Senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen ønsker sammen med Gunnar Pedersen og Birthe Larsen fra Søgne handelsforening mange mennesker velkommen til Handelens dag som arrangeres torsdag 15. juni med mange gode tilbud.

Handelens dag: – Skal løfte Tangvall sammen

Publisert

Torsdag 15. juni er det igjen klart for den tradisjonelle «Handelens dag» på Tangvall og Linnegrøvan, og for første gang med mange nye butikker og spisesteder i kjøpesenteret Tangvall Arena.

Gunnar Pedersen og Birthe Larsen fra Søgne handelsforening er utelukkende positive til at Tangvall nå fremstår med et bredere tilbud og flere nye butikker når handlelystne kunder legger turen til Søgne denne dagen.

– Tangvall har bare blitt enda mer trivelig, og selv om det fremdeles er byggeaktivitet på noen områder, er hele sentrum i dag lett tilgjengelig både for folk som spaserer rundt og ikke minst for alle som skal parkere før de skal rundt på handleturen, sier Pedersen.

Når vi også allerede har lagt bak oss flere godværsdager i juni, mener Larsen at det bør være duket for at det blir masse folk og «fult trøkk» når butikkene åpner torsdag morgen, og Pedersen legger til at Handelens dag på Tangvall alltid har vært sett på som en dag med god handel og mange gode tilbud til de handlende.

Vil være med å skape aktivitet

Senteransvarlig ved Tangvall Arena, Cato Hersvik-Olsen er klar på at det nye kjøpesenteret vil være en aktiv deltaker i handelsforeningens arrangement.

– Det er viktig at vi løfter Tangvall sammen og spiller hverandre gode, og vi på Tangvall Arena skal gjøre vårt for å skape aktivitet rundt på Tangvall, sier Hersvik-Olsen.

Senteransvarlig er glad for at det er etablert et godt samarbeid mellom senteret og eksisterende næringsvirksomhet. Han ser frem til at alle næringsdrivende sammen skal utvikle Tangvall til et levende sentrum og bidra til lokal handel og redusert handelslekkasje.

Sommerstemning på Tangvall, Handelens dag 2022.
Powered by Labrador CMS