Tangvall Arena trinn I til venstre. Til høyre Tangvall Arena trinn II som er under bygging og skal stå klar til åpning av nye butikker i november 2024.

– Fyller opp kjøpesenteret i Tangvall Arena trinn I

Publisert

– To butikklokaler har stått ledige i kjøpesenterets trinn I. Nå fyller vi opp senteret og har landet avtaler med to helt nye butikker som skal inn i disse lokalene, sier senteransvarlig ved Tangvall Arena, Cato Hersvik-Olsen til N247.

I et 400 kvadratmeter stort lokale til venstre for inngangen fra parkeringskjelleren åpner Babybanden butikk i november 2023.

Allerede lørdag 18. november vil Babybanden Outlet åpne i senterets underetasje. Med inngang direkte fra parkeringskjelleren får den nyetablerte butikken hele 400 kvadratmeter å boltre seg på.

– Babybanden er en butikk med alt du trenger av tekstiler og utstyr til barn.  Her kommer det en veldig «kul» butikk, og det skal bli en opplevelse for kundene å komme dit, sier daglig leder i selskapet, René Eide Natvig til N247.

– Vi er utrolig fornøyd med å få Babybanden inn i Tangvall Arena. Det blir deres første ordinære butikk for selskapet som hittil har operert med nettbutikk, tilføyer Hersvik-Olsen.

Pop-up butikk

– I området mellom Skin Tonic og Edgars Bakeri vil Diamanthuset ha pop-up butikk under årets julehandel, sier senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen.

Fra slutten av november og frem til jul blir det etablert en pop-up butikk i området mellom Skin Tonic og Edgars Bakeri i andre etasje. Det er butikken Diamanthuset med fast butikk i sentrum av Kristiansand som i denne perioden vil være til stede også på Tangvall Arena.

– Vi tenker at Tangvall Arena kan trenge en gullsmedbutikk og håper folk i Søgne vil besøke oss på senteret i julestria. Kanskje kan mange Søgne-folk glede seg til små harde pakker under treet i år, sier eier av Diamanthuset, Håkon Vestberg til N247.

Ny butikk i mars 2024

I andre etasje på Tangvall Arena trinn I blir det også åpnet en helt ny butikk i mars 2024. Det er Lise Nilsen som da åpner butikken Poppis, en nyetablering som skal selge barneklær. Den blir å finne like ved siden av Edgars Bakeri og med utsikt mot Søgne skole- og idrettssenter.

Det er nyetablerte Poppis som skal åpne butikk i andre etasje på Tangvall Arena trinn I i februar 2024.

Til N247 sier Nilsen at hun alltid har hatt lyst til å ha sin egen butikk.

– Etter å ha jobbet som butikksjef og som dekoratør var det mange ting som nå falt på plass, og jeg tenkte at nå er tiden inne, tilføyer hun.

Foreløpig tidsplan er å komme i gang med den nye butikken rundt 1. mars neste år.

– Sortimentet vil være klær til barn i aldersgruppen 0-14 år, og jeg er opptatt av at det skal være klær for folk flest, god kvalitet, men til en fornuftig pris, sier Lise Nilsen til N247.

Powered by Labrador CMS