Tangvalldagen 2022.

Tangvalldagen 2023

Publisert
Birthe Larsen i Søgne Handelsforening.

Det er sommer, det er juli, og som alltid er det da også tid for den tradisjonelle Tangvalldagen fredag 14. En rask sjekk av yr.no viser at det også ligger an til en dag med sol og ingen nedbør.

– Det lover godt, og vi håper på en ny strålende opplevelse når vi igjen inviterer til en dag med variert underholdning for store og små og kveldsåpne butikker, sier Birthe Larsen i Søgne Handelsforening.

Hun forteller at det blir underholdning i form av trylleshow, konkurranser og leker for barna, underholdning fra scenen på torvet og skumparty helt på tampen av arrangementet.

– Vi får besøk av «ballongdama», og det blir ansiktsmaling. Fra klokken 13.00 kan du delta i Tangvall-lekene med flere innlagte konkurranser. Vi får besøk av Søgne danseklubb og av Kristiansand hundeklubb. Klokken 18.00 er det Sydvest'n trekkspillklubb som underholder fra scenen på torvet, sier Larsen videre.

Senteransvarlig ved Tangvall Arena, Cato Hersvik-Olsen forteller at det også ved det nye kjøpesenteret vil være ekstra aktiviteter for barn og unge, og det legges til rette for at handlende kan ha en trivelig dag både inne på senteret og i uteområdene.

Søgne ungdomslag er også i år til stede og tar seg av grilling og matsalg.

Tangvalldagen 2022 ble avsluttet med skumparty for den yngre garden, et populært innslag med mange fornøyde deltakere.
Powered by Labrador CMS