Søgne-jenta Kristine Wæhre er butikksjef ved Sport Outlet som åpner i Tangvall Arena 1. juni.

Åpner ny butikk torsdag

Publisert

Torsdag 1. juni er det klart for nok en åpning av ny butikk i kjøpesenteret Tangvall Arena. Det er kjeden Sport Outlet som da blir nyeste tilskudd i senteret som hadde sin første åpningsdag 20. april i år.

Det er Søgne-jenta Kristine Wæhre som er ansatt som butikksjef og som sammen med ytterligere syv medarbeidere skal betjene kunder i butikklokalet på rundt 800 kvadratmeter i underetasjen av Tangvall Arena.

– Jeg kommer fra jobben som assisterende butikksjef ved tilsvarende butikk på Sørlandssenteret, og når jeg er fra Søgne og har vokst opp på Langenes var det utrolig spennende å få tilbud om jobben som butikksjef her på den nye butikken i Tangvall Arena, sier hun til N247 knapt to dager før kundene skal slippes inn i nyvinningen på Tangvall.

Kjeden Sport Outlet åpner ny butikk på Tangvall torsdag 1. juni.

Den nytilsatte butikksjefen forteller om en kjede som kjøper opp store varepartier, gjerne konkursbo, og tilbyr varer til voksne og barn. Klær, sko, artikler til friluftsliv og idrett er blant butikkens viktigste produkter i følge Wæhre.

– Håper folk bruker oss

– Nå begynner vi virkelig å nærme oss her, men det har vært knapt med tid. Ikke bare skal varer fylles på og plasseres ut, i tillegg er det mye rundt som skal fungere, sier hun etter å ha kommet frem bak disken for å få på plass internett og tilkopling til elektronisk kassesystem.

Butikksjefen skryter av medarbeiderne som har stått på og gjort en solid innsats for at butikken skal være helt klar til åpningen torsdag.

– Vi håper at folk her vil benytte seg av butikken og varene vi tilbyr, og vi tror sortimentet i vårt konsept skal være et godt supplement til øvrig handel her på Tangvall, sier butikksjef Kristine Wæhre til N247.

Powered by Labrador CMS