- Godt å få en skikkelig butikk for mannfolk på Amfi-senteret, sier Jarl Lomeland (t.v.), Per Tønnessen og Tom Gjertsen

Åpner torsdag: - Endelig blir det en butikk for oss mannfolk

Publisert
Det var en del skuelystne mannfolk som møtte opp til en en kort omvisning i butikken onsdag ved middagstider.

- Det var jommen på tida. Vi har savnet en skikkelig butikk for mannfolk på Amfi-senteret i Vågsbygd, sier Per Tønnessen, Jarl Lomeland og Tom Gjertsen til N247.

Omvisning

De er trofaste gjester hele uken i de to kafeene som ligger i senterets første og andre etasje. I går fikk de en liten omvisning i den nye butikken som Clas Ohlson åpner torsdag morgen.

- Dette ser jo veldig bra ut. Helt topp, og midt i blinken for oss mannfolk, sier Per, Jarl og Tom og smiler bredt etter endt omvisning.

- Butikksjef Daniel Glomset føyer kjapt til.

- Kom tilbake når vi åpner torsdag morgen klokken 09.00. Da blir det show. Med skolekorps, kake og kaffe. Med masse ballonger, sang og dans, og ikke minst en haug av tilbud samt overraskelser, sier Vågsbygd-gutten, som tidligere har jobbet i Normal-kjeden som startet opp i 2017.

Ruver godt

Den rundt 800 kvadratmeter store butikken ruver godt i senterets andre etasje. Bak et stort inngangsparti finnes det utrolige 15.000 artikler.

Daniel Glomset er butikksjef på den nye Clas Ohlson-butikken som åpner på Amfi Vågsbygd torsdag morgen. Senterleder Christina Omland gleder seg veldig til åpningen.

- Det har vært en stor og lang prosess med å få alt på plass. Men torsdag morgen er vi klare. Vi er elleve ansatte som skal ha våre arbeidsdager ved Amfi, sier Daniel Glomset som videre forteller at Clas Ohlson-kjeden startet opp i 1918.

- Denne åpningen vil bety mye for senteret, sier Christina Omland som var senterleder på Sandens i Markensgate før hun kom til Amfi Vågsbygd.

En tredjedel

- Nå snakkes det jo om at dette er en reinspikka butikk for mannfolk. Veldig hyggelig det. Men, det er mange damer som bruker Sandens i byen, og det vil de nok gjøre her også. For her finnes det blant annet mye kjøkkenutstyr. Nettopp der er det jo som oftest vi damer som bestemmer, sier Christina i en spøkefull tone og ler godt.

- Det er riktig det. Vi har en såkalt «Hjemavdeling» her som rommer så mye som en tredjedel av hele butikken. Men, selvfølgelig det er mye å velge i for mannfolk. Vi gleder oss, avslutter en travelt opptatt Daniel Glomset bare et kort døgn før han skal åpne dørene.

Powered by Labrador CMS