I løpet av november regner optiker Andreas Bergh med å kunne flytte inn med virksomheten Brillefin i lokalene i Torvgada på Tangvall.

Ny butikk på Tangvall

Publisert Sist oppdatert

Butikklokalet i Torvgada, like ved bussholdeplassen på Tangvall, renoveres og pusses opp i disse dager og gjøres klart for nye leietakere. Lokalet på hjørnet av gågata er ledig etter at siste leietakere, Sparebanken Sør, flyttet inn i tredje etasje i Tangvall Arena tidligere i år.

Cato Hersvik-Olsen.

– I løpet av november skal alt være klart for at ny butikk kan flyte inn, og det er selskapet Brillefin som om kort tid åpner en ny butikk på cirka 120 kvadratmeter her, sier Cato Hersvik-Olsen fra utleier Murisør til N247.

Brillefin er en kjedeuavhengig brillebutikk som drives av det Søgne-bosatte ekteparet Katrin og Andreas Bergh. De har i dag butikk i Slottsquartalet i Kristiansand. Andreas er optiker med utdanning innen optometri med kontaktlinsekompetanse. Han har lang erfaring etter jobb i forskjellige brillekjeder, men han har alltid ønsket å drive en litt annerledes og mer personlig brillebutikk.

– Vi håper å være klar for åpning av ny butikk på Tangvall rundt 20. november, sier Andreas Bergh til N247.

Etableringen på Tangvall innebærer at ekteparet flytter virksomheten sin fra kvadraturen og ut til Søgne hvor de nå bor.

I det røde bygget i Torvgada like ved bussholdeplassen skal butikken Brillefin åpne i løpet av november.

– Vi har vurdert Tangvall også tidligere, og når vi bor i lokalområdet tenker vi det er fint å bli en del av den lokale næringsvirksomheten her, sier Bergh.

Powered by Labrador CMS