Synnøve Eikaas Aksnes.

Synnøve tildelt fortjenstmedalje

Publisert

– På Norges Røde Kors Landsmøte 7. oktober ble Synnøve Eikaas Aksnes tildelt Norges Røde Kors fortjenestemedalje for sin frivillige innsats gjennom mange år.

Det skriver Søgne Røde Kors på sine Facebook-sider søndag formiddag.

Lokalforeningen skriver videre at hun har vært, og er aktiv i Søgne Røde Kors Hjelpekorps på lokalt plan. Hun har vært, og er distriktsleder i Agder Røde Kors og har de siste tre årene også vært landsstyremedlem i Norges Røde Kors.

Synnøve forteller i posten at det var fullstendig uventet, men veldig veldig hyggelig å få denne hedersbevisningen.

– Landsmøtet i Røde Kors handler om saksbehandling og paragrafer, om formaliteter og beslutninger. Men det handler også om å feire den enorme innsatsen som alle frivillige legger ned hver dag, står det videre.

– For Synnøve, som for mange andre frivillige, handler frivilligheten først og fremst om gode møter mellom mennesker, det handler om samhold, og det handler om å være en del av en organisasjon som jobber til det beste for mennesker som trenger det både nasjonalt og internasjonalt. Vi stiller oss i rekken av gratulanter og takker for den store frivillige innsatsen som ligger bak denne tildelingen, avsluttes posten med.

Powered by Labrador CMS