Ny suksess for Vedderheikonserten

Publisert

I strålende vær kunne Inger K. Dahl Frantzen og resten av komiteen ønske beboere og alle andre interesserte velkommen til den sjette Vedderheikonserten mandag ettermiddag.
- Vedderheia er jo så fin plass å bo og folk er utrolig flinke til å hjelpe til. Vi som er med å arrangere synes dette er gøy, og alle folkene som kommer her hvert år synes det er gøy, sier Frantzen til N247.
Det var et yrende folkeliv allerede før første opptreden på scenen. Kø hos ballongmannen, folksomt foran salgboder og i hoppeslott og både voksne og barn koste seg denne fine sensommerdagen.
Inviterer andre lag
- Vi har invitert flere lag og organisasjoner til å være til stede, og i år har både seilforeningen og Nullvisjonen egen stand, sier Frantzen videre.
Litt forsinket kunne Einar Bjelland sette igang programmet fra scenen hvor Martin Fredriksen var førstemann ut. Årets hovedattraksjon var bandet Oakland Rain som allerede har fått meget fin omtale i musikkspaltene.
Artikkelen forsetter under bildet.
Martin Fredriksen som også tidligere har stått på scenen på Vedderheia, åpnet kveldens musikalske underholdning. (Foto: Jon Aamodt).

Hedret for lang tjeneste
Mangeårig leder i velforeningen og en drivkraft bak konserten Asbjørn Sørfonden fikk overrakt stor blomsterbukett med gode ord på veien. Han takker av etter inneværende periode og overlater til nye krefter å lede foreningen videre. 
Sist oppdatert 22.08.2017 klokken 14:11 av Nicolai Prebensen
Det store hoppeslottet ble flittig brukt av alle barna som fikk med seg konserten på Vedderheia. (Foto: Jon Aamodt)
Voksne fikk også anledning til å måle krefter i sommerkvelden. Spikerkonkurranse, legg merke til at alle deltakerne måtte bruke venstrehånda, var et av innslagene. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS