i form av is, brus, pølser, burgere og annet tilbehør er det også ungdomslaget som har hånd om på denne dagen.

Hoppeslott ved Tangvall Arena, populært for de yngste som ikke er like opptatt av shopping.

Tangvalldagen ble også i år avsluttet med skumparty til stor glede for de yngste.

Powered by Labrador CMS