Nyhetsloggen:  Ny travel natt

Publisert Sist oppdatert

Dette er loggen over hendelsene i nærdistriktet. Oppdateres fortløpende:

Søndag klokken 05.09 Agder– En travel og livlig natt over hele distriktet. Veldig mange på byen og på festivaler i Farsund, Lyngdal, Mandal, Kristiansand, Grimstad, Arendal og Tvedestrand. Vi har vært tilstede med mange patruljer. Det har vært høyt promillenivå, og patruljene har også i natt bortvist fem fra sentrum i Tvedestrand, én i Arendal, én i Grimstad syv i Kristiansand og én i Farsund.

– Ut over en tidligere nevnt voldshendelse i Arendal, har vi ikke registrert noen voldshendelser med kroppskrenking eller skade. Seks personer er innbrakt til drukkenskapsarrest i Kristiansand, to ble innbrakt i Arendal. Stillheten er nå i ferd med å senke seg over Agder etter en travel natt, melder politiets operasjonsleder på X.

Lørdag klokken klokken 06.00: – Det har vært en natt med mange folk ute i hele distriktet. Det har vært en del mindre ordensforstyrrelser som patruljene har løst ved å sende til sammen 11 personer hjem. Det gjaldt to i Flekkefjord, fem i Grimstad, tre i Arendal og én i Tvedestrand. Til sammen seks personer er innbrakt til arrest på grunn av beruselse, to i Arendal og fire i Kristiansand. En travel natt, men ingen alvorlige hendelser, opplyser Agder politidistrikts operasjonsleder på X.

– I en tekstmelding til beboere i området, opplyser Kristiansand kommune at de mistenker forurensing i drikkevannet til beboere på Nodelandsheia.

Meldingen ble sendt i 13-tida på onsdag, melder Fædrelandsvennen onsdag ettermiddag.

I følge meldingen bes beboerne i området om å koke drikkevannet inntil det kommer en ny melding fra kommunen.

Nodeland klokken 12.49 søndag ettermiddag: Politiet har pågrepet en mann for brudd på kontaktforbud mot forretning på Nodeland.

– Vedkommende kjøres arresten og sak opprettes, opplyser operasjonsleder på X.

Søgne klokken 13.21: Fædrelandsvennen melder om et mindre steinras på gamle E39 mellom Try og Holmen. I følge avisen er steinene mellom 5-10 centimeter store og det kan være fare for at det kan komme flere ras.

Det opplyses fra Vegtrafikksentralen at entreprenør er varslet og vil fjerne steinene.

Kristiansand torsdag formiddag: – I forbindelse med rekonstruksjon etter trafikkulykke i Torridalsveien i Kristiansand i mars i år, vil politiet stenge fylkesvei 482 mellom Gimleveien og Arenfeldtsvei, melder Agder politidistrikt i en melding til mediene torsdag formiddag.

Det står videre at rekonstruksjonen vil skje fredag 5. juli og politiet vil sperre veien mellom klokken 10:45 og klokken 13.

Omkjøring for personbiler vil være via Arenfeldtsvei, mens lastebiler og vogntog må kjøre via riksvei 9 i denne perioden.

Syklister og fotgjengere vil kunne passere på den ene siden av veien.

En syv år gammel gutt omkom da han ble påkjørt av en lastebil 14. mars i år. Sjåføren av lastebilen er siktet og det er Sør-Vest politidistrikt som etterforsker saken.

Nodeland klokken 21.16: Politiet melder at en mann er pågrepet for brudd på besøksforbud mot forretning.

– I forbindelse med pågripelsen utførte mannen vold ved å skalle polititjenesteperson. Det oppstod ikke skade på vedkommende og den pågrepne kjøres inn til arrest. Politiet oppretter anmeldelse, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand, Løvika båthavn klokken  13.12: Hittet båt Løvika båthavn på Andøya. Eier bes ta kontakt med politiet på 02800. 

Brennåsen klokken 11.40 onsdag formiddag: Politiet får melding om en tilhenger som har veltet i rundkjøringa. Det er trafikale problemer og politiet er på veg.

Klokken 11.54 melder operasjonsleder at patrulje er på stedet og vegen er ryddet.

Kristiansand, Sumatra klokken 03.21: Politiet melder om brann i en hytte.

– Hytta er overtent. Fem personer som var i hytta er ute og gjort rede for. Politiets innsatsleder melder at tre personer blir kjørt til sykehus for behandling av brannskader. Det var totalt på fem i hytta, samt to som sov i en sjøbu på tomten. Sjøbua er intakt. Familiens hund er ikke gjort rede for, melder operasjonsleder på X.

Klokken 04.55 melder politiet at hytta er helt nedbrent og at brannvesenet etterslukker på stedet.

Kulia klokken 19.46: Politipatrulje stanser MC med kvinnelig fører.

– MC er påsatt hjemmelaget skilt, fører fremstår som ruset og har ikke gyldig førerkort. Fremstilles for utvidet prøve og sak opprettes, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 08.50: Politiet spør om noen kjenner til denne båten.

– Funnet i Stølekilen. Ta kontakt med politiet på 02800 om du kjenner til den, opplyser operasjonsleder.

Kristiansand, Vesterveien klokken 22.55: Politipatrulje forfølger en Volkswagen Passat som nettopp ble stjålet med nøklene i tenningen fra Dronningens gate.

– Patruljen forfølger bilen til Rige , hvor bilen stanser og patruljen pågriper en person. Tre biler stjålet i løpet av kvelden, og to er kommet til rette. En person pågrepet og videre etterforskning vil vise om vedkommende skal siktes for flere forhold. Politiet har avsluttet aktivt søk, melder operasjonsleder på X.

Søgne klokken 17.05: Politiet melder om en trafikkulykke mellom bil og MC i rundkjøringen på gamle E39 ved Tangvall.

– MC fører er bevisst. Nødetatene rykker ut og saken oppdateres, melder operasjonsleder på X.

Klokken 17.37 melder operasjonsleder at ulykken ikke fremstår som alvorlig. MC-fører er bevisst, blir behandlet av lege på stedet og trafikken passerer greit.

– Det har ikke vært stort fart i det sammenstøtet skjedde. Bilen kom fra Tangvall, og MC-en har kommet fra Mandal, inn i rundkjøringen. Noen har brutt vikeplikten, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland til Fædrelandsvennen.

I følge Hægeland har MC-føreren smerter i et håndledd.

Søgne vest var uten strøm

Like etter klokken 19.00 fredag kveld melder Glitre Nett på sine nettsider at 1.401 kunder er uten strøm vest i Søgne. 

Klokken 19.35 var strømmen tilbake til deler av abonnentene.

Søgne - skadeverk

På Lunde ble det natt til fredag utført hærverk, mulig tyveri av post og tent fyr på en av postkassene på et postkassestativ på Lunde ved blikkenslager TI Pedersens bygg vest for Tappen på Lunde.

En av de ansatte oppdaget dette fredag formiddag og plukket opp vognkort, vitnemål med mer. Alle brev var åpnet.

Jostein Aamot forteller til N247 at de har tatt vare på en del av brevene og savner noen noe post kan dette hentes i bygget.

Han og Tor Ivan Pedersen oppfordrer folk til å være oppmerksomme dersom de ser noe som ikke virker «normalt».

Nodeland klokken 20.18 torsdag kveld: Politi og ambulanse er på stedet etter melding om trafikkulykke. To biler med totalt to personer involvert.

– En av bilene er havnet i grøfta. Begge personer er våkne og ute av bilene. En person tilkjennegir smerte, melder politiet på X.

I følge Fædrelandsvennen skjedde ulykka vest på Kuliaveien. Den ene personen tas med av ambulanse for helsemessig oppfølging og den andre bilføreren ble fratatt førerkortet.

Mandal klokken 13.32 torsdag ettermiddag: Politiet får melding om slagsmål på E39 ved Ime. 

– Patrulje er på stedet nå og det er ikke meldt om personskade. Det er trafikale problemer på stedet, da en bil står i kjørebanen og nøkkelen har blitt kastet av sted, opplyser politidistriktets operasjonsleder.

– Det er to stykker som har røket i tottene på hverandre på grunn av noe trafikalt. Vi fikk flere nødtelefoner. Det vakte nok litt oppsikt, sier operasjonsleder Arve Myklebust til Fædrelandsvennen.

Han sier videre at han ikke vet hvor lenge bilen blir stående, men at patruljen leter etter nøkkelen.

Klokken 14.09 melder politiet at nøkkelen er funnet og veien er åpen.

Klokken 14.51 melder operasjonsleder at patrulje har avsluttet på stedet.

– Det opprettes sak på kroppskrenkelse. Begge parter hevder seg slått av hverandre. Det har oppstått krangel i forbindelse med en konflikt i en rundkjøring, opplyses det på X.

Flekkerøy klokken 15.15: Fædrelandsvennen melder at en syklist har veltet i Flekkerøytunnelen og at veien er stengt. Det er lange køer på stedet i følge en N247-tipser.

Fem minutter senere melder tipseren at det er bevegelse i køen igjen.

Til avisen tiler operasjonsleder at hendelsen kan virke mer som et helseoppdrag.

Kristiansand klokken 00.11 natt til onsdag: Politibåten har hatt kontroll. 19 båtførere er kontrollert og syv forenklede forelegg utstedt for hastighet, manglende bruk av flyteplagg og manglende lanternebruk.

– Påminnelse til båtfolk: Husk at lanterne skal være synlig fra alle vinkler, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 00.52 natt til tirsdag: Politiet er på stedet etter melding om voldshendelse utendørs.

– En person mulig skadd, uavklart omfang. Politiet i kontakt med én mistenkt og søker i området etter ytterligere én person, opplyser operasjonsleder på X.

Litt over en time senere melder politiet at en mann tas med til sykehus for videre oppfølging med det som fremstår som lettere skader.

– Politiet har innbrakt to menn som har vært involvert i hendelsen. Begge beruset. En av dem nektet å oppgi personalia til politiet og har brutt politiets pålegg etter å ha blitt bortvist fra sentrum og politiet oppretter sak, skriver politiet på x.

Søgne klokken 20.50: Noen som kjenner til denne båten? Den ligger i Paradisbukta og slår mot fjellet. Eies bes ringe politiet på 02800, melder operasjonsleder på X søndag kveld.   

Søgne klokken 12.35: Politiet mottok melding om at en person forsøkte å bryte seg inn i flere hus i boligfelt i området Lunde.

– Politiet har nå kontroll på vedkommende og det blir gjort ytterligere undersøkelser om hva som har skjedd. Personen er besluttet pågrepet og vil bli kjørt arrest, melder operasjonsleder Knut Odde på X.

– Vedkommende er pågrepet og blir satt i arrest. Deretter vil vi ta en rundet i området for å finne ut av omfanget i saken, sier han.

Vennesla klokken 12.20: Politiet rykket ut til dagligvareforretning i Vennesla der en person hadde stjålet diverse alkohol.

– Da politiet tok kontakt med vedkommende utagerte denne kraftig. Ølbokser ble kastet både på politibil og tjenesteperson. Politiet har nå kontroll på personen som vil bli kjørt inn til arrest, melder operasjonssentralen på X/politiet.no.

Lindesnes klokken 09.05: Politiet fikk melding om mulig ruskjører i området Frøysland.

– Bilen kjørte seg fast og ved politiets ankomst var det ingen personer i bilen. Det er søkt etter fører, men så langt er ikke denne funnet. Det det viser seg at bilen er stjålet i løpet av natta og bileier er varslet, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 03.44: Politibåten i Kristiansand har kontrollert 17 båter i løpet av kvelden. En båtfører ble anmeldt for føring av båt i beruset tilstand, en båtfører fikk forenklet forelegg for manglende flytevest og en båtfører fikk forenklet forelegg for manglende lanterne, melder operasjonsleder på X.

Også politibåtene i Mandal og Arendal har bøtelagt flere båtførere gjennom kvelden og natten.

Kvadraturen klokken 14.02: Politiet har vært på NAV etter melding fra vekter om kvinne som var verbalt utagerende og nektet å forlate stedet.

– Ved vår ankomst hadde kvinnen forlatt lokalet, men var like i nærheten og ble bortvist fra sentrum i 24 timer, melder operasjonsleder på X.

Vennesla sentrum klokken 12.18 fredag ettermiddag: Politiet rykket ut etter melding om observasjon om person som muligens bar på en pistol.

Det ble søkt området og patrulje kom etter hvert i kontakt med en person som passet til beskrivelsen.

– Vedkommende var i besittelse av en gasspistol samt mindre mengder narkotika og ble besluttet pågrepet og kjørt i arrest, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 01.36: En person er skadd og kjørt til sykehus for behandling etter en voldshendelse i Kristiansand sentrum. En person er pågrepet og siktet for kroppsskade.

Det melder Agder politidistrikts operasjonsleder på X.

Songdalen, Rosseland klokken 14.20: Politiet foretar åstedsundersøkelse etter melding om tyveri fra et forsamlingslokale. Det er knust et vindu og stjålet et pengeskrin, melder politiet på X.

Flekkerøytunnelen klokken 11.37 torsdag formiddag: Politiet melder om en bil som har havarert i bunnen av Flekkerøytunnelen.

– Det skal være en del oljesøl i veibanen, begge kjørefelt er berørt. Melder har slev bestilt berger. VTS varslet, sender entreprenør, og vurderer stenging av tunnel, melder operasjonsleder på X.

Nodeland klokken 19.05: Politiet får melding om knusing av ruter på ungdomsskolen.

– To personer er sett løpende fra stedet. Politiet er på skolen og gjør undersøkelser, melder operasjonsleder på X.

Klokken 20.05 melder operasjonsleder at det er to ruter som er knust og politiet oppretter sak.

Songdalen klokken 08.25: – Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse på Mjåvann etter melding om innbrudd i flere anleggsmaskiner.

– Det er gjort skade på flere av disse samt stjålet noe elektronikk og politiet oppretter sak, melder operasjonsleder på X.

E39 Trysfjorden klokken 13.40 tirsdag ettermiddag: Politiet får melding om bobil som har punktert, står på veiskulder på E39 like ved Trysfjordbroa i østgående retning.

– Patrulje er på vei til stedet og Vegtrafikksentralen setter ned farten på stedet, melder politiets operasjonsleder.

Kristiansand FV 405 Venneslaveien klokken 13.01: Politiet har hatt trafikkontroll på stedet.

– Det ble utstedt 18 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet er 73 km/t i 50-sone, melder politiet på X.

Søgne, Lunde klokken 10.44 mandag formiddag: UP har hatt trafikkontroll på FV439 ved Lunde i Søgne.

– Det ble utstedt fem forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 99 km/t i 80-sone, melder politiet på X.

Lund klokken 10.41: Politiet melder at de sender en patrulje til privat adresse etter melding om støyende arbeid.

– Det viser seg å være en arbeider som jobber på et bygg. Gitt pålegg om å avslutte det støyende arbeidet frem til i morgen, melder operasjonsleder på X.

Agder natt til søndag: – I natt har det vært mye folk ute i Arendal og Kristiansand. I Arendal er tre personer innbrakt til arrest for ordensforstyrrelser og for å ikke etterkomme politiets pålegg, mens i Kristiansand ble én innbrakt for det samme. Det har ikke vært noen voldshendelser med personskade, og det har stort sett vært god stemning. Politiet har vært synlig tilstede med mange patruljer gjennom natten. I byene vest i Agder har det stort sett vært rolig og lite folk ute, skriver operasjonsleder i en oppsummering av nattens hendelser i politidistriktet. .

Kristiansand Hampa klokken 16.48: En tysk statsborger bøtelagt for å ha forsøkt å utføre for mye fisk ut av landet.

– Lovlig grense er 18 kilo, og han hadde med 10 kg for mye. Han ble stanset av tollvesenet på Hampa i Kristiansand og anmeldt til politiet. Vedkommende fikk en bot på 10.000 kroner, melder operasjonsleder på X.

I tillegg ble hele fangsten beslaglagt melder agderpolitiet.

Agder politidistrikt klokken 02.02 natt til lørdag: – Det har vært en travel natt for patruljene til nå, med Sommerbris som det store arrangementet i distriktet. Det har vært få hendelser inne på festivalområdet. Et par meldinger om slåssing, og noen bortvisninger av personer som har oppført seg dårlig. En del har blitt bortvist av vektere på grunn av beruselse. Våre patruljer melder om god stemning, få ordensforstyrrelser og et godt gjennomført arrangement, skriver operasjonslederen på X/politiloggen.

Hisøya Arendal klokken 11.47 torsdag: UP -patrulje stoppet bilfører som ble målt til 107 km/t i 50-sone samt ulovlig forbikjøring over dobbel sperrelinje.

– Sjåføren fikk førerkortet beslaglagt, melder politiet på X

Søgne klokken 16.52 mandag ettermiddag: Politiet får melding om trafikkulykke på Repstadveien i Søgne.

– To biler og fire personer involvert. Ikke meldt om personskade per nå. Nødetatene er på vei til stedet, melder operasjonsleder på X.

Politiets operasjonsleder sier til N247 at kollisjonen har skjedd mellom Lunde skole og Tinntjønn skole.

Vegtrafikksentralen melder at vegen er stengt på stedet.

Politiet melder klokken 17.30 at de involverte blir undersøkt av ambulanse på stedet.

– En person blir kjørt legevakt for undersøkelse, fremstår som lettere skader og bilberger er bestilt, melder operasjonsleder på X.

Klokken 17.56 melder politiet at begge bilene er fjernet og vegen er åpen for normal trafikk.

Søgne klokken 19.20: Politiet har mottatt melding om innbrudd i to hytter på Monsøya i Søgne.

– Så langt uklart hvor mye som er ødelagt og stjålet. Patrulje tar turen ut for å gjennomføre åstedsundersøkelser. Hyttene som er berørt ligger på vestsiden av øya, det kan ikke utelukkes det kan dreie seg om flere hytter, opplyser operasjonsleder på X.

Klokken 22.27 melder operasjonsleder at  politiet er ferdig på Monsøya. Spor er sikret og det opprettes sak. Så langt ikke oversikt over hva som er stjålet, melder operasjonsleder på X.

Haumyrheitunnelen klokken 11.43: Politiet får melding om steinkasting på to kjøretøy i tunnelmunningen retning vest. Patrulje søker etter personer som kan settes i sammenheng med ugjerningen.

Klokken 12.02 melder politiet at to kjøretøy er påført sprekk/knust rute.

– De fornærmede følger selv opp saken overfor forsikringsselskap. Politiet har søkt i området uten å påtreffe aktuelle personer, opplyser operasjonsleder på X.

Kristiansand E39 klokken 10.23: Politiet melder at de har vært i kontakt med fører av bil, etter melding om trafikkuhell.

– En bil med to personer i skal ha kjørt i fender og snurret rundt i tunellen, og deretter kjørt videre. Ingen personskade. Politiet oppretter sak på forholdet og førerkort er besluttet beslaglagt, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 01.33: Politiet melder om et trafikkuhell i Holbergs gate. To biler var involvert med i alt fire personer. Nødetatene rykket ut og samtlige ble sjekket av ambulansepersonell og ble dimittert.

Kristiansand sentrum klokken 12.36: Politiet melder at de har kontroll på en mann i sentrum, etter melding om at vedkommende skal ha truet annen person med en øks. Politiet skriver på X at de har kontroll på øksa. Ingen personskade meldt i forbindelse med hendelsen.

Klokken 13.16 melder operasjonsleder at mannen er besluttet pågrepet og er kjørt til arrest.

– Politiet har avhørt vitner til hendelsen. Vi har foreløpig ikke kommet i kontakt med den andre involverte. Sak opprettes for trusler og bæring av kniv på offentlig sted, opplyser operasjonssentralen.

Hånes klokken 09.09: Politiet er på stedet etter melding om at person skal ha knust rute på en parkert bil.

– Mistenkte har forlatt stedet. Viser seg at det er rute på to biler som er knust. Politiet sikrer spor på stedet og oppretter sak. Bileiere vil bli forsøkt varslet, melder operasjonsleder på X.

Politiet melder klokken 10.04 at de nå har fått flere meldinger om innbrudd i bil, forsøk på dette og/eller skadeverk ved ruteknusing i flere biler i et utvidet område av Hånes senter.

– Vi kartlegger omfang og gjør undersøkelser i området, opplyser Agder politidistrikt.

Klokken 15.22 opplyser politiet at det er kontroll på en mindreårig som mistenkes for forholdene og at det er besluttet pågripelse og ransaking.

Lund klokken 00.19 natt til lørdag: Politiet stanset en bilfører mistenkt for kjøring i påvirket tilstand.

– Fører er fremstilt for legeundersøkelse. Politiet oppretter sak på forholdet, samt kjøring uten gyldig førerkort og besittelse av narkotika, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 15.39: Politiet får melding om en stjålet bil fra Kristiansand sentrum.

– Bilen ble stanset av patrulje på E-39 Fardalsbukta klokken 16.24. Politiet anholdt en person som var fører av bilen. Fører fremstod som påvirket og kjøres legevakt for blodprøve, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand E18 ved Dyreparken vestgående retning klokken 07.47: Politiet få melding om svaner som befinner seg delvis i vegbanen.

– Skaper litt trafikale utfordringer. Politipatrulje på vei, melder politiet på X.

Kristiansand E18 Bjørndalssletta klokken 00.06: – Vi har kontroll på en buss som kjørte i motsatt kjøreretning fra Vollevannet. Det kom inn flere meldinger til operasjonssentralen om dette. Det er ikke meldt om uhell/ulykker som følge av dette, melder operasjonsleder på X.

Tinnheia klokken 13.29 torsdag ettermiddag: Politiet melder at de har kontroll på en person som skal ha utøvd vold mot flere personer på en buss.

– Det skal ikke være alvorlig personskade. Politiet snakker med vitner og gjør undersøkelser på stedet, Agder politidistrikt på X.

Tangvall klokken 21.58 onsdag kveld: Politiet får melding om mulig innbrudd i en bokhandel på Tangvall.

– En rute er knust. Politiet er på stedet. Trolig har det vært personer inne. Ingen der da politiet ankom. Eier er varslet og politiet undersøker åstedet, melder operasjonsleder på X.

Brennåsen klokken 02.24: Politiet iverksatte søk etter en 70 år gammel mann som ikke hadde kommet hjem. Han ble sist ble sett på Brennåsen klokken 21.30.

Etter et par timer melder operasjonsleder at saknede ble funnet i god behold langs vei etter å ha spasert rundt fem kilometer.

Søgne klokken 22.50 søndag kveld: Politiet fikk melding om et tre som hadde falt over vegbanen på FV439 mellom Lohne og Lunde.

– Vegtrafikksentralen er varslet, melder operasjonsleder på X.

Flekkerøy klokken 21.41 lørdag kveld: Politiet får melding om at det er funnet en drivende båt av merket Zodiac med Mercury utenbordsmotor ved Flekkerøy.

– Vi ber eier ta kontakt med politiet for å få formidlet kontaktinfo til vedkommende som har tatt vare på båten, skriver operasjonsleder på x.

Søgne klokken 15.49: Politiet får melding om branntilløp i bolig ved Stausland.

– Meldt om røykutvikling i kjelleren. De som var i huset gikk selv ut når alarmen gikk. Brannvesenet er på stedet. Politiet vurderer å se på dette når ledig kapasitet senere, melder politiet på X.

I følge utrykningsleder i KBR Søgne og Songdalen, Jarle Danielsen var det en del røyk i kjelleren som skyldes en feil i et eldre sikringsskap. 

– Det ble slått full alarm, men alt har gått bra. Vi har søkt med varmekamera, ikke funnet åpne flammer, og har returnert, sier han.

Vige klokken 11.04: Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og sikret spor etter melding om innbrudd og tyveri fra næringsbygg.

– Det er stjålet diverse pc utstyr. Det er i tillegg stjålet to snøfresere samt en varebil, Ford Transit Connect fra parkeringskjeller på stedet, melder operasjonsleder på X.

Vennesla ved Setesdalsvegen 734 klokken 01.32: Politiet melder om en trafikkulykke hvor ambulanse og personbil involvert.

– Ambulanse stoppet for dyr og har blitt påkjørt bakfra av personbil med to personer i. Det er store materielle skader. To personer fra bilen som kjørte inn i ambulansen kjørt traumemottak for undersøkelse. Ambulansepersonell også til traumemottak for sjekk. Ingen av personene hadde synlige skader, melder politiet på X.

Søm klokken 15.57: Nødetatene rykker ut til melding om brann i bygning.

– Meldt at alle personer er ute. Det er mye røyk fra stedet. Ber naboer lukke vinduer, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 11.40: Politiet får melding om en arbeidsulykke på sykehuset i Kristiansand torsdag formiddag.

– Ulykken har skjedd i forbindelse med arbeid på en heis, som skal ha falt noen meter. To personer involvert i ulykken. Personene er våkne og bevisste, blir undersøkt på sykehuset. Arbeidstilsynet er varslet. Patrulje er på vei til stedet for undersøkelser, opplyser operasjonsleder på X.

Klokken 12.25 melder politiet at ulykken har skjedd i forbindelse med bytting av en gammel heis til en ny heis.

– Heisen er sperret i påvente av undersøkelser. Det fremstår som de involverte har fått lettere/moderate skader. Politiet oppretter sak, opplyser politiet på X.

Søgne klokken 22.01: 110-sentralen melder at KBR Søgne og Songdalens mannskaper rykker ut for kontroll av røykutvikling fra bolig i Hølleveien.

110-sentralen sier til N247 klokken 22.10 at det skal være rolig på stedet uten åpne flammer. Ingen skal være skadet. 

Politiet melder klokken 22.19 at brannvesenet har vært gjennom huset hvor det ikke har vært folk inne.

– Politiet er på stedet og gjør undersøkelser. Røykutviklingen skyldes sannsynligvis varmgang i noe som har stått på vedovnen, opplyser operasjonsleder på X.

Utrykningsleder Jarle Danielsen sier til N247 at det sannsynligvis har vært et utslag fra ovnen som har gjort at det ble mye røyk i huset i tillegg fra «noe» som stod på oppå ovnen.

Kristiansand RV9 klokken 17.53 tirsdag ettermiddag: Trafikkulykke på RV9 ved Esso på Krossen hvor en bil har kjørt inn i et busskur. Politiet er på stedet og fører er ute av bilen.

– Bilen står ikke til hinder for øvrig trafikk, fører kjøres legevakt for sjekk, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 02.32 natt til søndag: En mann er pågrepet og innsatt i arrest for kroppskrenkelse mot en ansatt på Sykehuset. Ingen personskade, melder operasjonsleder på X.

Finsland klokken 23.52: En mann ble bortvist fra festivalområde frem til klokken 08.00. Beruset og pågående overfor andre gjester. Kort tid senere dukket mannen som ble bortvist opp igjen og forsøkte å komme seg inn igjen på festivalen. Vedkommende innbragt og anmeldt for forholdet.

Lund klokken 19.19: Politi og ambulanse er på stedet etter melding om at en person skal ha blitt slått og frastjålet diverse gjenstander.

– Hendelsen har funnet sted utendørs. Fornærmede er oppegående og tilses av helse. Politipatruljer tar avhør og gjør undersøkelser, melder politiet på X.

Hortemo klokken 13.14: UP har gjennomført laserkontroll FV461 ved Hortemo.

– 12 sjåfører fikk forenklede forelegg for fart. Høyeste hastighet var 74 km/t i 50-sone, melder operasjonsleder på X.

Det gir en bot på 12.700 kroner i følge Lovdata.

Tangvall klokken 05.19 lørdag morgen: Politiet har stanset en bil der fører blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

Finsland klokken 02.57: Politipatrulje stanser bil som kjører uten lys og med fire blankslitte dekk.

– Jourhavende beslutter beslag av førerkort og sak opprettes, melder operasjonsleder på X.

Søgne klokken 01.38: Politipatrulje stanser bil som kjører med skilter på bilen, til tross for at den er avregistrert og fører anmeldes, opplyser politiet.

Mosby klokken 12.32: UP har gjennomført laserkontroll på stedet.

– Det ble utstedt 36 forenklede forelegg, høyeste hastighet 67 km/t i 50-sone, opplyser Agder politidistrikt på X.

Kvadraturen klokken 10.51: Patrulje drar til bedrift i sentrum etter melding om en person som har låst seg inne på ett kontor.

– Vedkommende vil ikke komme ut, og har ikke noe på stedet å gjøre, opplyser operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 02.40: Politiet får melding om at i forbindelse med veiarbeid på E18 Vige så var det en bil som ikke respekterte køen som ventet på ledebil.

– Vedkommende kjørte forbi køen og var borti en arbeider som jobbet på stedet. Vedkommende falt i bakken. Det er ikke meldt om personskade. Politiet fikk en god beskrivelse av bilen og har lett etter denne uten resultat, skriver operasjonsleder på X.

Tømmerstø klokken 10.14: Politiet får melding om tyveri av to vannscootere fra Tømmerstø.

– Skal ha skjedd i går kveld og patrulje oppretter sak, melder operasjonsleder på X.

Vågsbygd klokken 07.06: Politiet melder at det har vært innbrudd i klubbhuset til IK Våg i helgen.

– Politiet har vært på stedet. Det er trolig ikke stjålet noe av verdi, opplyser operasjonsleder.

Marnardal klokken 06.23: 110-sentralen melder at mannskaper fra Marnardal brannstasjon er ute og slukker ulmebrann langs toglinjen ved Brelandsveien.

Kristiansand sentrum klokken 03.16 natt til tirsdag: En beruset kvinne oppfører seg bråkete på utested, og nektet å forlate byen etter gjentatte pålegg om å fjerne seg.

– Hun ble innbrakt til arresten, og anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 15.18: Nødetatene rykker ut til Grauthelleren-krysset hvor en MC har veltet. Operasjonsleder melder at to personer er involvert.

– Begge de involverte skal være ved bevissthet. MC-en skal være ute av veien og påvirker ikke trafikkavvikling, opplyser operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt i følge Fædrelandsvennen.

Begge de involverte blir tatt vare på av ambulansepersonell som er på stedet.

Nodeland klokken 02.43 natt til mandag: Politiet får melding om et pågående innbrudd i garasjen.

– Huseier overrasker tre personer i det de er inne i garasjen og har tatt med seg noen gjenstander. I det fornærmede følger etter personene blir han truet. Har fått tilbake noen gjenstander men trekker seg tilbake på grunn av truslene. Politiet på veg til stedet, melder opearasjonsleder på X.

I følge operasjonslederen påtreffer patrulen de aktuelle personene på Lysgårdsletta og får kontroll. Politiet oppretter sak på forholdet og personene anmeldes for skremmende og plagsom opptreden på grunn av deres framferd. Alle bortvises fra sentreum av bygda.

Kristiansand klokken 05.50: Det har vært en voldshendelse på privat adresse i Dronningens gate.

– En person er skadet og kjørt til legevakt/sykehus for sjekk. Er oppegående og bevisst. Politiet er på stedet og forsøker å få klarhet i hva som har skjedd og hvem som er gjerningspersonen, melder politiet på X.

Kristiansand, Søm klokken 03.33: Det har vært en voldshendelse på privat sted.

– En person er slått i hodet og kjøres legevakt for undersøkelse. Personen er oppegående og bevisst. Mistenke i saken er besluttet pågrepet og kjøres til arrest, opplyser Agder politidistrikt på X.

Søgne klokken 01.49: Politiet melder at de har mottatt svært mange klager fra innbyggere sentralt i Søgne på grunn av kjøring og sladding. Politiet har vært på stedet.

– Cirka 100 biler har vært samlet og hatt et treff. Politiet har snakket med mange av de fremmøtte. De opplyste at de nå er ferdig og skal avslutte treffet. Politiet blir værende i området. Vi har ikke hatt kapasitet til å sende patruljer tidligere på grunn av andre gjøremål som har vært høyere prioritert, noe vi beklager, skriver operasjonsleder på X.

Søgne klokken 16.42: Politiet får melding om tyveri av sekshjuling fra området Repstad i Søgne.

– Kjøretøyet er en ATV av typen Polaris 800 med registreringsnummer RW4902. Tips og observasjoner meldes til politiet på telefon 02800, skriver operasjonsleder på X.

Klokken 19.26 melder operasjonsleder på X at kjøretøyet er gjenfunnet på Hortemo og politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.

Kristiansand klokken 13.15: Politiet får melding om en hissig og utagerende person i Wergelandsparken. Politiet drar til stedet.

Klokken 13.39 melder politiet at det hele ender med en bortvisning fra sentrum.

Kristiansand klokken 10.30: UP har hatt ruskontroll på Rundingen på Lund.

– En bilfører blåste til lavpromille, endelig test var så lav at straffesak ikke opprettes. Utover dette var det ingen med utslag, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 03.31 natt til lørdag: En person bortvises fra sentrum etter å ha kranglet med vektere på et utested.

– Personen som er bortvist etterkommer ikke pålegget og dukket opp utenfor samme utested. I det personen skulle innbringes til arresten for brudd på pålegg framsetter personen trusler og biter tjenesteperson som ikke blir skadet. Personen besluttes pågrepet og innsettes i arresten. Anmeldes for brudd på pålegg, trusler og vold mot politiet, melder politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 02.26: Politiet kommer over to personer som er i klammeri. Politiet observerer at den ene slår den andre med knyttet neve i hodet.

– Fornærmede ønsker ikke anmelde forholdet. I det personen skulle settes i arrest sparket vedkommende en tjenesteperson i benet. Det er besluttet at mistenkte innsettes i arrest og anmeldes for vold mot polititjenesteperson, opplyser operasjonsleder.

Hånes klokken 00.30: Politiet mottok melding om ran på offentlig sted.

– To gjerningspersoner hadde truet fornærmede samtidig som de fraranet personen diverse gjenstander. Flere patruljer ble sendt til stedet. Det ble søkt med politihund i området og den mest aktive gjerningspersonen ble funnet. Vedkommende var i besittelse av gjenstandene som ble ranet fra fornærmede. Mistenkte var også i besittelse av kniv. Personen er mindreårig og ble overlatt til foresatte. Anmeldes for ran av person på offentlig sted, besittelse av kniv med mer, melder operasjonsleder på X.

I tillegg er flere personer bortvist fra sentrum for ufin oppførsel og to personer ble utsatt for vold uten noen foranledning av flere dresskledte personer. De fornærmede vil vurdere å anmelde forholdet i etterkant.

Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller i Songdalen natt til lørdag.

Søgne klokken 11.55: Hastigheten i Søgnetunnelen er satt ned grunnet bilstans, melder Vegtrafikksentralen sør. Et kjørefelt er stengt retning øst.

Klokken 12.52 melder politiet at bilberger har kommer frem og veien ventes ryddet i løpet av kort tid.

Kristiansand klokken 09.50 fredag formiddag: Politiet har pågrepet fire personer på Tangen.

– De er i første omgang siktet for tyveri fra en båt. Alle er innsatt arrest og politiet vil gjøre videre undersøkelser i saken, melder operasjonsleder på X.

Søgne klokken 09.43 torsdag formiddag: Brannvesenet rykker ut med brannbåt for å bistå fritidsbåt med fremdriftsproblemer ved Søviga, melder 110-sentralen.

Klokken 10.04 melder brannvesenet at fritidsbåten taues til båhavn.

– Vi rykket ut med brannbåten og oppdaget at båten lå ved Skarpøya og  ikke ved Søviga. Det kunne ha blitt dramatisk da båten lå og slo mot fjellet. Han hadde dreggen ute, men den hadde nok ikke fått tak tidsnok. Nå ligger båten trygt fortøyd i havn og alt er vel, sier visestasjonssjef Olav Framvik og stasjonssjef Jarle Danielsen til N247 etter endt oppdrag.

Kulia klokken 21.25: Politiet får melding om trafikkulykke mellom bil og MC på Kuliaveien.

– To kjøretøy og to personer involvert i ulykken. Det fremstår per nå ikke som det er alvorlige personskader, de involverte er våkne og bevisste. Patrulje gjør undersøkelser på stedet, melder operasjonsleder på X.

Klokken 22.23 melder politiet at undersøkelser på stedet tyder på at det ikke har vært uhell mellom bil og MC.

– Bil har stått nærmest stille, MC har kommet bakfra og veltet i forbindelse med bremsing, skriver politiet på X.

Brennåsen klokken 17.45: Politiet melder at de rykker ut etter melding om skadet person. 

– Det er per nå ukjent hva som har skjedd. Vedkommende er våken og bevisst og patrulje gjør undersøkelser på stedet, melder operasjonsleder på X.

Operasjonssentralen har ikke besvart N247s henvendelse, men i følge Fædrelandsvennen viser de første undersøkelsene at det ikke har skjedd noe straffbart.

Kristiansand klokken 11.01: Politi og ambulanse har rykket ut til arbeidsulykke på en industribedrift i Vågsbygd.

– En ansatt har klemt armen i en maskin under arbeid. Den skadde er våken og bevisst, og er kjørt til sykehus for behandling. Politiet tar avhør og gjør undersøkelser på stedet, skriver operasjonsleder på X.

Hellemyr klokken 05.11: Politiet får melding om trafikkulykke i Breimyrveien hvor en motorsyklist har kjørt på et rådyr.

Kort tid senere melder operasjonsleder at motorsyklisten fremstår lettere skaded og blir undersøkt av ambulansepersonell for så å bli tatt med for videre undersøkelser. Viltnemnda er varslet.

Agder natt til onsdag: – Politiet har i løpet av natten mottatt en rekke klager på musikkstøy fra russebusser. Dette gjelder særlig Arendal, Grimstad, Lillesand og Kristiansand. Flere ansamlinger er brutt opp og patruljene har bortvist flere russebusser og biler, melder operasjonsleder på X.

Finsland klokken 17.46: Brannvesenet rykker ut på brann i terreng, Grindlandsvegen.

– Slukking iverksatt, kontroll på stedet. Tankbil fra Søgne bistår med etterslukking, melder 110-Sentralen.

Har utvidet farevarselet for skogbrann.

Kristiansand klokken 14.20: UP har hatt fartskontroll i Travparkveien i 50-sone.

–40 bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet 70 km/t, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 12.40 mandag ettermiddag: En politipatrulje som kjørte RV9 like nord for sentrum ble vitne til forbikjøring som nesten førte til frontkollisjon med møtende bil.

– Aktuell bil ble stanset. Fører av denne anmeldes for overtredelsen og fikk sitt førerkort tatt i beslag. melder operasjonsleder på X.

Nodeland klokken 18.44: Politiet får melding om trafikkuhell på Kuliaveien på Nodeland. Enslig MC involvert. Nødetatene er på vei til stedet.

– Fører blir kjørt akuttmottak for undersøkelse. Fremstår som mindre skadd og er våken og bevisst, melder operasjonsleder på X.

Brennåsen klokken 13.47 søndag ettermiddag: Politiet får melding om trafikkulykke på FV461 i Brennåsen.

– Meldt om påkjørsel bakfra. Nødetater er på stedet. Noe redusert fremkommelighet. Det er ikke meldt om alvorlig personskade per nå, skriver politiet på X.

Klokken 14.28 melder operasjonsleder at det ikke er meldt om personskader. Materielle skader på bilene og bilberger er varslet.

Kristiansand klokken 10.32  lørdag formiddag: Politiet melder at nødetatene er på vei til trafikkulykke på RV9 nord for Mosby.

– Meldt at to biler har kollidert front mot front. Redusert fremkommelighet, ukjent skadeomfang, men ikke meldt om alvorlig personskade per nå, melder operasjonsleder på X.

Klokken 10.53 melder politiet at det er stengt på stedet til skadestedet er ryddet slik at trafikken kan kjøre forbi igjen.

Klokken 11.25 melder Vegtrafikksentralen at det er manuell dirigering på stedet i påvente av bilberging.

Kristiansand klokken 15.36: Politiet melder om en trafikkulykke på Kystveien, bil har kjørt av veien og ligger på taket.

– Fører er ute av bilen, uvisst om det er personskade. Nødetatene er på vei, melder politiet på X.

Noe senere melder operasjonsleder at fører er tatt med til videre undersøkelse på legevakt, bilberger er bestilt og politiet er på stedet og dirigerer trafikk.

Agder klokken 23.38: Politiet melder at de blir nedringt av sinte og frustrerte innbyggere som ikke får sove på grunn av ekstremt høy musikk fra russebusser.

– Vi rekker ikke å svare alle henvendelser, men har patruljer på vei til Hamresanden i Kristiansand og til Barbu i Arendal, melder politiet på X.

Klokken 05.40 melder operasjonsleder at russen flyttet etter hvert festen til Avenyen i Sørlandsparken, hvor de oppholdt seg gjennom natten.

– Her foregikk festen uten noen naboer å forstyrre, og det kom ikke inn flere klager. Politi og natteravner var i området gjennom natten. Nattens russefest er nå avsluttet, skriver Agder politidistrikt på X.

Rosseland klokken 22.02: Politiet drar til Rosseland skole etter melding om skadeverk på stedet. Det skal være knust flere vindusruter på skolen, melder operasjonsleder på X. 

Klokken 23.25 melder patruljen melder om at det er knust 10 vinduer. Det er også gjort skadeverk på basketballkurver og patruljen oppretter sak.

Kristiansand tirsdag ettermiddag: Frank Salvesen melder til N247 at det ble full stopp i rundkjøringen på E18 ved Rige da andemor ville opp til vannet i bunnen av Tinnheia.

Det er også han som har sendt bildet.

Kristiansand klokken 13.51: Politiet får melding om trafikkulykke på Ålefjærveien FV453 ved kommunegrensen mellom Kristiansand og Vennesla.

– En MC har kjørt ut av veien. Kjørt i følge med noen andre. En person involvert. Politiet og ambulanse på vei til stedet, melder politiet på X.

Klokken 14.23 melder operasjonsleder at en person er kjørt til sykehus med ambulanse med ukjent skadeomfang.

Kristiansand sentrum klokken 11.45: Politiet får melding om en mann som har forsøkt å stjele penger fra kassaapparatet i en butikk.

– Politiet har kontroll på en mulig mistenkt, er på stedet og undersøker hva som har skjedd samt avhører ansatte som var på jobb, melder operasjonsleder på X.

Søgne klokken 18.39: – Politiet rykker ut til et trafikkuhell på Sangvikveien i Søgne. Bil som har kjørt på en lyktestolpe og et trafikkskilt, skriver politiets operasjonssentral i en melding på X.

– Vi har fått bekreftet fra vitner at bilen svingte unna for en katt som gikk i veien. Etter det kjørte den utfor, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Kristiansand natt til søndag: Flere personer ble bortvist fra sentrum for ufin oppførsel. 

En person prøvde å klatre på en bil, bortvist av politiet. En dame ble sendt ut av byen for ikke å oppføre seg på et utested. I tillegg ble en person satt i arrest for ikke å etterkomme politiets pålegg og yppet til bråk. 

Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen i natt.

Kristiansand klokken 01.20: Politiet mottok melding om at det var avfyrt skudd med noe som ble oppfattet som et luftvåpen fra en bil utenfor utested i sentrum.

– Politiet fikk raskt stoppet aktuell bil med fire personer. De innrømmet å skutt gelekuler mot det de trodde var en kompis, og politiet oppretter sak, melder operasjonsleder på X.

Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen natt til lørdag.

Kristiansand fredag formiddag:  

Etterlyser kvinne i Kristiansand

– Politiet i Agder etterlyser 27 år gamle Eleah Sneve. Siste sikre observasjon av kvinnen var i Kirsten Flagstads vei i Vågsbygd i Kristiansand fredag 05. april rundt klokken 18.20.

Det skriver Agder politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.

Ingen livstegn

– Politiet arbeider aktivt for å finne savnede og har gjort flere undersøkelser i saken, blant annet ved søk på og i nærheten av bopel, vitneavhør og innhenting av elektroniske spor, uten at det har ledet til savnede.

– Det er ikke registrert livstegn fra savnede siden begynnelsen av april. Verken mobiltelefon eller betalingskort er brukt, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Maren Sundberg Fidjeland.

Det er personer nær kvinnen som har meldt henne savnet.

– Våre undersøkelser har ikke ført frem. Politiet ønsker derfor nå å høre om det er noen som vet eller kan ha sett noe relevant, som kan bidra til at vi får klarhet i hva som har skjedd, sier Fidjeland.

Beskrivelse

– Sneve er opprinnelig fra Iran. Hun er mellom 165 og 168 cm høy, har sort hår som er barbert foran og bak, brune øyne og hun har tatoveringer på hender og hals. Hun snakker sørlandsdialekt med snev av østlandsdialekt. Ved siste sikre observasjon hadde hun på seg svart halvlang vinterjakke uten hette, svarte bukser og svarte sko, sier etterforskningsleder i Agder politidistrikt, Olene Krag Askeland.

Ber om tips

Politiet ber om at de som kan ha observert savnede etter fredag 5. april kl. 18.20, eller har annen informasjon i saken som politiet bør kjenne til, om å ta kontakt med politiet.

– Politiet holder alle muligheter åpne i saken. Selv om det fortsatt er uklart hva som har skjedd, kan vi ikke utelukke at det kan ha funnet sted et straffbart forhold eller at savnede selv har gjort seg utilgjengelig. Politiet vil likevel presisere at de etterforsker en savnet-sak, og at de ikke har noen indikasjoner som tilsier noe straffbart, sier politiadvokat Fidjeland.

Tips kan meldes inn til politiet på politiet.no eller ved å ringe 02800.

Kristiansand klokken 10.29 torsdag formiddag: Politiet er i gang med å iverksette en leteaksjon etter en 77 år gammel mann som er savnet fra bopel i Straiskleiva.

– Sist sett på ettermiddagen onsdag 01.05.24. Politiet ønsker tilbakemelding på 02800 om noen har sett savnede i tidsrommet fra onsdag ettermiddag til nå, melder politiet på X.

Politiet melder klokken 12.31 at det like før klokken 12.00 ble gjort funn av en død person cirka 600 meter fra savnedes bopel.

– Det er foreløpig ikke sikker ID på avdøde, men det antas at det er savnede som er funnet. Vedkommende ble funnet av en hundepatrulje fra politiet. Det er så langt ikke mistanke om noen straffbar handling og pårørende er informert, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 23.57 onsdag kveld: Politiet får melding om slagsmål på utested i Markens gate. Politiet er på stedet og i kontakt med flere involverte personer.

– Én person har fått et slag i ansiktet. Det er ikke snakk om alvorlig skade. Politiet snakker med vitner til hendelsen. En mann er pågrepet for vold og ordensforstyrrelse. Han blir kjørt arrest og politiet oppretter sak på forholdet, melder operasjonsleder på X.

Grim klokken 15.25: Politiet får melding om at en bil har kjørt eller trillet delvis over en støttemur og fått stans rett ved et bolighus.

– Ingen personer i eller ved bilen. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd, melder operasjonsleder på X.

En halvtime senere melder operasjonsleder at  bilberger er på stedet. Bilen er påsatt stjålne skilt. Bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og kjørt bil med ugyldige kjennemerker.

Kristiansand klokken 03.00: Politiet får melding om innbrudd i bedrift.

– Vekter har sett en person dra fra stedet. Politiet har vært på stedet og oppretter sak. Ukjent hva som er stjålet, melder operasjonsleder på X.

Klokken 04.11 fikk vekter observasjon på samme person fra innbruddet et annet sted i sentrum. Patrulje får kontroll og pågriper vedkommende.

Kristiansand, legevakta klokken 01.58: Politiet har vært på legevakta etter melding om mann som forstyrrer ro og orden. Vedkommende plaget ansatte og banket på vinduer på venterommet.

– Bortvist fra legevakta i 48 timer, melder operasjonsleder på X.

Evje og Hornnes klokken 05.51: Politi og ambulanse rykker vi ut etter melding om trafikkulykke.

– Enslig kjøretøy med en person involvert. Fører skal være ute av bilen og oppegående, fremstår ikke alvorlig. Bilen har kollidert inn i et hus, melder politiet på X.

Tangvall søndag kveld:  En person er pågrepet siktet for å ha fremkommet med trusler. Pågripelsen ble gjort rundt klokken 19.30. Foranledningen er i følge politiets oppdragsleder, Ronny Aateigen Andersen at en bil har vært på et annet sted i bygda og vært i kontakt med beboere på stedet. Disse personene skal ha oppfattet situasjonen som truende. To patruljer kom over bilen ved Coop Extra på Tangvall og pågrep én person.

Lindesnes søndag kveld: UP har avholdt laserkontroll på Fv 439 (gamle E39) ved Austre Vatne. Det ble utstedt syv forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 95 km/t i 70-sone.

Mandal søndag ettermiddag: Politiet er de siste to timer blitt kontaktet av seks innringere fra Mandal.

– Alle er blitt oppringt fra "politiet" eller "politiet fra Innlandet". De har fått opplyst at noen har tatt opp ulovlig lån i deres navn og politiet skal hjelpe med å hindre at de blir lurt. Dette er IKKE politiet som ringer deg - legg på telefonen da politiet aldri skal ha kontoinformasjon over telefon, SMS eller mail. Ikke la deg lure.

Kristiansand klokken 04.35: Politiet rykker ut til E18 Narvigsbakken, bil har kjørt av veien.

– Bilen skal ikke stå til hinder for øvrig trafikk. Fremstår ikke som det er personskade, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 02.50: Politiet stanset bil på Lund der fører blåste til godt over lovlig verdi og blir anmeldt for promillekjøring. Nødvendig prøve sikret og sak vil bli opprettet. Førerkort er også tatt i beslag, opplyser operasjonsleder.

Kristiansand klokken 00.00: En person besluttet pågrepet etter å ha fysisk forulempet politipatrulje i sentrum.

– Var også i besittelse av narkotika. Ingen skade på noen personer og sak opprettes, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 23.09: Politiet melder at en kunde i butikk har slått ansatt. Andre kunder har tatt kontroll på voldsutøver og holder personene nede til politiet ankommer. Personen innbringes til arresten og anmeldes for vold. Politiet gjennomfører avhør av fornærmede og vitner. Fornærmede trenger ikke helsetilsyn.

– Gjerningspersonen er besluttet pågrepet. Han har slått ansatt med to slag i tillegg til at han har utøvd skadeverk i skap som oppbevarer alkohol. Anmeldes for begge forhold, skriver operasjonsleder på X.

Songdalen klokken 18.50 lørdag kveld: Politiet melder at det har vært en mindre voldshendelse med påfølgende trusler på privat bolig. Politiet er i kontakt med fornærmede og et vitne. Gjerningsperson har forlatt stedet. Fornærmede undersøkt på legevakt og har mindre skade.

– Politiet har avhørt fornærmede og vitne og oppretter sak på kroppskrenkelse og trusler. Uklart ha som har utløst hendelsen. Søkt etter gjerningsperson uten funn og det opprettes sak, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 18.55: En beruset person har vært ufin mot flere busspassasjerer på veg fra Rona mot Kristiansand.

– Personen har blant annet slått til en mindreårig. Personen som har gjort dette ble innlagt sykehus på grunn av høy beruselsesgrad. Politiet oppretter sak for ordensforstyrrelse og sannsynligvis kroppskrenkelse, melder politiet på X.

Finsland klokken klokken 04.03: Politiet har rykket ut til Finsland etter melding om trafikkuhell på Songdalsveien mellom Kilen og Brandsvoll.

– Bilen hadde blitt tauet bort før politiets ankomst, men politiet er nå i kontakt med formentlig fører. Vedkommende er sjekket av ambulansepersonell og funnet uskadd. Det er skader på stolper til strømførende ledninger og Glitre Nett er kontaktet vedrørende dette, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 03.40 natt til lørdag: Politiet har rykket ut til trafikkuhell på Langenesveien v/Paltorsken.

– Bil har her kjørt i grøfta. Står noe til hinder for øvrig trafikk og bilberger er bestilt. Politiet er i kontakt med fører som er fysisk uskadd, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 01.40: UP har målt bil til 86 km/t i 60-sone på E18. Bilfører anmeldes for dette og førerkort er tatt i beslag, opplyser politiet natt til lørdag.

Tveit klokken 12.33: UP har avholdt laserkontroll på Fv 41 ved Ryen.

– Det ble utstedt 17 forelegg. En bilfører ble målt til 82 km/t i 50-sone og blir anmeldt. Førerkortet blir beslaglagt i saken, melder operasjonsleder på X.

Vegvesenets kontroll på Hellemyr onsdag ettermiddag ettermiddag:

– Vi hadde en ANPR, automatisk nummerplate leser, kontroll fra klokken 16.00 til 19.30 på Hellemyr E39 østgående. Der ble det ni bruksforbud. Det vil si : to manglende forsikring, en ikke påregistrert, tre ikke omregistrerte. tre ikke EU-godkjente. Av disse ble fire avregistrerte. Det ble gitt fem andre gebyr (ikke medbragt vognkort eller førerkort), skriver Kjell Andersstuen i en epost til meiene .

Resultat:

  • Antall kontrollerte lette kjøretøy: 9
  • Antall bruksforbud: 9
  • Antall avskiltinger: 4
  • Antall andre gebyr: 5

Kristiansand klokken 13.00: UP har avholdt laserkontroll på FV41 ved Ryen det ble utstedt to forenklede forelegg og to sjåfører ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

– Høyeste hastighet var 97 km/t i 50 sonen, melder politiet på X.

Hægeland klokken 00.31 natt til onsdag: En bil har problemer på RV 9 syd for Hægeland.

– Da politiet ankommer er fører hissig og setter seg opp mot politiet. Person anmeldes for forulemping og hindre offentlig tjenestemann ved oppførsel og væremåte, melder operasjonsleder på X.

Agder natt til onsdag: Politiet har fått svært mange klager i kveld og starten på natta på grunn av russestøy.

– Klagene kommer i hovedsak fra Kristiansand, Grimstad og Arendal. Russen flytter seg rundt og klagene gjelder i hovedsak musikk fra russebusser. Politiet har vært ute på mange av klagene men klarer ikke følge opp alle, opplyser politiets operasjonssentral på X.

Kristiansand sentrum klokken 20.59: Politiet rykker ut med flere patruljer til melding om slagsmål mellom to jentegjenger.

– Cirka 15 unge jenter skal være involvert, og en skal ha blitt sparket mens hun lå nede. Hendelsen opphørt da politiet kom, men vi får etter hvert kontakt med to fornærmede. Ingen skal være skadd. Patruljene er i kontakt med foresatte og tar opp forklaring, melder operasjonsleder på X.

Holum klokken 17.31: Politiet i Mandal har pågrepet en mann som er siktet for underslag av en bil.

– I forbindelse med stans av bilen kjørte han på en stillestående politibil for å forsøke å unnslippe. Ingen personer skadd, kun materielle skader på politibilen og den underslåtte bilen, skriver operasjonsleder på X.

I følge Fædrelandsvennen er sjåføren en mann i 20-årene. Påkjørselen skjedde inne i et boligområde i Holum hvor patruljen hadde sperret veien for mannen.

Sørlandsparken klokken 13.39: UP har avholdt laserkontroll i Travparkveien.

– Det ble utferdiget 18 forelegg. Høyeste hastighet målt til 72 km/t i 50-sone, melder politiet på X.

– 110-Vest opplyser at nødetatene rykker ut etter melding om et fly med problemer på vei inn til Flesland lufthavn i Bergen, skriver TV 2 på sine nettsider søndag kveld.

– Widerøe-maskin på vei fra Bergen til Kristiansand. Det har vært røykutvikling i cockpit, opplyser pressevakt Helene W. Jensen i Avinor til TV 2.

I følge nettstedet landet flyet på Flesland klokken 17.50. Flyet var kommet til Haugesund da det snudde.

– Vi er kjent med røykutvikling i kabinen. Det var 54 passasjerer og fire medlemmer av besetningen om bord på flyet, som landet for noen minutter siden, sier pressevakt Catharina Solli i Widerøe til TV 2.

Tangvall klokken 14.37: En politipatrulje stanser bil for kontroll på Tangvall.

– Bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, melder politiet på X.

Nyhetsloggen natt til søndag: Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen natt til søndag. I sentrum av kommunen har politiet hatt det travelt med festbråk, slagsmål , trafikkuhell, ufin oppførsel fra berusede personer og forstyrrelser av ro og orden. Det er ikke meldt om alvorlige skader som følge av hendelsene.

Fv461 Songdalen klokken 22.10: Politiet får melding om trafikkulykke. Enslig bil av veien hvor to personer er involvert. Disse er ute av kjøretøyet og oppegående.

Kristiansand E39 ved Tvitjønn (Vestre Fidjane), vestgående klokken 15.25: Politiet rykker ut etter melding om trafikkulykke.

– To biler involvert. Alle personer er ute av kjøretøy og bevisste, melder politiet på X.

Klokken 15.35 melder operasjonsleder at  det totalt er tre personer som er involvert. 

– De tilses av helse på stedet. Fremstår ikke som om det er personskade, opplyser politiet.

Vågsbygd klokken 11.30: Politiet skriver på X at en melder kom over skadet person i skogen. Fremstår ikke som alvorlige skader. Nødetatene bistod vedkommende med å komme seg ut av skogen ved hjelp av ATV, melder operasjonslederen.

Kristiansand sentrum klokken 10.06: Politiets operasjonssentral melder at en kvinne anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted og blir bortvist fra Kvadraturen i 48 timer.

Lørdag morgen: Det er ikke registrert hendelser i Søgne eller Songdalen natt til lørdag. Ut over dette har det vært noen hendelser i sentrum av kommunen, ingen av alvorlig art:

Kristiansand klokken 06.33: Politiet får melding om en mann som sover på et busstopp ved Bellevue.

– Politiet har snakket med mannen som skal ta første buss hjem, skriver operasjonsleder på X.

Grimstad klokken 04.10: Politiet får melding om en kvinne som forsøkte å stikke av fra drosjeregningen etter å ha tatt drosje fra Kristiansand til Grimstad. Politiet har bistått sjåføren og fått kontakt med passasjer som har gjort opp for turen.

Kristiansand klokken 02.22: Melding om slagsmål på et spisested i sentrum. Politiet har vært på stedet. Ender med at en mann blir innbrakt til politiet og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden.

Søgne klokken 10.00 fredag: Politiet melder at de har stanset bil i Søgne der fører mistenkes for ruskjøring.

– Blodprøve sikres. Fører anmeldes i tillegg for kjøring uten gyldig førerkort, skriver operasjonsleder på X.

Kristiansand torsdag ettermiddag: Statens vegvesen har hatt en ANPR (Automatisk nummer plate leser), kontroll på Hellemyr E39.

– Hadde fire begjært avregistrert på grunn av manglende EU-kontroll, disse ble avregistrerte. En anmeldelse for kjøring med kjøretøy hvor bremselys ikke virker. En kjøretøy som ikke var påregistrert som utløser et gebyr på 5.000 kroner. En manglede forsikring som ordnet opp på stedet og to kjøretøy som ikke var omregistrerte som ordnet opp på stedet. Noen tekniske mangler av mindre sort og en MC til full teknisk grunnet støy (uoriginal eksos). Fire gebyr på vognkort som ikke var medbragt under kjøring, melder Kjell Anderstuen i vegvesenet.

Søgne, Langenes klokken 02.46: Politi og brannvesenet rykket ut etter melding om brann i et lite drivhus.

– Ved nødetatenes ankomst er brannen slukket av beboer selv ved bruk av hageslange, melder operasjonsleder på X.

Songdalen klokken 11.42: Politiet får melding om mulig alvorlig trafikkulykke ved Tronstadvegen ved Birkeland.

– Usikkert om det har skjedd på fylkesveg, kommunal eller privat veg. Meldt at en moped skal være kjørt ut av veien. Per nå ikke oversikt over hva som har skjedd. Nød etatene er på vei til stedet. Ukjent skadeomfang, melder politiet på X.

Klokken 12.25 melder politiets operasjonsleder at  politiet og ambulanse er på stedet.

– Uklart hva som har skjedd. Forholdet har skjedd på privat grunn. En mann er dessverre bekreftet omkommet av lege på stedet. Politiet undersøker hva som har skjedd for om mulig få avklart noe om hendelsesforløp, skriver operasjonslederen på X.

VG opplyser at de pårørende er varslet. Den omkomne er i 80-årene.

Fædrelandsvennen skriver at det var personer som kom kom over ulykkesstedet og varslet 110-sentralen. Når ulykka skjedde er ukjent, men skal være i dag.

Kriminalteknikere

Klokken 13.28 melder politiet at årsak er ukjent.

– Politiets kriminalteknikere vil bistå på stedet med undersøkelser for å om mulig avklare hendelsesforløp. Politiet oppretter sak på forholdet, melder operasjonsleder på X.

Songdalen, Mjåvann klokken 06.44 onsdag morgen: Politiet rykker ut til melding om arbeidsulykke.

– Klemulykke i bein i forbindelse med lossing/lessing av lastebil. Vedkommende er våken, skriver operasjonsleder på X.

I følge operasjonslederen er det en mann i 20-årene som har fått skader og blir tatt hånd om av helse.

– Arbeidstilsynet er varslet og politiet avslutter, skriver han på X.

Lohnelier klokken 20.09: Melding om trafikkuhell i rundkjøringen i Lohneveien ved Lohnelier industriområde. En motorsyklist involvert. Fører skal ha blitt kastet av kjøretøyet. Hendelsesforløp og skadeomfang er ikke kjent. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet på X.

Trafikken skal gå som normalt på stedet.

I følge Fædrelandsvennen skal det ikke være snakk om  alvorlige skader. Fører har truffet en kant og mistet kontroll på motorsykkelen, opplyser operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt til avisen.

Noe senere melder politiet at fører av motorsykkelen kjøres til sykehus for undersøkelser.

Kristiansand klokken 1025: UP har hatt kontroll på Dønnestadveien i 50-sone hvor seks bilførere fikk forenklede forelegg.

– En bilfører anmeldes og fikk førerkort tatt i beslag etter å ha blitt målt til 81 km/t, melder politiet på X.

Søgne klokken 20.54: Brannvesenet rykker ut for kontroll av utvendig branntilløp i bolig.

– Beboer har slukket brannen, brannvesenet ventilerer røyk og kontrollerer temperatur, melder 110-sentralen på X.

Søgne, Langeneseveien klokken 15.23: Politiet melder om et trafikkuhell på Langenesveien, motorsykkel og bil involvert.

– Det skal ikke være personskade, sammenstøt i lav hastighet. Trafikken går som normalt på stedet, melder politiets operasjonsleder på X.

Klokken 16.01 skriver operasjonslederen på X at det opprettes sak da det ut i fra undersøkelser på stedet virker det som om bilen ikke har overholdt vikeplikten.

Agder 06.16: – Lørdagsnatten i Agder har vært uten større hendelser. Ingen alvorlige voldshendelser, og relativt få ordensforstyrrelser til tross for mange mennesker ute på byen. Russen har vært aktiv i østre del av Agder, og har holdt seg på de plassene de har fått anvist. Vi har ikke fått inn mange klager på støynivået, og patruljene beskriver samarbeidet med russen som godt, melder Agder politidistrikt på X søndag morgen.

Tangvall klokken 20.57: Politiet melder at de er utenfor butikk på Tangvall etter klage på personer som drikker, røyker og lager støy på stedet. Det melder operasjonsleder på X.

Klokken 20.28 melder operasjonsleder at de involverte hadde forlatt stedet like før politiet ankom.

Kristiansand klokken 11.27: Politi og ambulanse rykker ut etter melding om syklist som er påkjørt i krysset Festningsgata og Tordenskjolds gate. Skadeomfang er ukjent, men syklist er bevisst, melder operasjonsleder på X.

Langenes klokken 05.58: Politiet kommer i kontakt med en bilfører som har kjørt i grøfta på Langenesveien.

– Det viser seg at han er påvirket av alkohol, og mistenkes for kjøring i påvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort. Ingen personskade, melder politiet på X.

Agder natt til lørdag: Det har vært en forholdsvis rolig natt for patruljene på Agder.

– En del folk ute på byen, men vi har vært synlig tilstede i byene i hele distriktet. To personer er bortvist fra Kristiansand sentrum på grunn av beruselse. og to er anmeldt for urinering på offentlig sted. En beruset mann er innbrakt til politiarresten da han var svært kranglete og truet politiet i Kristiansand sentrum. Russen er i gang med feiringen, men det har ikke kommet mange klager inn til politiet på høy musikk og festbråk. Russen har i hovedsak etterkommet de pålegg de har fått fra politiet om å dempe seg, skriver politiets operasjonsleder på X.

Søgne, Vaglen båthavn klokken 18.53: Melder har funnet igjen en ribb som ble meldt stjålet tidligere i dag. Det ligger gjenstander i båten som ikke tilhører han og politiet er på vei til stedet for å gjøre åstedsundersøkelse, melder politiet på X.

Flekkerøy klokken 16.47: Politiet melder om at det er hørt skrik i området nord for Daumannsholmen på Flekkerøy, nødetatene er på vei til stedet for å undersøke forholdet.

– Dersom noen har vært i området og hørt skrik/rop ber vi om at du/dere tar kontakt med politiet på telefon 02800, skriver operasjonsleder på X.

I følge Marinetraffic.com er brannbåten Otra på stedet. Luftambulansen er også på stedet i søk.

Klokken 18.23 viser Flightradar24.com at luftambulansen har forlatt søkeområdet. Det samme har brannbåten Otra.

Agder politidistrikts operasjonsleder, Miriam Stausland bekrefter at både luftambulansen og brannvesenets Otra har avsluttet søket, men frivillige fra Røde Kors vil søke på stedet en stund til.

I følge NRK Sørlandssendinga fredag kvel er aksjonen i ferd med å trappes ned.

Klokken 20.47 melder Agder politidistrikt på X at mannskapene fra Røde Kors og politihund har søkt av aktuelt område uten funn. Redningsaksjonen er i samråd med HRS avsluttet.

Polititjenesteperson knivstukket

– En polititjenesteperson i Agder ble torsdag kveld knivstukket i forbindelse med et ordensoppdrag, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding fredag ettermiddag.

Hendelsen skjedde i et privat hjem i Setesdal i 19.30-tiden. Tjenestepersonen ble ikke fysisk skadd av kniven fordi den traff stikkvesten som vedkommende hadde på seg.

– Politiet rykket ut i forbindelse med et ordensoppdrag i et privat hjem. Da patruljen kom fram ble de møtt av en mindreårig og andre familiemedlemmer. Den mindreårige gikk til angrep på patruljen og stakk en kniv i stikkvesten til den ene polititjenestepersonen. Patruljen fikk etter hvert kontroll og den mindreårige ble pågrepet. Polititjenestepersonene som var til stede under hendelsen er ivaretatt, sier politistasjonssjef Kim Asbjørn Haugen ved Setesdal politistasjonsdistrikt.

Det står videre at politiet ikke vil oppgi kjønn eller alder på de involverte av personvernhensyn. Heller ikke nøyaktig sted. Politidistriktet fremstiller vedkommende for varetektsfengsling fredag ettermiddag og har bedt Sør-Vest politidistrikt om å etterforske saken videre.

Kristiansand, Travparkveien klokken 14.00: UP har gjennomført laserkontroll på stedet og utferdiget 36 forenklede forelegg, høyeste hastighet 75 km/t i 50-sone.

Søgne klokken 10.50: Politiet og ambulanse rykker ut til en melding om arbeidsulykke i Søgne.

– To arbeidere som har falt ned fra et stillas. Begge er våkne og bevisste, melder politiet på X.

I følge politiets operasjonsleder Tom Einar Gausdal er ikke nødetatene fremme på stedet. Hendelsen har skjedd ved Salemsveien.

– Det skal være et stillas som har gitt etter og de to har falt rundt tre meter, sier Gausdal.

Like over klokken 11.00 melder operasjonslederen til Fædrelandsvennen at ambulanse tar med seg arbeiderne til sykehus. De skal ikke være alvorlig skadet.

Rekkverk

Det ble først opplyst at de to hadde falt fra et stillas. Det var ikke riktig. De to skulle kaste en pall da et rekkverk på en terrasse ga etter og forårsaket fallet på tre til fire meter, opplyser avisen.

Hellemyr klokken 13.19: Nødetatene rykker ut til melding om brann på taket på et bolighus.

– Brannen er under solcellepanel på taket, og det er åpne flammer. Det er ingen personer i huset, melder politiet på X.

Klokken 13.28 melder 110-sentralen at brannen er slukket og brannvesenet kobler fra solcelleanlegget.

Songdalen, Brennåsen klokken 10.26: Politiet får melding om en trafikkulykke.

– To biler og totalt tre personer involvert. Ingen fastklemte, nødetatene er på vei, skriver politiets operasjonsleder på X.

Denne varebilen skal ha vært involvert i kollisjonen.

Klokken 10.41 melder politiet at nødetatene er fremme og de involverte tilses av helse på stedet.

Hendelsen skal i følge N247s reporter ha skjedd like ved innkjørselen til Brennåsen senter.

Det skal være en varebil og en personbil som har kollidert ved innkjøringen til senteret. To personer tilsees av ambulansepersonell på stedet.

Trafikken dirigeres manuelt inntil videre.

I følge Fædrelandsvennen er to personer kjørt til legevakt.

Søgne tirsdag ettermiddag: Glitre Nett melder at 312 kunder i området fra Langenes til Vågsbygd er uten strøm. 

– Det har dessverre oppstått en feil i strømnettet som har medført at strømmen er blitt borte i dette området,. Vi arbeider med å finne ut av hvor feilen har oppstått, skriver selskapet på sine hjemmesider.  

Ved 18-tiden melder selskapet at feilen er reparert og alle har fått strømmen tilbake.

Agder tirsdag morgen: Det er rikke registrert hendelser i loggen fra Agder politidistrikt gjennom natt til tirsdag.

Kristiansand mandag ettermiddag: 11. april 2021 oppsøkte en mann en bolig på Brennåsen og avfyrte skudd mot et hus. Fem av skuddene traff en 24-åring inne i huset. Han ble alvorlig skadet under skytingen. Nå er mannen dømt til fengsel i syv og et halvt års fengsel samt å betale en erstatning til ofrene. 

Det skriver Fædrelandsvennen mandag ettermiddag.

Kristiansand sentrum klokken 16.24:Politiet får melding om person ble utsatt for trusler inne på serveringssted i sentrum. Patruljer har søkt etter mistenkte i sentrum, og har kontroll på to personer.

– Vi tar avhør av de involverte og undersøker videre hva som har skjedd. Ingen personer er skadet, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 02.04: – En person blir kjørt i arrest etter å ha slått til en person og veltet et piano på et utested. Det blir opprettet sak på forholdet, melder politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 00.46: Politiet melder at en person er besluttet pågrepet for kroppskrenking etter voldshendelse utenfor utested i sentrum.

– En person ble slått i ansiktet og fikk skade i nesen. Vedkommende vil selv oppsøke legevakt. I forbindelse med hendelsen er to andre personer bortvist fra sentrum ut natten. Politiet oppretter sak på forholdet, skriver operasjonsleder på X.

Ut over dette er det ikke meldt om hendelser av alvorlig art i distriktet. Det er heller ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalem natt til søndag.

Kristiansand fredag kveld: Klokken 22.15 ble politiet varslet om funn av en død mann ombord i en båt i gjestehavna i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen lørdag ettermiddag.

Til avisen sier operasjonsleder John Repstad at det ikke er noe som tyder på at det har skjedd noe straffbart, men politiet vil likevel undersøke saken videre.

Kriminalteknikere har vært på funnstedet og i følge politiet har mannen ikke noen nærstående pårørende.

Kristiansand sentrum klokken 04.54: Politiet får melding om beruset person på toglinjen nord for Kristiansand togstasjon.

– Patrulje kom i kontakt med personen ved Krossen. Forklarte at han hadde havnet på toglinjen ved en feiltakelse og sendt hjem med taxi, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 02.08: En kvinne er innbragt til arresten i Kristiansand. Anmeldes for kroppskrenkelse og brudd på politiets pålegg.

I tillegg er to bilførere anmeldt med mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Begge disse forholdene skjedde i Kristiansand. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen gjennom natt til lørdag.

Lindesnes, Ulvegjelet E39 klokken 13.44: – Ett kjøretøy som er registrert som traktor og godkjent for å kun kjøre 40 km/t, blir stanset etter å ha kjørt i 79 km/t i 60-sone. Fører blir anmeldt for kjøringen. I tillegg skrev patruljen ut ett forenklet forelegg for fartsovertredelse til en annen bilist, melder politiet på X fredag ettermiddag.

Søgne klokken 17.55 torsdag: Politiet får melding om at en bil har kjørt i grøfta ved Søgne Gamle Prestegård på FV3960.

– Et skilt skal være kjørt ned. Glatt veibane. Ikke meldt om personskade og politiet er på vei til stedet, melder operasjonsleder på X.

Klokken 19.16 melder operasjonsleder at bilberger er på vei til stedet og politiet er ferdige på stedet

Søgne onsdag ettermiddag:  Politiet får melding om at det i løpet av påsken har vært innbrudd hos en bedrift i Høllen Vest hvor det er stjålet kobber. Politiet forsøker å undersøke åstedet i ettermiddag.

Kristiansand klokken 03.38 natt til onsdag: Politiet rykket ut etter melding om innbrudd på byggeplass i sentrum.

– Politiet pågrepet en person inne bygget og innhenter ytterligere informasjon om det som har skjedd, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand, Dyreparkveien klokken 13.48: Politiet har hatt trafikkontroll og det ble utstedt 34 forenklede forelegg for fartsovertredelse, med 73 km/t i 50-sone som høyeste målte hastighet, melder politiet på X.

Songdalen klokken 01.55 natt til tirsdag: Politiet stanset en bil på Hortemo der fører mistenkes for ruskjøring.

– Blodprøve er sikret og sak vil bli opprettet, melder politiet på X.

Søgne klokken 21.18: Brannvesenet rykker for å slukke en brann i en nedgravd søppelcontainer. Klokken 22.14 melder 110-sentralen at brannen er slukket og brannvesenet har returnert.

Søgne klokken 20.13: Politiet får melding om at det har vært innbrudd i to containere på Lohne.

– Uvisst om noe er stjålet. Eier vurderer å anmelde forholdet, melder politiet på X.

Vågsbygd klokken 11.40: Politiet har vært på privat adresse etter melding om ordensforstyrrelse.

– Det viser seg å være krangel mellom to personer og ingen er skadd. En person bortvist fra adressen frem til klokken 08.00, skriver operasjonsleder på X.

Kristiansand søndag formiddag: Lørdag kveld rundt klokken 20.30 ble en mann utsatt for vold på Grim. Vedkommende ble kjørt til sykehus for undersøkelse og behandling. Kort tid senere ble en person pågrepet for voldsutøvelsen og politiet opprettet sak.

I forbindelse med denne hendelsen går politiet ut søndag og ønsker å komme i kontakt med personer som har vørt i området ved Grim skole i det aktuelle tidsrommet og som kan ha opplysninger i saken.

E18 Sørlandssenteret vestgående klokken 11.46: Politiet får flere meldinger om bil i motgående kjørefelt, kjører vestover i østgående felt.

– Politipatruljer er på vei og Vegtrafikksentralen er varslet, melder operasjonsleder på X.

Klokken 11.56 skriver Fædrelandsvennen at søket etter bilen er avsluttet.

E18 østgående klokken 09.43: En bilist har fått sleng på tilhengeren slik at denne har veltet.

– E-18 er sperret i begge felt, østgående, like etter IKEA. Ingen personskade. Vi sender patrulje og VTS er varslet, melder operasjonsleder på X.

Klokken 10.08 melder Vegtrafikksentralen at det igjen er fri ferdsel på stedet.

Lindesnes klokken 03.10 natt til lørdag: Politiet får melding om et mindre trafikkuhell mellom to biler på Marnarveien ved Lindland. Det ble meldt om slagsmål mellom flere personer på stedet. Politi og ambulanse rykket ut til stedet.

Klokken 04.15 melder operasjonsleder at to personer er kjørt til legevakt med ambulanse.

– En mann er pågrepet og blir kjørt til arresten. Det har vært flere personer involvert i slagsmålet, patruljer er på stedet og gjør flere undersøkelser, melder politidistriktet på X.

Ut over dette er det ikke meldt om hendelser i nærdistriktet.

Flekkerøy fredag ettermiddag: – Redningsskøyta Bendt R. Rasmussen rykket i ettermiddag ut til en katamaran som hadde grunnstøtt etter å ha fått stopp i begge motorene utenfor Daumannsholmen på Flekkerøy. Havarist ble buksert inn til Terneviga i Kristiansand, melder Redningsselskapet på X.

Kristiansand klokken 15.58: Hovedredningssentralen (HRS) melder om en seilbåt har grunnstøtt. Losbåt på stedet. Stedet skal være ved Bredalsholmen på Byfjorden.

– Røde Kors båten RC Lillesand er straks fremme hos havarist, melder HRS.

Kristiansand, Rona klokken 04.07: Politiet anmelder en mann i 20 årene for kjøring uten gyldig førerkort og i påvirket tilstand.

Tollbodgata klokken 00.54: Det har vært en uoverensstemmelse inne på et utested i Tollbodgata hvor en beruset mann i 20-årene bortvises fra stedet. Han skal ha slått til en vekter, fornærmede ønsker ikke å anmelde forholdet, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 00.35: Politiet bistår vekter i parkeringshus hvor en person nektet å forlate stedet.

– Vedkommende hadde ikke noe sted å være i natt, takket ja til å overnatting hos politiet, skriver politiet på X.

Kristiansand klokken 11.00: Politiet har rykket ut til Aquarama etter melding om sykkeltyveri på stedet.

– Politiet har nå kontroll på en person som mistenkes for å stå bak tyveriet. Vedkommende skal ha satt igjen flere sykler, og tatt noen nyere og dyrere med seg, melder operasjonsleder på X.

Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen natt til torsdag.

I Vågsbygd ble en bilfører anmeldt for kjøring i påvirket tilstand klokken 04.46. Klokken 23.56 måtte bistå en resepsjonist på et hotell i sentrum. Vedkommende ble bortvist fra stedet.

Mosby klokken 15.44 onsdag: UP har hatt laserkontroll på stedet.

– Det ble utstedt 20 forenklede forelegg, høyeste hastighet 68 km/t i 50-sone. I tillegg ble det opprettet to anmeldelser, en som nektet å vedta forelegg, og en for kjøring i 80 km/t i 50-sone med resultat at førerkortet ble beslaglagt, melder politiet på X.

Søgne  klokken 17.51: Politiet melder at det er funnet en drivende kajakk i området ved Ny-Hellesund i Søgne. 

– Ta kontakt med politiet dersom du savner en gul/grønn kajakk på telefon 02800.  

Kristiansand klokken 14.15: Politiet har pågrepet tre personer etter tyveri fra kjøpesenter i Vågsbygd. 

– Disse gikk på en buss som ble stanset av politiet i sentrum. Alle 3 er kjørt inn til politistasjonen, melder politiet på X.

Søgne tirsdag klokken 13.00: Politiet stanset bil i området Høllen der fører mistenkes for ruskjøring.

– Blodprøve er sikret og politiet oppretter sak, skriver operasjonsleder på X.

Mandal klokken 21.08: Politiet får melding om bil som vingler mye og er over i motsatt kjørefelt på E39 retning østover ved Mandal.

– Politipatrulje får stanset bilen vest for Kristiansand. Fører av bilen var godt beruset. De nødvendige prøver tatt og sak opprettet, melder politiet i Agder på X.

Finslandsvegen klokken 10.41: Politiet får melding om en trafikkulykke på Finslandsvegen FV3936.

– Bilen ligger på siden. Uvisst hendelsesforløp, en person i bilen som er våken og bevisst, ikke fastklemt. Nødetatene er på vei, melder politiet på X.

Klokken 11.29 skriver politiet på X at fører er kjørt til akuttmottaket for behandling, uvisst skadeomfang. Hendelsesforløp er ukjent, og det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Bilen er helt utbrent etter brannen.

Søgne E39 klokken 10.05: Politiet får melding om brann i kjøretøy på E39 Søgne østgående retning, like utenfor Søgnetunnelen, østlig side.

– Nødetatene er på veg til stedet, melder politiet på X.

Klokken 10.10 melder politiet at første brannbil er på stedet og starter slukking. E39 østgående er helt stengt.

Klokken 10.23 melder politiets operasjonsleder av det var tre personer som alle kom seg ut. 

N247s reporter på stedet sier at det  at det ikke lenger er mye røyk på stedet.

I følge Fædrelandsvennen skal det har vært en voksen og to barn i bilen som alle kom seg ut uten å ha blitt eksponert for røyk. Bilberger er rekvirert, bilen er utbrent og tunnelen er stengt østlig retning inntil bilen er fraktet bort fra stedet.

Det er etablert omkjøring via gamle E39.

Klokken 11.33 melder politiet at bilberger har fjernet bilen, E39 blir stengt en stund til på grunn av oljesøl og entreprenør er varslet.

Klokken 13.57 melder Vegtrafikksentralen at vegen i østlig retning er åpen for normal trafikk.

Søndag morgen: Oppsummert viser politiets logg over hendelsene natt til søndag at det i nærdistriktet har vært en travel vakt for politiet med flere bortvisninger og arrestasjoner på grunn av ufin oppførsel i sentrum av Kristiansand. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen etter midnatt. Dette er de viktigste hendelsene:

Vågsbygd klokken 03.41: En mann er pågrepet for kroppskrenkelse mot drosjesjåfør, dyttet sjåfør i bakken.

– I tillegg stakk han av med betalingsterminalen fra drosjen og knuste et speil på drosjen og politiet oppretter sak, melder operasjonsleder.

Kristiansand klokken 01.02: Politiet rykker ut etter melding om person som sparket til parkerte biler.

– Kontroll på en mann, satte seg opp, og vi måtte bruke pepperspray. Kjørt i arrest. Vi tar avhør på stedet og oppretter sak.

Kristiansand klokken 22.19: Tre unge jenter innbringes til Kristiansand politistasjon etter at de gikk til angrep på en politipatrulje med slag mot ansiktet.

– Foranledningen var at politiet ønsket å snakke med dem. Foreldre varslet og henter jentene. To av jentene var mindreårige, melder politiet på X.

Nodeland klokken 21.08: En mann er pågrepet etter ha oppført seg truende mot kunder på en butikk, og har kastet ketchup etter personer på stedet.

– Mannen blir innsatt i varetekt, melder politiet på X.

Mandal klokken 16.39: Nødetatene har rykket ut til svømmehallen i Mandal. En person er funnet livløs i bassenget. Brannvesen og ambulanse er på stedet og driver førstehjelp. Også luftambulanse er på vei, opplyser operasjonssentralen på X.

I følge Fædrelandsvennen er personen som er et barn fløyet til sykehus med luftambulanse, og det er uavklart alvorlighetsgrad.

 Avisen skriver klokken 18.18 at en jente (7) ble erklært død på sykehuset i Kristiansand og pårørende er varslet.

Flekkerøy lørdag ettermiddag: 132 kunder på Flekkerøy har mistet strømmen.

– Det har dessverre oppstått en feil i strømnettet som har medført at strømmen er blitt borte i dette området .Det er fordelings transformatoren som har falt ut av en teknisk årsak som vi prøver å finne ut av. Dette kan medføre at strømmen vil komme tilbake for så å falle ut igjen, dette kan skje opptil flere ganger. Inntil vi har funnet årsak til hendelsen er det vanskelig å si når strømmen vil være permanent tilbake igjen. Vi beklager ulempen, skriver Glitre Nett på hjemmesiden.

Songdalen klokken 22.59: Politiet melder at en bil har kjørt ut av veien og havnet i Songdalselva.

– En person skal være i bilen. Politiet er på stedet, bilen ligger ikke helt under vann. Redningsdykkere og redningshelikopter er på vei. Det er kontakt med kvinnen i bilen, men hun kommer seg ikke ut, melder operasjonsleder på X.

Kort tid senere melder politiet at redningsdykkere har fått en kvinne på land.

 I følge Flightradar24.com har redningshelikopteret/Luftambulansen returnert til basen i Arendal. 

110-Agder melder at hendelsen skal ha skjedd like øst for Greipstad kirke.

Oppdragsleder Christian Ekra sier til N247 at det ser ut til at dette uhellet har gått bra. 

– Kvinnen var oppegående, men vi har ingen helseopplysninger per nå ut over dette uten at hun er sjekket av helsepersonell på stedet, sier han.

Agder politidistrikt torsdag: Politiet i Agder har innført nye rutiner når innbyggere kontakter etaten på telefon om straffesaker.

Det skriver Agder politidistrikt i en pressemelding torsdag.

Målet med de nye rutinene er å gi publikum raskere svar på de straffesaksrelaterte spørsmålene de måtte ha.

– Vi har tidligere erfart at sentralbordet vårt mottar svært mange henvendelser som gjelder konkrete straffesaker og disse henvendelsene kan ende opp med å gå mellom flere medarbeidere eller at innringer ikke får svar i det hele tatt. Dette er noe vi nå har satt inn tiltak for å unngå, sier seksjonsleder og innføringsansvarlig i Agder politidistrikt, Anne Marit Egenes Zachariassen.

Hele meldingen kan leses her.

Kongsgårdbukta onsdag klokken 14.49: Politiet får melding om at en gravemaskin har havnet i sjøen.

– Fører har hoppet ut og er på land. Gravemaskinen har sunket og ligger på 15-20 meters dyp. Ikke meldt om personskader, skriver politiet på X.

Klokken 15.13 melder operasjonsleder at det er en gravemaskin på cirka 30 tonn som har sunket.

– Forholdet har skjedd i forbindelse med arbeid med kaiområdet. Det er lagt ut lenser i tilfelle forurensing og Arbeidstilsynet er orientert. Firmaet som eier maskinen jobber med å se på muligheter for berging, skriver politiet på X.

Kristiansand klokken 13.22: Politiet fikk melding klokken 12.52 om at en parkeringsvakt skulle skrive ut en reaksjon til en bilist i et parkeringshus i sentrum.

– Bilfører skal ha kjørt fra stedet og kom borti parkeringsvakten. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd. Det er ikke meldt om personskade per nå, melder operasjonsleder på X.

Noe senere melder politiet at de har vært i kontakt med sjåføren og oppretter sak.

Hjullasteren før den veltet.

Søgne onsdag morgen – Røsstadveien blir stengt inntil videre, sier Glenn Allan Eikeland, enhetsleder for produksjon i ingeniørvesenet til N247 onsdag morgen.

Han sier videre at veien må utbedres og hjullasteren må opp fra bekken. 

– Vi kan ikke dra opp dit med en stor kran når veien er i så dårlig forfatning på stedet. Vi skal opp dit det i dag for å se på forholdene, sier han videre.

Hvor lenge veien blir stengt kan han per nå ikke si noe om.

– Ring om et par dager så har vi kanskje et svar, avslutter han.

Søgne tirsdag klokken 11.15.  Politiets operasjonssentral har fått melding om at en gravemaskin sto i fare for å velte i forbindelse med arbeid på Røsstadveien. Det skal ikke være fare for personer. Noe senere kom det melding om at maskinen hadde veltet. Brannvesenet har kjørt til stedet for å ivareta mulig lekkasje av hydraulikkolje.

Brannvesenets mannskaper på stedet sier til N247 at det er lagt ut lenser for å hindre oljesøl til nærliggende bekk. 

Kristiansand klokken 09.11: Politiet får melding om trafikkulykke i Wolframveien. En person var fastklemt mellom to biler, men er nå frigjort, melder politiet på X.

Kort tid senere melder operasjonsleder at det viser seg at en mann har kommet i klem mellom egen bil og en annen bil og politiet undersøker hva som har skjedd.

– En mann kjøres til sykehus med ambulanse for videre oppfølging. Trolig kommet i klem da egen bil har begynt å trille. Takk til vitner som kom til for å hjelpe med å få mannen løs før nødetatene ankom stedet. Ikke meldt om alvorlig personskade per nå, skriver operasjonslederen på X litt senere.

Søgne klokken 17.25: – Bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og i påvirket tilstand, melder politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 13.31: Politiet får melding om tyveri fra en butikk i sentrum.

– Gjerningspersonen skal også ha slått til en ansatt. Det er ikke meldt om personskade. Patruljer søker etter mistenkte i sentrum, melder politiet på X.

Klokken 14.22 melder politiet at de har kontroll på mistenkte i saken og det er tatt beslag i gjenstanden som ble stjålet fra butikken.

Natt til søndag: Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen natt til søndag. I Kristiansand forøvrig har politiet hatt flere oppdrag som måtte løses. Blant annet er flere personer bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel overfor politi og publikum.

Kristiansand klokken 04.42: En person er besluttet pågrepet etter å ha framsatt trusler mot flere forbipasserende i Markens gate.

– Personen banket på vinduer og var høylytt med skrik og skrål. Hadde en skremmende oppførsel mot andre. Personen anmeldes for ordensforstyrrelse, forulemping av politiet for sin væremåte og for vold mot politiet da vedkommende gjentatte ganger spyttet på og etter tjenestepersoner, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand, Marviksveien klokken 01.00: Politiet har stoppet en bil hvor det er kastet gjenstander ut fra bilen i fart. Politiet har kontroll på bil med tre personer og disse kjøres til arresten.

– Foreløpig uklart hva som er kastet ut fra bilen. I forbindelse med saken er det gjort funn av et våpen. Personene i bilen er besluttet pågrepet, melder politidistriktet.

I tillegg er fører mistenkt for kjøring i ruset tilstand og det er funnet noe narkotika på en person og noe i bilen.

Søgne klokken 21.19: Politiet får melding om mulig innbrudd i bolig på Stausland.

– Politiet er på stedet og har kontroll på to personer, melder politiets operasjonsleder på X.

Frigir navn og bilde på gutt som omkom i trafikkulykke

I samråd med pårørende frigir politiet navn og bilde på gutten som omkom i en trafikkulykke i Torridalsveien i Kristiansand torsdag morgen denne uken, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding lørdag.

Det var sju år gamle Finn Matre Langeland som omkom.

Lørdag: Det er ikke meldt om hendelser i Søgne og Songdalen natt til lørdag. I Kristiansand og Vennesla har det vært tilfeller av vold som er beskrevet under.

Kristiansand, Justvik klokken 04.30: Politiet melder lørdag morgen at det har vært en voldshendelse på privat adresse.

– En person er slått i ansiktet av en bekjent. Fornærmede er kjørt legevakt for undersøkelse. Gjerningsperson hadde forlatt stedet da politiet ankom og det er søkt etter gjerningspersonen uten funn, melder politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 06.46: Politiet melder at det har vært en voldshendelse på privat adresse.

– En person er slått i ansiktet. Fornærmede er ved bevissthet og oppegående. Fornærmede undersøkes av ambulansepersonell. Gjerningsperson hadde forlatt stedet, men ble påtruffet av patruljen ikke langt fra aktuell adresse. Personen transporteres til politiarresten, skriver operasjonsleder på X.

Vennesla klokken 04.55: Det har vært en voldshendelse på privat adresse hvor en person er slått i ansiktet.

– Fornærmede er ved bevissthet og oppegående. Fornærmede undersøkes av ambulansepersonell. Gjerningsperson hadde forlatt stedet men ble påtruffet av patruljen ikke langt fra aktuell adresse og personen transporteres til politiarresten, skriver operasjonslederen på X.

Kristiansand, Vestre Strandgate klokken 02.42: En personer er pågrepet og innsatt i arrest etter å ha slått og bitt ansatt på et utested.

– Fornærmede har fått skade og må til legevakt for undersøkelse, melder politiet i loggen.

Songdalen klokken 08.14 fredag morgen: Vegtrafikksentralen melder om et steinskred på Songdalsvegen ved Stupstad i Songdalen.

- Det ligger en relativt stor stein i veien, rett nord for fylkesvei 454 Eikeland. Vakta er på vei til å fjerne den, opplyser Svein Harald Masterød, som legger til at den nok kan være til hinder for bilister, sier han til Fædrelandsvennen.

Kristiansand, Torridalsveien klokken 08.06: Politiet får melding om trafikkulykke, person påkjørt av vogntog.

– Fremstår alvorlig. Nødetatene er på vei. Veien på stedet er stengt og Vegtrafikksentralen er varslet, melder politiet på X.

Ulykken har skjedd ved på Torridalsveien på Gimle i følge NRK Sørlandet.

Klokken 08.20 bekrefter politiet at dette er en dødsulykke. Pårørende er varslet og veien på stedet vil bli stengt en god stund fremover.

VG skriver at den omkomne er et barn.

I følge Vegtrafikksentralen er det omkjøring via Mosby på Setesdalsveien.

Kristiansand klokken 22.18: En patrulje kontrollerte en bil med fører og en passasjer hvor det ble gjort funn av noe narkotika samt tre bilskilt som ikke tilhører noen av de involverte. Begge ble besluttet pågrepet og anmeldt.

Kristiansand sentrum klokken 23.46: Politiet får melding om slagsmål på utested i Tollbodgata hvor flere personer skal være involvert.

– To personer har kranglet og endt i håndgemeng inne på utestedet. Begge er bortvist fra sentrum ut natten. Partene vurderer anmeldelse i ettertid. En tredje person er pågrepet og blir anmeldt for ordensforstyrrelse og vold mot offentlig tjenestemann. Politiet oppretter sak på forholdet, melder operasjonsleder på X.

Søgne klokken 19.45: Politiet får flere meldinger om bruk av fyrverkeri ved Nygård skole. Politiet hadde ikke mulighet til å se på dette. Det er meldt at det er ungdommer som bruker fyrverkeri, skriver politiet på X.

Klokken 20.42 kom det flere meldinger om bruk av fyrverkeri i samme område og Linnegrøvan. Politiet fikk ledig tid etter hvert og har kjørt i området uten å komme i kontakt med de aktuelle.

Kristiansand sentrum klokken 23.59: Politiet får melding om slagsmål utenfor utested i Tollbodgata.

– Politiet er på stedet og i kontakt med tre personer. Det skal ikke være alvorlig skade på person.

– To personer er besluttet pågrepet og blir kjørt arrest. Den tredje personen blir kjørt inn for å avgi forklaring og politiet oppretter sak på forholdet, melder operasjonsleder på X.

Vennesla klokken 06.57: Politiet får melding om en trafikkulykke i Venneslavegen/Skolevegen.

– Enslig bil med en person har kjørt av vegen og inn i en husvegg. Fremstår som at personen kun er lettere skadet. Politiet på vei til stedet. Fører sjekkes ut av helse og det er ingen trafikale problemer, melder politiet på X.

Agder natt til mandag: Det har vært en rolig natt til mandag i politidistriktet. Det er ikke registrert hendelser etter midnatt. 

Agder Politidistrikt klokken 18.46: Patrulje melder om svært glatt vegbane på E18, fra Varoddbrua, østover forbi Sørlandsparken, retning Lillesand. Vegtrafikksentralen er varslet, melder politiet på X.

Søgne klokken 15.49: Politiet får melding om en utagerende mann på en buss i Søgne.

– Vektere forsøkte å roe ned vedkommende og det ble et basketak hvor en vekter ble slått i ansiktet. Det er ikke meldt om personskade. En patrulje har kontroll på mistenkte som blir kjørt til arresten og sak opprettes, melder politiet på X klokken 16.23.

Til Fædrelandsvennen sier operasjonsleder Arve Myklebust at to vektere skal ha vært om bord på bussen da mannen begynte å slå i ruta. De ba de ham holde opp, men han skal ha nektet å gjøre det.

– Den ene vekteren skal ha fått et par slag i ansiktet, mens den andre ble forsøkt slått og tatt kvelertak på. Det er ikke meldt om personskade, skriver avisen.

Vennesla klokken 13.50: Politiet får melding om at en sølvfarget VW Transporter er stjålet i fra Vennesla. Den er DL registrert.

– Forholdet anmeldes. Kontakt politiet ved observasjon av bilen, melder politiet på X.

Kristiansand natt til lørdag: Det har vært en svart rolig natt for politiet. Ingen hendelser er registrert i nærdistriktet etter midnatt.    

Kristiansand sentrum klokken 23.46: En mann er innbrakt til arresten etter å ha tagget/tusjet på butikkvindu.

– Forholdet anmeldes og sak opprettes, melder politiet på X.

Kristiansand, Vige klokken 10.28: Politiet får melding om drone som flyr i området Vige.

– Ber dem som flyr om å sette dronen på bakken da dette får konsekvenser for flytrafikken, skriver politiet på X.

Kort tid senere melder politiet at en patrulje har vært på stedet uten i finne noen dronepilot. Flytrafikken skal gå som normalt igjen.

Nodeland klokken 18.05: Politiet melder at en bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og ruskjøring.

Venneslavegen, Øvre Mosby klokken 11.49: UP har hatt fartskontroll. Nitten forenklede forelegg for hastighet utstedt, 0g høyeste hastighet var 70 km/t i 50-sone. I tillegg ble et forenklet forelegg for bruk av mobil skrevet, melder politiet på X.

Søgne klokken 00.48 natt til torsdag: Politipatrulje kontrollerer en bilfører i Søgne.

– Han framstår påvirket av narkotika, og blir anmeldt for kjøringen, melder politiet på X.

Søgne klokken 00.25: Politiet få flere klager på høy musikk fra en privat adresse.

– Patrulje har vært på stedet og gitt pålegg om å skru av musikken, noe som ikke ble etterkommet. Vedkommende innbringes til arresten for å hindre videre forstyrrelse av natteroen, melder politiet på X.

Songdalen klokken 19.06: – Politipatrulje kontrollerer en bilfører etter tips fra publikum. Fører kjører uten førerkort og i ruspåvirket tilstand, og anmeldes for dette, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 11.35: En mann er anmeldt for kjøring med bil uten førerkort og i påvirket tilstand. Det melder politiet på X.

Søgne E39 klokken 04.59 mandag morgen: Politiet har kontrollert en bil på E39 ved Lohnelier og fører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, melder politiet på X.

Mosby klokken 14.57 søndag: Politiet melder om en trafikkulykke i Høiekleiva på Mosby.

– En bil har veltet og ligger på taket. Tre personer i bilen, alle er ute av bilen og bevisste, melder operasjonsleder på X.

Klokken 13.38 melder politiet at  alle de involvert er sjekket av ambulanse, kjøres hjem, uskadd. Bilberger er varslet og på vei. Bilen ligger ikke til hinder for øvrig trafikk.

Søgne Nordalsheia klokken 18.58: Nødetatene rykker ut etter melding om røykutvikling i en leilighet.

Kort tid etter melder politiet at brannvesenet er fremme, ikke mye røyk i leiligheten.

– Det skal ikke være noen hjemme i aktuell leilighet, melder politiet på X.

Klokken 19.13 melder politiet at det er kontroll på stedet og at det ikke er åpne flammer på stedet.

Klokken 19.25 melder operasjonsleder at røyken har kommet fra peisen og brannvesenet lufter ut.

Operasjonsleder Tom Einar Gausdal sier til N247 at røyken har kommet fra peisen, og politiet anser saken som avsluttet.

Søgne/Mandal klokken 06.54: Politiet har hatt en bilforfølgelse på E39 mellom Lohnelier og Mandalskrysset hvor bilen stoppet.

– Fører blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, melder politiet på X lørdag morgen.

Det skal ha blitt satt fyr på søppelkasse like ved inngangen fra parkeringskjeller til kjøpesenteret Tangvall Arena.

Søgne fredag klokken 19.30:  Det har vært et branntilløp i parkeringskjelleren på Tangvall Arena. Det har vært en mindre brann i en søppelkasse i parkeringskjelleren. Etter det N247 får opplyst ble brannen rask slukket med vann av ansatte ved kjøpesenteret. KBR Søgne og Songdalen har vært på stedet, og det er kontroll på situasjonen. 

Søgne klokken 07.29: I løpet av natta har det vært innbrudd i bedrift på Høllen vest.

– Et vindu er brutt opp og det er borttatt blant annet noe datautstyr. Politiet skal til stedet for å gjennomføre åstedsundersøkelse, melder operasjonsleder på X.

I følge Fædrelandsvennen er det lokalene til NOV som er utsatt for innbruddet.

Kristiansand E39 klokken 08.00: Politiet får melding om røykutvikling fra en lastebil på E39 ved Kartheia. Retning mot sentrum.

– Brannvesenet er på stedet. Trolig er det varmgang i bremser. Noe kø i området. Lastebilen har kommet seg inn på en busslomme, skriver politiet på X.

Høie klokken 07.52: Politiet får melding om brann i en søppelbil på Høie.

– Bilen står i nærheten av et næringsbygg, men det er ikke spredningsfare. Nødetatene på veg til stedet, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 20.55: Politiet har innbrakt tre personer i kjølvannet av et personran i sentrum av Kristiansand.

– En person ble fraranet et pengebeløp. Alle involverte er mindreårige. Ingen personer kom fysisk til skade og sak opprettes som vil bli etterforsket videre, melder politiet på X.

Sørlandsparken klokken 12.42 onsdag: Up har gjennomført adferdskontroll på stedet.

– 17 bilførere har fått gebyr for å ha unnlatt å bruke bilbelte, melder politiet på X.

Bøtesatsen for å kjøre uten bilbelte er 1.500 kroner.

Kristiansand, Møllevannsveien klokken 12.24: Up har gjennomført trafikkontroll på stedet.

– 25 bilførere har fått forenklede forelegg. Høyeste hastighet målt til 64 km/t i 40-sone, melder operasjonsleder på X.

Grim klokken 07.29: Politiet har vært på privat adresse etter melding om ordensforstyrrelse og bråk.

– En person blir besluttet pågrepet etter å ha fremsatt trusler mot en annen person på stedet. Sak opprettes, melder operasjonsleder på X.

Agder mandag kveld: Politiet får i kveld meldinger om at personer blir forsøkt svindlet ved at de blir oppringt fra Namsfogden og bedt om å oppgi personlig informasjon.

– Andre har fått en lenke på SMS fra politiet om å ta kontakt der man blir bedt om å oppgi personlige data og passord. Dette er kjente forsøk på bedrageri. Ikke oppgi personlig info, bank ID eller kontoopplysninger per telefon, skriver politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 16.24: Politiet er ved en butikk i Markensgate etter at en kvinne som kom inn i butikken ble utsatt for vold av en mann.

– Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd. Ikke meldt om alvorlig personskade per nå. Ambulanse er på stedet, melder politiet på X.

Vågsbygd klokken 03.00: Politiet får melding om innbruddsalarm fra en bensinstasjon i Kjosbukta. Det er stjålet varer fra butikken, ukjent mengde. Ingen personer er pågrepet. Patrulje har undersøkt åstedet og oppretter sak.

Klokken 06.19 melder politiet at de har pågrepet to menn på en privat adresse i Vågsbygd.

– Det er gjort beslag som knyttes opp mot innbruddet på bensinstasjonen. Begge er innsatt i arrest og saken etterforskes videre, skriver operasjonsleder på X.

Søgne klokken 16.11: Nødetatene rykker ut til melding om trafikkulykke. En bil skal ha kjørt ut i en skråning. Uavklarte omstendigheter, skriver politiet på X.

Kort tid etter sier oppdragsleder Ronny Aateigen Andersen at brannvesen og politi på stedet.

– Ingen personskade. Fremstår som at bil har stått parkert og deretter trillet ned skråning. Ingen personer har vært i bilen. Større materielle skader på kjøretøy. Politiet i kontakt med person som disponerer bilen, opplyser han.

Klokken 16.45 melder oppdragslederen at politiet har forlatt stedet og at det ikke opprettes sak på forholdet.

Kristiansand klokken 18.22: Politiet melder at det har vært en voldshendelse i et garasjeanlegg på privat adresse.

– En person er slått i hodet som har medført hevelse og knekt tann. Politiet har vært på stedet og avhørt vitne og fornærmede. Gjerningsperson er navngitt. Gjerningsperson hadde forlatt stedet en stund før politiet ble varslet og politiet oppretter sak, melder operasjonsleder på X.

Vågsbygd klokken 11.48: Politiet har stanset en bilfører, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort.

– Fører er fremstilt for legeundersøkelse og politiet oppretter sak på forholdet, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 03.15: Politiet har hatt en forfølgelse etter en bil i Kristiansand sentrum.

– Bilen har krasjet inn i en taxi i Dronningens gate. Det fremstår per nå som at det ikke er personskade, men ambulanse er bestilt for å ta en sjekk av de involverte. Politiet har kontroll på personen som ikke ønsket å stanse for kontroll, melder politiet på X.

Dronningensgate var sperret av i en periode etter påkjørselen.

Ut over denne hendelsen har det i følge Agder politidistrikts logg vært noen tilfeller av uro i sentrum av Kristiansand som har hendt med bortvisninger og noen voldstilfeller uten alvorlige skader. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne eller Songdalen natt til søndag. 

Totalt har Agder-politiet stanset fire sjåfører gjennom natten som er mistenkt for ruskjøring.

Kristiansand klokken 10.03: Politiet får melding om en trailer som kjører mot kjøreretningen på E39, retning Hannevika.

– Politiet er på vei til stedet, melder operasjonleder på X.

Kort tid etter melder politiet at de ikke har sett noe til aktuell trailer. Det har heller ikke kommet flere meldinger på forholdet.

Søgne klokken 18.28: Politiet har pågrepet en person som har vært inne på restaurant på Tangvall og sprayet rundt seg med spray, sannsynligvis CS-gass eller liknende.

– Det var cirka 25 personer i restauranten da hendelsen skjedde. Flere følte ubehag. Ingen er skadet eller trenger legebehandling. Personen forlot stedet etter hendelsen og ble pågrepet på bopel noe tid etterpå, melder politiet på X.

Operasjonsleder John Repstad sier til N247 at typen gass er ukjent.

– Det var i restauranten O'Learys at en mann i 30-årene kom inn og sprayet en ukjent type gass. Når patruljen kom til stedet var stedet luftet ut og ingen var kommet til skade som følge av ugjerningen. Restauranten holder åpent og vedkommende er siktet for kroppsskade. Politiet har avhørt flere gjester på stedet, sier han.

I følge operasjonslederen kan gassen være en type forsvarsspray som kan kjøpes i utlandet.

– Gjerningsmannen har ikke rettet sprayen mot personer, men har pekt gassen mot gulvet, sier Repstad.

Hendelsen skal ha skjedd rundt klokken 16.30 fredag ettermiddag. Den pågrepne mannen er hjemmehørende i Søgne.

Lund klokken 11.26: Politiet får melding om død hund i bag på Kjøita.

– Politiet på stedet melder at det er snakk om en død katt i en bærepose. Politiet vil prøve å kontakte eier og oppretter undersøkelsessak, opplyser etaten på X.

Kristiansand, Skippergata klokken 09.51: Politiet får melding om personer som kranglet i lobbyen på et hotell i Kristiansand sentrum.

– Politiet fikk kontroll på partene. Viste seg å være et par om ikke hadde gjort opp taxiregning. Paret er bortvist fra hotellet ut dagen, opplyser politiet på X.

Kristiansand: Gjennom natten er tre personer bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel. To personer var i konflikt med hverandre og en person var i klammeri med en vekter. Begge hendelsene skjedde på utesteder.

Søgne klokken 21.15: Politipatrulje foretar åstedsundersøkelse i privat bolig etter melding om innbrudd. Det er uvisst om noe er stjålet, opplyser politiet på X.  

Kristiansand klokken 14.05: UP har hatt fartskontroll i Travparkveien i 50-sone. 13 bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 65 km/t.

Søgne klokken 07.55: Politiet rykket ut til bil som stod i grøfta på Stauslandsveien.

– Ingen personer i eller ved bilen. Sporsøk med politihund ledet frem til en person som mistenkes å ha kjørt bilen. Bilen viser seg å være stjålet i løpet av natta. Eier er varslet. Fører mistenkes også for ruskjøring og blodprøve vil bli sikret, melder politiet på X.

Politiets operasjonsleder Knut Odde, sier til Fædrelandsvennen at eier av bilen ikke var klar over at den var borte. Bilen stod parkert i nærheten av der den kjørte ut.

Kristiansand klokken 01.10: Politiet får melding om en person som hadde passert vegarbeidsområde ved Lundsbroa.

– Personen hadde tatt tak i et skilt som ble benyttet ved vegarbeidet og kastet dette i Otra. Politiet har vært i kontakt med personen som ikke husker noe fra hendelsen. Det er vitner på stedet som har forklart seg til politiet. Politiet oppretter sak på forholdet og mistenkte bortvises fra sentrum, melder politiet på X.

Torridalsveien klokken 11.13: UP har gjennomført laserkontroll på stedet og 12 forenklede forelegg ble skrevet. Høyeste hastighet var 73 km/t i 60-sone.

Kristiansand klokken 04.25: Politiet ble tilkalt for å bistå overnattingsted hvor beruset uønsket gjest ikke vil forlate stedet.

Politiet ga vedkommende et pålegg om å forlate stedet. Personen sparket da i utgangsdøren og framsatte alvorlige trusler mot polititjenestepersonene. Patruljen får kontroll på personen som anmeldes for trusler og ordensforstyrrelse.

Lund klokken 02.28: Politiet stoppet bil hvor det var påsatt falske kjennemerker. Kjennemerkene som står på bilen er meldt stjålet fra Nodeland i Songdalen 17. februar.

– Det er også funnet mindre mengder narkotika ved ransaking. Fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand og kjøres til legevakt for blodprøve. Politiet oppretter sak, melder operasjonsleder på X.

Kongsgård klokken 16.36: Politiet har fått melding fra Avinor om drone innenfor forbudssone.

– Patrulje i kontakt med dronefører. Dronefører anmeldes og drone tatt i beslag, melder politiet på X.

Kristiansand Travparkveien klokken 11.56: UP har gjennomført laserkontroll stedet.

– Utstedt 25 forenklede forelegg, høyeste hastighet 67 km/t i 50-sone, melder politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 10.30: Politiet får melding om innbrudd i bedrift i Dronningens gate. Det skal være knust en rute på stedet og borttatt gjenstander.

– Politiet har anholdt en person like ved på bakgrunn av beskrivelse. Eier har fått tilbake det stjålne godset. Personen mistenkt for innbruddet er besluttet pågrepet og blir kjørt arrest. Politiet oppretter sak på forholdet, melder operasjonsleder på X.

Søgne klokken 20.50: Politipatrulje har foretatt åstedsundersøkelse etter melding om innbrudd og tyveri fra bolig.

– Ikke store verdier som er borttatt og sak opprettes, melder politiet på X.

Vennesla, Setesdalsvegen klokken 09.57: Politiet har vært på privatadresse og gjort undersøkelser i forbindelse med tyveri av snøfreser verdt cirka 100.000 kroner.

– Type Honda, HSM1380i, rød farge, med belter, påmontert et skjær foran. Vekt cirka 240 kg, skriver politiet på X.

Søgne klokken 03.20: Beruset mann oppsøker en annen adresse enn sin egen og banket på. Politiet har vært på stedet og fått mannen inn i sin egen bolig.

Songdalen klokken 03.25: Beruset kvinne går i vegbanen ved Nodeland og hindrer trafikken.

– Kvinnen blir innbragt til politiet da hun var ute av stand til å ta vare på seg selv, opplyser politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 05.38: Politiet får melding om at en mann går på et tak på et bygg i sentrum.

– Politiet var på stedet noe senere. Kommet i kontakt med en mann som hadde vært på taket. Ikke fått noen god forklaring på hva han skulle på taket å gjøre. Politiet avslutter da mannen er nede igjen, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand sentrum klokken 05.32: Politiet bistår på et hotell i sentrum da de som har hatt et rom for natta forstyrrer andre gjester samt spiller høy musikk.

– I tillegg har de tatt inn andre personer på hotellrommet. To personer er bortvist fra hotellet, skriver politiet på X.

Kristiansand Lauvåsen klokken 17.55: Politiet fått melding fra Avinor om droneflyging i forbudssone.

– Politiet på stedet. Tatt beslag av drone, og fører anmeldes, melder politiet på X.

Kristiansand sentrum klokken 05.35 natt til lørdag: Politiet får melding om innbrudd på Samfundet skole.

– En person sett når han stakk fra stedet. Politiet har vært på stedet. Uvisst om noe er stjålet. Opprettes sak på forholdet, melder operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 02.19: En mann som tidligere i natt var bortvist fra sentrum ble observert igjen og innbrakt til politiet. Han blir anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

Kristiansand sentrum klokken 23.25: Politiet får melding til at en hund har bitt etter flere personer ved Nedre Torv/Markens gate.

Politiet har kontakt med hundeier på stedet. Hunden er tatt i beslag. Ingen personer er skadet og politiet oppretter sak på forholdet.

Vågsbygd klokken 08.20: Politiet har rykket ut til trafikkuhell i rundkjøring ved Karuss.

– Ingen personskade, men det skaper noe kø. Bilberger blir bestilt, melder politiet på X.

Noe senere meldes det at fører mistenkes for ruskjøring og blodprøve vil bli sikret. Det står videre i meldingen at fører også blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Kvadraturen klokken 01.44: To menn er bortvist fra sentrum fram til klokken 09.00.

– De kranglet og inne på ett utested og måtte tas kontroll på av vaktene, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 06.50: – Det er funnet en tilhenger med en kabeltrommel på hensatt midt i vegen inn til Aberdalen fra Holskogveien. Politiet ønsker å komme i kontakt med eier av denne for å avklare om den kan være stjålet, melder politiet på X.

Klokken 08.58 melder politiet at de har undersøkt tilhengeren og funnet frem til eier, som er varslet.

– Uvisst pr. nå om den er stjålet, skriver operasjonsleder på X.

Kristiansand klokken 07.40 torsdag morgen: Politi og ambulanse er på vei til trafikkulykke.

– En person skal være påkjørt i et gangfelt. Pasient skal være bevisst og oppegående.

Klokken 08.03 opplyser politiet at en mann er kjørt til sykehus med ambulanse med ukjent skadeomfang. En patrulje undersøker åstedet for å avklare hendelsesforløp.

Kvadraturen klokken 03.33: En mann er bortvist fra sentrum i 24 timer på bakgrunn av trusler om vold mot en annen person.

Tangvall klokken 14.10: UP har hatt fartskontroll på FV439 i 80-sone v/Tangvall.

Åtte bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet 100 km/t. En person fikk gebyr for å ikke bruke bilbelte, melder politiet på X.

Vennesla klokken 12.10: Politiet får melding om en søppelbil som har veltet på Lolandsvegen i Øvrebø. Sjåfør er ute av bilen og oppegående, skadegrad ukjent.

Kort tid senere melder operasjonsleder at lastebil skal ikke ligge til hinder for øvrig trafikk og at sjåfør ivaretas av helsepersonell på stedet.

Klokken 12.45 melder politiet at sjåfør vil bli fraktet til legevakt for en nærmere sjekk.

– Hendelsesforløp er så langt ukjent. Eier av kjøretøy er på stedet og vil selv ta ansvar for berging av dette, skriver operasjonsleder.

E39 Hellemyr klokken 20.21 tirsdag kveld: Politiet har stanset bilfører, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Fører blir fremstilt for legeundersøkelse og politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand natt til tirsdag: Agder politidistrikt har ikke registrert hendelser i nærdistriktet gjennom natten.

Kristiansand klokken 13.40: Politiet rykker ut til Wergelandsparken etter melding om at flere personer sloss. 

10 minutter senere melder operasjonsleder at ingen sloss da patruljen kom til stedet og avslutter.

Vennesla klokken 11.55: Politiet mottok en melding fra en matvarebutikk på Skarpengland om at flere voksne menn hadde vært innom og stjålet en god del varer. Disse forsvant i en sort bil. Politiet har kontroll på bilen og fire personer som kan settes i sammenheng med tyveriet.

– Alle fire er nå besluttet pågrepet og vil bli kjørt inn til arrest. Det er også gjort funn av gjenstander i bilen som vil bli sjekket nærmere ut mot andre saker, da det er mistanke om at det er tyvgods, melder politiet på X.

Vennesla klokken 11.15: Politiet kjører til boligområde i Vennesla da det er meldt om tyveri av verktøy fra byggeplass.

– Det har også vært innbrudd i en arbeidsbil i samme område der det også er tatt verktøy, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 09.45: Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse på byggeplass i Vågsbygd.

Et firma har hatt innbrudd i container der det er tatt verktøy og det opprettes sak, melder politiet på X.

Kristiansand natt til mandag: Det har vært en rolig natt. Agder politidistrikt har ikke registrert hendelser på X i nærområdet gjennom natten.

Agder politidistrikt natt til Søndag: – Natten i Agder oppsummert. En natt til søndag på det jevne. En del folk ute i byene, men lite ordensforstyrrelser og få som måtte tas hånd om av politiet. Ingen trafikkulykker eller trafikale problemer til tross for snø og glatte veier, melder politiet på X.

Kristiansand klokken 15.28: Politiet har pågrepet og siktet en mann i 30-årene for ranet av en urmakerforretning i Kristiansand sentrum. Ranet skjedde på morgenen fredag 2. februar, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding lørdag ettermiddag.

Raneren, som var maskert, truet de ansatte med en pistollignende gjenstand og fikk med seg flere dyre klokker.

– Mannen ble pågrepet i går ettermiddag. Pågripelsen gikk rolig for seg. Det er godt politiarbeid som førte til pågripelsen, sier politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt.

Fremstilles for varetektsfengsling

– Siktede er kjent av politiet fra før. Han har så langt ikke ønsket å la seg avhøre. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling søndag. Av etterforskningsmessige hensyn kan jeg ikke kommentere saken noe nærmere på nåværende tidspunkt, sier Bryge.

Vennesla klokken 09.50: Politiet har vært i Vennesla på en åstedsundersøkelse.

– I løpet av natten har en et bilverksted hatt innbrudd og det er stjålet utstyr og penger for cirka 100.000 kroner, melder politiet på X.

Kristiansand, Operasjonssentralen klokken 06.45: – Det har vært en rolig natt til lørdag, med få ordensforstyrrelser i byene og i distriktet. Tre personer måtte tas hånd om av politiet på grunn av beruselse og ordensforstyrrelse. I Flekkefjord ble to personer bortvist fra sentrum, skriver operasjonslederen på X.

Kristiansand klokken 18.19: Butikk i sentrum. Personran i Henrik Wergelandsgate, fornærmede ble truet av to mørkkledde personer som var i besittelse av en gjenstand.

– Politiet er i området og søker etter gjerningspersonene, melder politiet på X og søker tips i saken på telefon 02800.

I en oppdatering skriver politiet på X at de ber folk som har vært i området ved Joker i Henrik Wergelandsgate i tidsrommet fra kl. 1735-1745 om å ta kontakt på tlf 02800.

– Det er mulig at gjerningspersonene har oppholdt seg utenfor butikken i det angitte tidsrommet. Gjerningspersonene var cirka 165-170 cm, maskert, iført sorte boblejakker, de løp sannsynligvis i retning Otra, står det i meldingen.

Hortemo klokken 15.08: Politiet rykker ut til trafikkuhell på FV461.

– En bil skal ha kjørt i fjellveggen. Fire personer involvert. Bilen sperrer det ene kjørefeltet. Fremstår ikke som om det er alvorlig skade, melder politiet på X.

Fredag ettermiddag: HRS melder at redningshelikopter Sola trener sammen med KNM Magnus Lagabøte i området Kristiansand. De vil blant annet trene på heising, skriver sentralen på X.

Songdalen torsdag kveld: Toget står mellom Nodeland og Marnardal. Årsaken er at det er oppdaget feil på kjøretråden i nærheten av Nodeland stasjon.

– Tog med avgang fra Kristiansand klokken 16.08 retning Stavanger er innstilt mellom Breland stasjon og Stavanger stasjon. Vi henviser til neste avgang. Det havarerte togsettet står og venter på assistanse fra BaneNOR, skriver GoAhead i en trafikkmelding torsdag kveld.

I følge Fædrelandsvennen er toget strømløst og det skal være 80 passasjerer ombord.

Senere torsdag melder BaneNOR melder at strekningen kan åpnes klokken 20.30. 

– Da vil togtrafikken gjenopptas. Vi forventer at det havarerte toget også kommer i gang igjen klokken 20.30.

Varoddbrua klokken 18.22: – Redningsaksjon iverksettes, nødetater, herunder dykkere på vei etter melding om person i sjøen ved Varoddbrua, melder politiet på X.

Politiet melder klokken 19.08 at det er gjort funn av en person i vann. Hjerte- lungeredning iverksettes og pasient overlates til ambulanse. Ikke mistanke om straffbart forhold, melder operasjonsleder.

Leire tirsdag ettermiddag: Det har vært et lite branntilløp i en bolig på Leire. Brannen ble slukket av utrykningsleder Jarle Danielsen med litt springvann før mannskapsbilen kom frem.

Én person ble sjekket av ambulanse, men i følge politiet fremstår ingen som skadet. Det har sotet litt over en peis fra et stearinlys som har smeltet.

Søgne klokken 09.13: Politiet foretar åstedsundersøkelser etter melding om grovt tyveri fra kommunalt lager. Det er blant annet stjålet en snøfreser, melder politiet på X.

Klokken 10.22 melder politiet at de har vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse. Det er stjålet en rød Honda 1380 snøfreser, samt noen nøkler og to garasjeportåpnere fra stedet.

– Patruljen oppretter sak på forholdet. Tips om saken mottas på 02800, melder operasjonsleder.

Kristiansand: UP har gjennomført trafikkontroll på Barstølveien mandag formiddag. Det ble utstedt et forenklet forelegg for bruk av mobil, samt skrevet syv gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Lillesand søndag kveld klokken 21.15: UP har hatt kontroll på E18 v/Brattheitunnelen i 100-sone.

– Seks bilførere fikk forenklede forelegg, mens en bilfører anmeldes etter å ha blitt målt til 163 km/t. Sistnevnte fikk også førerkortet beslaglagt, melder politiet på X

Det var to ambulanser og politi på stedet.
Gamle Årosvei fredag ettermiddag.
Søgne hovedkirke.
Gang- og sykkelstien langs Leireveien mandag ettermiddag.
Bilet er fra overvåkningskameraet i urmakerforretningen.
Powered by Labrador CMS