- Søgne og Tangvall fortjener et rikt utvalg

Publisert Sist oppdatert

Lett synlig for alle som ferdes på Tangvall foregår arbeidet med en ny parkeringskjeller under gamle Søgne stadion og videre innover mot sentrum. I kjelleren under det som skal bli et nytt skoletorg pågår støpearbeid, og denne delen planlegges ferdig i løpet av oktober. En måneds tid senere er det forventet at nedkjøringsrampe er klar. 
Dette markerer samtidig starten på det nye Tangvall Arena som når det står ferdig vil bestå av to enheter, hver med kjøpesenter i de to nederste etasjene før ytterligere to etasjer med kontorer og fem etasjer med leiligheter gjør Tangvall Arena komplett. 
- Vi har allerede mange gode butikker på Tangvall, men vi mangler som alle vet også en del for å få et utvalg som kan stoppe den handelslekkasjen vi ser. Søgne ot Tangvall fortjener et rikt utvalg som sammen med det vi allerede har kan skape et tilnærmet komplett utvalg for de handlende, sier utbygger Tom Arne Aamodt til N247. 
Engasjert senterleder
På veien mot et senter fylt med riktig innhold har utbygger engasjert Ruben Storevold som ny senterleder. Storevold har lang erfaring fra senterdrift og har blant annet vært senterleder ved Sørlandssenteret i åtte år. 
-  Vi har engasjert den som vi tror er den beste for denne jobben, og en som kan sitt fag. Skal vi lykkes med det vi vil oppnå, må vi ha med oss de beste på laget, og vi gleder oss veldig til å fortsette utviklingen sammen med Storevold. Det skjer stadig nye ting i prosjektet, men vi opplever at alle tenker positivt, og fremdriften til nå har vært upåklagelig, sier Aamodt.
Det ferdige Tangvall Arena skal bestå av to kjøpesentre i to etasjer og kontor- og boligdel i de øverste etasjene. (Foto: Folk/Tangvall Arena)
Powered by Labrador CMS