Flere lokale bedrifter Miljøfyrtårn-sertifisert

Publisert Sist oppdatert

- Onsdag 18. januar fikk 16 offentlige og private virksomheter diplomer som nye Miljøfyrtårn-virksomheter, melder kommunen på sine hjemmesider torsdag.
Varaordfører Erik Rostoft og administrerende direktør i stiftelsen Miljøfyrtårn, Ann-Kristin Ytreberg, delte ut diplomer til de nysertifiserte bedriftene.
- Et bredt spekter av bransjer var representerte på Bølgen bærekraftssenter da nye Miljøfyrtårn-virksomheter fikk utdelt sine diplomer. Administrerende direktør i Stiftelsen Miljøfyrtårn, Ann-Kristin Ytreberg og varaordfører i Kristiansand, Erik Rostoft, delte ut diplomene, skriver kommunen videre.
- Vi har satt store mål for utslippsreduksjon i Kristiansand med 80 prosent nedgang innen 2030, det betyr at vi må jobbe sammen! Nå nærmer vi oss 300 Miljøfyrtårn-sertifiserte virksomheter i Kristiansand, og dermed er vi på fjerdeplass  i Norge med flest Miljøfyrtårn-virksomheter, sa Rostoft i talen sin.
Disse virksomhetene fikk diplom:
Kristiansand kommune, Bamsebo barnehage
Intersport Kristiansand Sandens
KAPH Kristiansand
God Driv AS
NOVO arkitekter as
Agder Maskintransport AS
Würth Norge AS, Kristiansand
Frustøl AS
Cemo AS
Kristiansand kommune, Kleplandstunet
XL-BYGG Hellvik AS avd. Søgne
Nosleeptillbrooklyn AS
Agderport AS
Værtshuset Pieder Ro Drift AS
Intakt Bilskade, avd. Kristiansand
British Cars Kristiansand og Gumpen 1 AS
Kristiansand kommune, ved By- og stedsutvikling, tilrettelegger for sertifisering av andre bedrifter i kommunen, og fordeler oppdrag til sertifisører. 
Sist oppdatert 19.01.2023 klokken 14:10 av Nicolai Prebensen
XL-BYGG Hellvik AS avd. Søgne på Lohnelier, en av flere lokale bedrifter som er miljøsertifisert. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Kristiansand kommune, Kleplandstunet er miljøsertifisert med Miljøfyrtårn. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Powered by Labrador CMS