Ny kjedebutikk til Søgne

Publisert

- Vi overtar lokalet på 400 kvadratmeter her i midten av april, og planen er at vi skal åpne butikken vår torsdag 27. april, sier Anders Tjelta og Morten Bø til N247. 
De to lokale eierne skal frem til åpningen fylle lokalet med inventar og ikke mindre enn 5.000 ulike artikler av et totalt sortiment på rundt 25.000 varer som kan tilbys når dørene åpnes i butikken som blir en del kjeden MEKK. Kjeden har sitt utspring på Vestlandet, men stadig flere lokale forhandlere slutter seg til kjeden. Når Tjelta og Bø åpner sin nye butikk her i Søgne blir det den andre MEKK-butikken i Agder og den 21. i rekken på landsbasis for kjeden som ble etablert i 2001. 

- Resten av dette lokalet
Thor Inge Ommundsen fra utleier Agder eiendomsselskap er fornøyd med å få lokale eiere inn i det siste ledige arealet i næringslokalet hvor matvarekjeden Kiwi tidligere holdt til. 
- Nå har vi fullt opp her, og vi synes det er flott at det er lokale krefter som skal eie og drive en ny kjedebutikk her. Dette blir en butikk som kan tilby flere produkter vi ikke har hatt mulighet for å handle her i Søgne tidligere, sier Ommundsen. 
- Gjør det selv
Bø forteller at konseptet til kjeden MEKK i stor grad dreier seg om artikler innen «gjør det selv». 
- Vi vil føre et stort utvalg produkter til hus, hjem, båt og ikke minst til bil. Bildeler er en av produktgruppene det ikke har vært særlig tilgang til lokalt her i Søgne tidligere. Kjeden leverer nasjonale og internasjonale merkevarer av høy kvalitet til bil, båt, hjem og fritid. Vi vil også ha et stort utvalg av sesongvarer som gjør butikken aktuell hele året, utdyper han. 
Frem til overtakelsen av lokalet er håndverkere på plass på oppdrag fra utleier for å gjøre lokalet klart til overlevering. 
- Da får vi et par uker på oss til å få på plass innredning og varelager, sier Bø og Tjelta som regner med å kunne åpne dørene til Søgnes MEKK-butikk 27. april. 
Rundt 400 kvadratmeter får de to lokale eierne å boltre seg på når butikken åpnes i slutten av april. (Foto: Jon Aamodt)
Med MEKK-kjeden på plass er hele næringsarealet som tidligere ble benyttet av Kiwi nå fylt opp med nye butikker. (Foto: Privat)
Powered by Labrador CMS