Ny thriller i Tinntjønnhallen og 3. plass på tabellen

Publisert
Søgne HK - Grimstad studentidrettslag 29-28 (13-10), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

Søgne-herrene stod for nok en neglebitende seriekamp i håndball på hjemmebane søndag kveld. Som N247 skrev 4. november hvor laget spilte en høydramatisk kamp mot serieleder Otra, ble også denne kampen en thriller av de sjeldne.
Til pause ledet hjemmelaget med tre mål, en ledelse som Grimstad studentidrettslag hentet i andre omgang. 30 sekunder før full tid scorer bortelaget på straffe og Søgne har få sekunder på seg til å ta begge poengene, noe de makter tre sekunder før slutt. Nok en hårfin seier til Søgne i sluttsekundene.

Forsvar
I følge N247s fotograf i Tinntjønnhallen var det forsvaret det skortet mest på i denne kampen, og laget kan takke keeper Morten Eikeland for at Søgne-herrene hold seg inne i kampen.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Søgne-keeper Morten Eikeland stod svært bra mellom stengene i søndagens seriekamp i Tinntjønnhallen. (Foto: Roar Tolfsen).
I tillegg sørget Torstein Lia Stålesen med 10 mål, tre fra syvmeteren. Even Thomassen scoret fem.
Søgne HKs herrelag ligger per i dag på 3. plass på tabellen med ni poeng, fire poeng under tabelleder Otra. Neste hjemmekamp er mot AK 28 2 19. desember. Før denne kampen skal herrene møte Trauma borte 5. desember.
Vel 100 tilskuere koste seg under dramaet i hallen søndag kveld.
Jonas Eikås i kamp mot Grimstad-forsvaret søndag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Powered by Labrador CMS