– Vi har lyst til å gjøre litt gøy for kundene og inviterer til «trendaften» torsdag kveld, sier Linn Hofstad.

– Har lyst til å lage litt gøy

Publisert

– Med temperatur som har holdt seg høy utover høsten er det lite sommertøy igjen i butikken. men det kommer nok kjøligere dager, sier butikksjef ved Urban Pioners i Tangvall Arena, Linn Hofstad til N247.

Med skifte av sesong i klesbransjen og høstvarer i hyllene kom ideen om å gjøre noe gøy for kundene på Tangvall, og torsdag kveld inviteres derfor til «trendaften» fra klokken 19.00 og med en times ekstra åpningstid til 21.00.

– Gründer og mannen bak merket Urban Pioneers, Ivar Langenes kommer innom og vil prate om sin spennende og imponerende reise, og vi skal ha et moteshow med lokale modeller, tilføyer Hofstad.

Det er Sharp Barbershop som har fikset håret på de mannlige modellene fra Søgne FK. Her har frisør Atef besøk av stamkunden Elham i frisørstolen.

– Lokale modeller

Butikkene i senteret vil presentere ulike tilbud i kveldstimene torsdag, og flere får i tillegg vist frem varer og tjenester under moteshowet.

– Det er Skin Tonic som står for sminke av modellene, og frisøren Sharp Barbershop sørger for at de mannlige modellene fremstår med de heteste hårtrendene når de skal vise seg frem. Det blir nok mange kjente ansikter på den røde løperen, alle modellene er fra dame- og herrelaget til Søgne FK. Vi håper å se masse folk i senteret i kveld og ønsker alle velkommen innom, sier butikksjef Linn Hofstad.

Det fristes med gode tilbud fra butikkene på Tangvall torsdag kveld. Pernille Halle jobber på Skin Tonic som tar seg av sminke av kveldens modeller.
Powered by Labrador CMS