Lise Kristiansen t.v. og Ann Helen Tveter åpner ny nettbutikk i «Hybelhuset» på Valhalla i Kristiansand til lørdag.
Lise Kristiansen t.v. og Ann Helen Tveter åpner ny nettbutikk i «Hybelhuset» på Valhalla i Kristiansand til lørdag.

Søgne-jenter åpner butikk og nettbutikk på Valhalla

Publisert Sist oppdatert
Lise og Ann Helen med eskerne du selv kan fylle med de artiklene du måtte ønske. Enten via nett, eller over disk i butikken.
Lise og Ann Helen med eskerne du selv kan fylle med de artiklene du måtte ønske. Enten via nett, eller over disk i butikken.

- Vi gleder oss, og er like spente begge to, sier Lise Kristiansen og Ann Helen Tveter.

Søgne

Lørdag åpner de en helt ny nettbutikk oppe på Valhalla på Lundsiden i Kristiansand. Lise kommer opprinnelig fra denne bydelen, men hun har bodd hele 27 år i Søgne. Nå er hun tilbake igjen, og det er bare den ene delen av Marviksbakken som skiller mellom barndomshjemmet og den nye nettbutikken som ligger på gateplan i det som på folkemunne kalles for «Hybelhuset».

Ann Helen kommer fra Moss, og har bodd i Søgne 14 år. Så det er to «ekte» Søgne-jenter som lørdag åpner dørene til den gamle Rokstad-butikken, som var ei viten kjent «sjappe» i veldig mange år.

Den dagen ideen om å starte en butikk og nettbutikk dukket opp, måtte de ut å finne et varelager.

- Og da vi så at det stod tomt i butikken på Lund, gikk det fort. Her er det et stort og greit lokale i kjelleren hvor vi kan ha alle artiklene, samt kontor. I tillegg har vi laget til en flott butikk på gateplan, sier de to blide jentene til N247.

Online

Lise og Ann Helen forteller videre om driften:

- Dette handler altså om en nettbutikk, og om mangfold av gaveartikler. Folk kan bestille artikler på nett (homeandcoffee.no), og vi kan levere nær sagt det kunden måtte ønske. På lageret har vi pakkedisk med esker og emballasje, så alt er i skjønneste orden, sier de to jentene.

Men ikke alt trenger å skje på nett. Her kan du også besøke butikken og kjøpe artiklene du ønsker over disk.

- Det som er så greit og hyggelig, er jo at kundene selv kan velge hva gavepakkene skal inneholde. Kommer de på besøk, byr vi i tillegg på god kaffe. Når det gjelder netthandelen, ordner vi med all pakking og forsendelse, og når tid du eventuelt får esken, handler jo om hvor du måtte bo i landet. Men, det går ganske kjapt, sier Lise og Ann Helen, som dagen før møtet med N247 fikk ei bestilling fra Stavanger.

Mye folk

- Ikke verst. Ei bestilling fire dager utenbys fra, varmer godt. Vi er jo allerede blitt litt kjent, sier de to jente og ler godt.

Nå ser de bare frem til lørdag.

- Ja, det gjør vi. Bare rundt oss her på Lund bor det jo massevis av folk. Vi er klare for å vise frem butikken, og vi er klare på nett. Vi hilser også bedrifter, firmaer, lag og foreninger velkommen. Det samme til de som skal gi bort gaver til bursdager, brylluper eller konfirmasjoner. Vi ordner det folk måtte ønske, sier Lise Kristiansen og Ann Helen Tveter.

Powered by Labrador CMS