Caroline under feiringen av henne og ny skytebane i Årdalen for kort tid siden.

2. plass til Carloline i Norgescupen senior

Publisert

– Caroline Finnestad Lund fra Søgne slo til med 348 på det siste tellende Norgescup-stevnet og endte opp med en helt fantastisk 2. plass i årets Norgescup, melder Søgne skytterlag.

Det står videre at det mest utrolige er vel at Caroline egentlig ikke er seniorskytter enda.

– Hun er i aldersgruppen til Eldre Junior, men velger å skyte i seniorklassen, og klarer å hamle opp med de aller beste allerede. Det står det stor respekt av.

I følge meldingen skjøt Arnfinn Bakkevoldskjøt seg også opp noen plasser med en flott serie på 346 poeng i samme laget. Han endte dermed på 11. plass i årets Norgescup.

– Vi gratulerer hele gjengen, og vi må vel få lov til å si at det har vært en fantastisk utendørssesong for våre skyttere. Om et par måneder er innendørssesongen også i gang, står det avslutningsvis.

Skyttertidene skriver om Carloine på sine nettsider at med kun åtte stevner, der hun kunne stryke bare ett ble det andreplass sammenlagt. Det av en eldre junior-skytter.

– Jeg har noe å sikte opp til når det gjelder Daniel. At jeg ble nummer to sammenlagt i år var stort for meg, forteller skyttertalentet fra Søgne.

Powered by Labrador CMS