Daglig leder ved Edgars Bakeri på Tangvall Arena, Susanne Bekkeli travelt opptatt også i dagene etter åpningen.

– Mange mennesker og mange nye parkeringsplasser

Publisert

Ikke helt uventet var det stor oppmerksomhet og mange folk da Søgnes første kjøpesenter, Tangvall Arena trinn I åpnet sist torsdag. Mange ventet på å slippe til i butikkene like etter åpningen, og sent torsdag var kjøpesenteret fremdeles godt besøkt både i butikker og på serveringsstedene.

Tilbakemeldinger fra næringsdrivende og kunder viser at det også resten av åpningshelgen var mange besøkende på kjøpesenteret, og det rapporteres om god stemning og mange fornøyde kunder også fra serveringsbedriftene som har holdt åpent ut over butikkenes åpningstider.

– Åpningshelgen har vært over all forventning, sier daglig leder på O'Learys sportsbar, Kha Huynh til N247 tirsdag og regner med ekstra god stemning når topplagene i Premier League møtes til TV-sendt kamp onsdag kveld.

Daglig leder ved Edgars Bakeri på Tangvall Arena, Susanne Bekkeli forteller om en torsdag som hun karakteriserer som helt rå.

– Åpningen var nok enda bedre enn forventet, men det har fortsatt å komme masse folk også etter torsdagen. Vi har godt besøk fra tidlig morgen til sen ettermiddag, og spesielt mange kunder har vi nok rundt lunstider, utdyper hun.

Kai og Gudrun Gjertsen liker spesielt godt at de kan nyte utsikten mot Søgne-skiltet mens de er på bakeriet.

Vet et av bordene oppe i andre etasje sitter Kai og Gudrun Gjertsen med varm drikke i koppene og noe godt å spise til.

– Vi kjenner Edgars fra tidligere besøk både i Mandal og Kristiansand, men det er noe eget ved å kunne sitte her med noe godt samtidig som vi ser på utsikten mot Søgne-skiltet, sier de to som er tilfredse med at bakeren har etablert seg i Søgne.

Linn Hofstad er butikksjef hos Urban Pioneers på Tangvall Arena.

Butikksjef hos Urban Pioneers, Linn Hofstad er kjempefornøyd med åpningen og mottakelsen butikken har fått i Søgne.

– Masse folk i gata igjen

Blant de næringsdrivende i eksisterende butikker utenfor kjøpesenteret er det spesielt fremkommeligheten på Tangvall og 250 nye parkeringsplasser under jorden som trekkes frem som positivt for handelen på Tangvall. I tillegg tror mange på en generelt økende lokal handel med et betydelig økende antall butikker og serveringssteder i bydelen.

Blant de eksisterende butikkene som har levd i skyggen av utbyggingen på Tangvall finner vi Gave og Interiørhuset som endelig har fått igjen sin hovedinngang og fasade.

–Det betyr uendelig mye for oss at vi har fått igjen hovedinngangen og ikke lenger ligger bortgjemt. Med masse folk i gatene igjen og nye butikker dukker det opp mange nye ansikter og åpnes opp for impulshandel som er veldig positivt for oss. Vi er kjempepositive til det som skjer nå og ser at både senteret og området rundt blir utrolig flott og skaper en positiv trend for at vi kan få god handel her på Tangvall, sier innehaver av butikken, Linn Hege Holskog til N247.

Gave og Interiørhuset har endelig fått igjen sin hovedinngang og ser frem til livlig handel med masse folk i gatene igjen.
Powered by Labrador CMS