Senterleder Cristina Omland (t.h.) og markedskoordinator Anja Lian gleder seg til «nyskapningene» som dukker opp på Amfi Vågsbygd etter ferien og utover høsten.

Vågsbygd Amfi: Rema 1000 og Mester Grønn utvider

Publisert Sist oppdatert

Etter ferien og utover høsten og vinteren vil det skje mye i og rundt Amfi Vågsbygd. I slutten av august åpner Clas Ohlson dørene til en stor og romslig butikk kloss ved toppen av rulletrappa i andre etasje, og medio oktober blir Rema 1000 blant annet «Post i butikk».

– Gleder oss

Fredag traff N247 senterleder Christina Omland og markedskoordinator Anja Lian i solskinnet utenfor senteret. De strålte de også.

– Det er alltid spennende med nytenkning og gledelig når noe spennende og nytt dukker opp, sier de to.

I korte trekk skjer dette etter ferien og videre utover. Narvesen stenger dørene og takker for seg, mens naboene i første etasje, Rema 1000 og Mester Grønn «deler» på lokalet som «aviskiosken» har holdt hus i i mange år.

65.000 pakker

Senterleder Christina Omland forteller dette i en melding:

«Rema 1000 har vunnet anbud på «Post i butikk», og lanserer dette medio oktober. Det betyr henting av 65.000 pakker per år, hvilket også vil føre til økt trafikk og økt handel for Rema 1000 og Amfiet forøvrig. Dette krever mer plass, og butikken blir utvidet mot naboen Mester Grønn like over ferien.

I tillegg vil Rema 1000 gjennomføre en total ombygging av butikken i starten på 2024 for ytterligere tilpassing til nytt konsept og nye ENØK-krav. Narvesen sin leieavtale utgår ved nyttår, men i forbindelse med denne ombyggingen er vi blitt enige om avslutning i august. Dette for at Mester Grønn kan utvide i deres lokaler. Mester Grønn vil på denne måten komme nærmere fellesarealene og bygger ny butikk i kjedens siste konsept».

Powered by Labrador CMS