Søgne og Greipstad sparebank advarer mot svindelforsøk i forbindelse med skattemeldingen som sendes ut nå.
Søgne og Greipstad sparebank advarer mot svindelforsøk i forbindelse med skattemeldingen som sendes ut nå.

Søgne og Greipstad sparebank:
- Kunde forsøkt svindlet, vær oppmerksom

Publisert Sist oppdatert

Søgne og Greipstad sparebank informerte nylig om høysesong for svindelforsøk i forbindelse med skattemeldingen som sendes ut nå.

På hjemmesiden skriver banken at det nå er registrert forsøk på svindel, hvor en av bankens kunder først mottok en falsk SMS fra noen som gav seg ut for å være «skatteetaten».

- Kunden trykket på linken, gav fra seg noe informasjon, men valgte å avbryte. Like etterpå ble kunden oppringt av en person som presenterte seg som ansatt i Søgne og Greipstad Sparebank. Personen prøvde å tilegne seg koder og passord, heldigvis uten hell, står det i advarselen.

Søgne og Greipstad sparebank advarer kundene om 'høysesong' for svindelforsøk i forbindelse med skattemeldingen som sendes ut nå.
Søgne og Greipstad sparebank advarer kundene om "høysesong" for svindelforsøk i forbindelse med skattemeldingen som sendes ut nå.

Vil aldri be om BankID-passord

Banken skriver videre at de aldri vil be deg om ditt BankID-passord, kode fra kodebrikken eller kortinformasjon.

- Skatteetaten sender aldri lenker uoppfordret i e-post eller SMS. Klikk ikke på lenker i e-post, gå heller til det aktuelle nettstedet, oppfordrer banken i artikkelen.

Powered by Labrador CMS