Senterleder Christina Omland (i stigen) og markedskoordinator Anja Lian hos Amfi Vågsbygd var onsdag formiddag i ferd med å stelle i stand til Barnas Dager som starter torsdag morgen.

– Gleder oss til Barnas Dager

Publisert Sist oppdatert
En av plakatene som er hengt opp i kjøpesenteret til Barnas Dager.

Onsdag formiddag var senterleder Christina Omland og markedskoordinator Anja Lian både høyt og lavt i Amfi Vågsbygd. De pyntet til fest. Det er klart for tre morsomme dager, myntet mot de små.

De to har vært ned på gulvet for å hente haugevis av plakater, og til topps i stigen for å henge dem opp mot taket. De to har hatt nok å henge fingrene i bare et snaut døgn før det braker løs.

– Barnas Dager er veldig gøye. Vi husker dem godt fra i fjor. Masse blide folk, og det skjedde noe for både liten og stor, sier markedskoordinator Anja Lian.

Christina Omland hadde ikke startet i sin nye stilling den gang.

– Derfor gleder jeg meg litt ekstra. Dette blir spennende. Vi er godt forberedt til å treffe folket, og butikkmedarbeiderne gleder seg. Det blir nok tre fine dager til ende, sier Christina og smiler.

I kø

Aktivitetsplanen er spikret, og opplevelsene står i kø. Torsdag er det Barnas bruktmarked, det er gratis ansiktsmaling og like billig popcorn. Fredag er det barseltreff på butikken Lykke, og enda et strøk med ansiktsmaling. På avslutningsdagen lørdag skal det handle om det tredje malingsstrøket, videre barnedisco med Amfelia & Oskar og det blir gratis ballongdyr. Denne dagen blir utdelingen av «Amfelia og Oskar-prisen».

Christina og Anja frem gavesjekken som går til vinneren av «Amfelia og Oskar-prisen». Det foregår lørdag i Amfiets 2. etasje.

Flott premie

– Vi skal overrekke en gavepremie pålydende 10.000 kroner til et lag, forening eller en person som har gjort noe veldig verdifullt for barn og unge i bydelen. Fra 22. mai og frem til 1. juni har alle besøkende kunnet vært med og stemme på hvem de mener fortjener heder. De fire finalistene er Vågsbygd Turn, BUTO (barn og unge trenger en oppmuntring), dugnadsgjengen i IK Vågs løypeutvalg og til slutt Vågsbygd musikkorps. Dette blir spennende, og helt klart et høydepunkt under disse tre dagene vi går i møte. Vi har jo også tre flotte spisesteder under tak, for de som måtte ønske å bruke litt ekstra tid hos oss, sier Christina og Anja til N247.

Powered by Labrador CMS