Søgne-investorene Thor Inge Ommundsen og Pål Try kjøper Musikkens Hus som består av Kongens gate 54 og Holbergsgate 4 i Kvadraturen i Kristiansand.

Kjøper Musikkens Hus i Kvadraturen

Publisert Sist oppdatert

– Søgne-investorene Thor Inge Ommundsen og Pål Try kjøper seg inn i hjertet av Kristiansand. Prislappen er 25 millioner kroner.

Illustrasjonen viser tenkt utvendig bygg etter ferdigstillelse. Innfelt: Thor Inge Ommundsen (øverst) og Pål Try.

Det skriver Fædrelandsvennen torsdag morgen.

Det er Musikkens Hus midt i Kvadraturen som har ligget til salgs i halvannet år, og de to investorene vil i følge avisen bygge om eiendommen med rom for 1.250 kvadratmeter næringslokaler og i alt 34 - 38 leiligheter i etasjene over.

– Det kan være alt fra butikk til kontor eller restaurant. Vi er veldig åpne for at det kan benyttes til ulike formål, sier Pål Try.

Det er Kristiansand kommune som er eiere av bygget. Try og Ommundsen har frist på seg til å omregulere eiendommen innen sommeren 2024. I opsjonsavtalen vil investorene ha mulighet til å si opp avtalen hvis kjøperne ikke får regulert i henhold til avtalte rammer innen fristen.

– Kongens gate 54, den gamle turnhallen som i sin tid rommet trimsaler og svømmebasseng, ble oppført i 1904. På midten av 1960-tallet ble den ombygd til undervisningsformål, mens siste ombygging fant sted på 1990-tallet, skriver avisen videre.

Powered by Labrador CMS