Skal ansette medarbeidere: - Gøy hvis vi får lokal arbeidskraft

Publisert Sist oppdatert

- Vi ønsker å fremstå som en familievennlig restaurant samtidig som vi har en klar profil som sportsbar og i tillegg vil tilby ulike aktiviteter til våre gjester, sier Kha Huynh til N247. Det er han som skal drive restauranten O'Learys når denne åpner i Tangvall Arena mot slutten av april i år. 
Den svenske kjeden har siden oppstarten i 1988 etablert seg med restauranter i Europa og Asia, og når O'Learys åpner på Tangvall vil kjeden nærme seg 20 restauranter bare i Norge. 
- Romslig lokale
- I Tangvall Arena får vi en restaurant på rundt 450 kvadratmeter i tillegg til et uteareal på rundt 100 kvadratmeter mot syd og vest. Det gir oss rundt 200 sitteplasser, forklarer Kha. 
Når de ulike sportsarrangementene skal vises for restaurantens gjester, vil dette skje på ikke mindre enn 28 skjermer spredt rundt i lokalet. 
- Vi har en klar sportsprofil i tillegg til å være en restaurant, og vi håper å få god respons og at dette er noe Søgne trenger, utdyper han. 
- Ønsker lokalt ansatte
Etter ni år på Harveys i Kristiansand, de seneste fire som daglig leder, er Kha Huynh (bildet) ingen nybegynner i bransjen. I tillegg til å følge ferdigstillingen av lokaler og innredning i Tangvall Arena bruker han nå tiden til å fylle på med personell som er nødvendig for å være rustet til åpningen senere i vår. 
- Vi trenger nok en rundt 20-25 ansatte, og vi er allerede i gang med å intervjue kandidater. Det hadde vært ekstra gøy om vi kan ansette en del lokale kandidater, sier han og oppfordrer interesserte om å ta kontakt. 
- Etter påske
Nøyaktig dato for åpning er ikke satt. Åpning av Tangvall Arena må samkjøres av utbygger med tanke på boligdel og næringsaktører, og per i dag ligger det an til åpning i løpet av april. 
- Vi ser for oss at det kan bli åpning etter påske og jobber ut fra dette, sier Kha Huynh til N247.
Restaurantens uteområde vil ligge mot syd og vest. Her kommer også en innglasset pergola som blir en del av uteserveringen. (Foto: Jon Aamodt)
- Omtrent her vil gjestene finne bardisken vår. Litt bak kommer to shuffleboard og bakerst til venstre blir det dart, forklarer Kha Huynh. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS