Avdelingssjef i Sørmegleren, Hanne Geelmuyden og banksjef i Sparebanken Sør, Liv Marit Wilhelmsen er klare for å flytte sammen med resten av staben til nye lokaler i Tangvall Arena torsdag 20. april .

–Trenger større plass

Publisert Sist oppdatert

– Etter 20 år med tilstedeværelse på Tangvall trenger vi større plass. Vi har vokst ut av lokalene i Torvgada hvor vi har vært siden 2007, og fra torsdag 20. april blir vi å finne i helt nye kontorer i tredje etasje på Tangvall Arena, sier banksjef Liv Marit Wilhelmsen i Sparebanken Sør til N247.

– Sammen med banken får vi kontorer og det vi trenger av lokaler i hele tredje etasje i den gule blokka, utdyper Hanne Geelmuyden, avdelingssjef i Sørmegleren.

Selv om virksomheten flyttes fra gateplan til tredje etasje skal det være enkelt for kunder å finne frem med inngang direkte fra andre etasje i det nye kjøpesenteret eller med heis direkte fra parkeringskjelleren opp til tredje etasje.

En uke før åpning er det høy aktivitet i og rundt Tangvall Arena.

– Ser vekst i et ekspansivt område

Etter 20 år på Tangvall slår de to fast at virksomheten har kommet for å bli, og når bank og megler tenker vekst ut fra dagens rundt 10 personer på Tangvall, skal 180 kvadratmeter i Tangvall Arena by på muligheter for å betjene kunder innenfor privat- og bedriftsmarked i segmentene bank, forsikring og meglervirksomhet.

– Det er et geografisk interessant område der vi ønsker å være til stede med alle våre tjenestetilbud, understreker Geelmuyden.

Inviterer til åpningsfest

Sammen med hele kjøpesenteret i Tangvall Arena inviterer banken og megleren til åpningsfest torsdag 20. april fra klokken 10.00.

– Da ønsker vi både eksisterende og potensielt nye kunder velkommen til kaffe og boller. Vi er glade og stolte over å være en del de av virksomhetene som flytter inn i et nytt og flott senter her på Tangvall, sier banksjef Liv Marit Wilhelmsen.

Powered by Labrador CMS