Tom og Jorun Stiansen oppfordrer alle på Nodeland til å sjekke loddene sine. Kanskje har du vunnet en del av gevinsten på 100 000 kroner!

Nodeland vinner igjen!

Publisert

– I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver dag, og når én vinner, så vinner gjerne naboene også. Lørdag landet en av lotteriets lørdagsgevinster i postkode 4645 NS i Nodelandsheia. Det er til sammen tre lodd i postkoden, og i dag er alle vinnerlodd, skriver Postkodelotteriet i en pressemelding lørdag.

Tom og Jorun Stiansen oppfordrer alle på Nodeland til å sjekke loddene sine.

Kanskje har du vunnet en del av gevinsten på 100 000 kroner!

– Vanligvis deler vi ut 100.000 kroner i en heldig postkode hver lørdag, forklarer lotteriets Jorun Stiansen.

– Men i juni har vi dobbelt så mange gevinster, og dermed har vi to lørdagsgevinster å dele ut, sier hun.

En av lørdagsgevinstene landet på Nodeland. Gevinstsjekkene kommer i posten til uka, men om du ikke orker å vente, kan du sjekke loddene dine.

– Om du har et loddnummer som starter med 4645 NS, så er du en av vinnerne, smiler hun.

Vinnerlykke på Nodeland

Det er ikke lenge siden sist Nodeland vant i Postkodelotteriet. «Nei, i april var det søndagsgevinsten som landet i postkode 4645 UG, husker Jorun.

– Da overrasket vi Espen, Anwar, Ragnar og Linda med 250.000 kroner, fortsetter hun.

Støtter en god sak

Det er flere enn de tre vinnerne som har grunn til å juble. Postkodelotteriet er nemlig et veldedighetslotteri hvor overskuddet går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

– Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted, og slik kan du også vinne med verdens beste samvittighet, forklarer Jorun.

Tidligere i år besøkte Tom og Jorun de to organisasjonene med en ny sjekk. At det monner, er det liten tvil om. Hittil har den samlede støtten til gode formål kommet opp i utrolige 375 millioner kroner!

– Og snart skal vi besøke WWF og SOS-barnebyer igjen, forteller Tom. Først skal de to ha litt sommerferie, men i august skal de nok en gang besøke de to organisasjonene med hver sin sjekk.

Powered by Labrador CMS